OPI Chasing Rainbows

 

En ole kovin ahkera kynsilakkaesittelijä, mutta tunnen alkukantaista eläimellistä vetoa kaikkiin kimaltaviin prinsessahuttuihin. Viilankantoluvan kynnet voi jakaa pääosin kahteen ryhmään: pilkkutikulla tehtyihin pikakoristeluihin ja vallattomiin glitterpläjäyksiin. Tänään huokaillaan jälkimmäisen ryhmän edustajalle, OPIn Spotlight On Glitter -kokoelman moniväriherkulle Chasing Rainbows.

Lakassa on kirkas pohja ja tiheään istutettua isompaa ja pienempää sitä sun tätä väriä, mikä tekee lopputuloksesta kaukaisen sukulaisen jumaloimalleni Onnellisuuslakalle. Pohjaväriä vaihtamalla sateenkaarihipan identiteetti muuttuu helposti, mutta hätäisen ensihuuman nimissä roiskaisin uutuuden vanhan persikkaisen pilkkulakkauksen päälle.

Hyvä, yllättävän hyvä – klikkasittehan suuremmaksi? Annan monasti sellaisen kuvan, että hyvät asiat tapahtuvat tässä blogissa täysin vahingossa. Se on totta.

Kynsilakka löysi hyppysiini suomalaisen nettikaupan kautta, kun kävin innoissani kurkkimassa uusia Delush Polish -indielakkoja, jotka on otettu Cesar’s Shopin valikoimiin. Nappasin sateenkaarihipan lisäksi myös yhden kaksivärisen glittersirpalehässäkän, ohentajan Seche Vitelle sekä muuan kulttimainetta nauttivan päällyslakan – samaan konkurssiin kaikki himotukset. Kynsijuttuihin kun niin harvoin kommentoidaan yhtään mitään, ajattelin kysäistä millä intensiteetillä näitä lakkatarinoita luetaan? Vaikka jutustelut olisivat suurelle yleisölle jokseenkin yhdentekeviä, laitan silti niitä ulos silloin tällöin tasapainon vuoksi, mutta jos joku siellä tuntee palavaa halua kuulla kynsijuttuja enemmän kuin niitä nykyisellään tulee, nyt on hyvä hetki hihkaista. Kommenttimäärien seuraaminen on jalkapuoli apulaisseriffi, mutta ainoa, joka on aina käytettävissä.

Säkenöivää torstaita!

28 Comments Lisää omasi

 1. Lissu sanoo:

  Huikean ihanat keväiset ja kesäiset kynnet! Mulle kynsijutut uppoaa aina… :)

  1. Kiva kuulla! :)

 2. Duvessa sanoo:

  Todella kiva ja pirteä lakka :)

  1. Eikö oo! Jokin näissä moniväriglittereissä saa mut aina heltymään. :)

 3. paula sanoo:

  Minua ainakin kiinnostaa kynsilakkajutut! Vaikka olenkin ollut jo pitkään vannoutunut geelikynsien käyttäjä. Kauniita lakkauksia ja hyvin otettuja kuvia on aina ilo katsella! ;)

  1. Okei, hyvä tietää! Kommenttien perusteella vaikuttaa siltä, että näille kynsijutuillekin on tilausta, vaikka ne ovatkin aina olleet vähiten kommentoitujen joukossa. :)

 4. Morgaise sanoo:

  Mie luen kaikki siun juttusi, oli aiheena mikä hyvänsä.

  1. Kivasti sanottu, kiitos! Sekametelisoppaa luvassa siis jatkossakin. :)

 5. Liisa sanoo:

  Kyllähän kynsilakkafriikkki täällä hihkuu ;) Ja aina tulee luettua, kerroit sitten kynsilakoista tai villasukista!

  1. Oi, kiva! Siunaus siis sieltäkin! :)

 6. Tipi sanoo:

  Mikä yhteensattuma. Tänään juuri totesin toisaalla, että tämä on yksi lakka, joka tällä hetkellä himottaa. Mutta toistaiseksi olen vielä kuunnellut järjen toruvaa ääntä, että onko tämä nyt niin välttämätön, häh? Tahtoo! :)

  1. No on se kyllä järjettömän nätti, olen pahoillani. :)

 7. Meeri sanoo:

  Tätä lisää! Nyt mulla muuten on Se MAC 219, kiitos avusta sen hankinnassa :) Ja se on muuten I-H-A-N-A !!!

  1. Hiih, jee! :) Muista pestä sampoolla, pysyy pehmeänä! :)

 8. Kynsiaiheiset jutut ovat itselle luonnollisesti sydäntä lähellä, joten olen enemmän kuin mielissäni niiden saadessa sinultakin palstatilaa. Kirjoitustyylisi sopii kuin isi äitiin tällaiselle toiselle sanakikkailijalle! Ahmin aina tuoreet jutut hymyn kare huulilla, kiitos ihanasta ja informatiivisestakin blogista!

  1. ”Sopii kuin isi äitiin”, MIT–? :’D Ai, miten erikoisesti sanottu, jäi kyllä mieleen! :)

   Ja kiitos kehaisusta, mieleen jää sekin. :)

 9. sirpula sanoo:

  Hep! Kynsilakkajutut kiinnostaa aina. :-)

  1. Aight! Hyvä kuulla! :)

 10. pömppä sanoo:

  Ah, mikä ihanuus!! Himoitsin tuota kyseistä lakkaa ja melkein sorruin, mutta lopulta rahatilanne ei antanut periksi :(

  1. Oh, voi ei. :/ Muista pitää alekoreja silmällä, koskaan ei tiedä vaikka vielä myöhemmin lykästäisi! :)

 11. Crituk sanoo:

  Oon Morgaisen ja Liisan kanssa samoilla linjoilla, jokainen postaus on hunajata hunajata! Kirjoitit sitten lakkajutuista tai biojätepusseista. Jostain meikäläiselle aina hiipii se ostohimo kuitenkin..

  1. Nasta kuulla, arvostan, kiitos! :) Tai siis ei se ostohimo välttämättä, mutta noin muuten. Kylsätajusit. :)

 12. Tiia K sanoo:

  Ihanat kynnet. :) Jokin noissa glitterlakoissa vetää, vaikka harvakseltaan käytän. Lisää pitää hamstrata, näyttävät niin kauniilta kuin korut tai karamellit. Sisäisellä pikkutytöllä lapsuudessa ollut varmaankin jonkin asteinen glittervaje. :)

  1. Hah, niinpä! Kateellisena välillä katselen lastenosastojen kimalleleluja – ei silloin m i n u n nuoruudessani..! :’D

 13. Shopaholic sanoo:

  Kynsijutut kolahtaa ihan erityisesti, mutta oikeasti sun kirjoittamana lukisin kylla vaikka sammakonkudusta. :)

  1. Hahaaaaa, tää niiin kuulostaa yllytykseltä löytää lakka tai luomiväri, jota voin nimittää sammakonkuduksi. Uskotko jos sanon, että kävin jo pikaisesti kuvahaussa.. :D

   1. Shopaholic sanoo:

    Ihanaa, oot paras! :D Jaan odottamaan!

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.