OPI Chasing Rainbows

 

En ole kovin ahkera kynsilakkaesittelijä, mutta tunnen alkukantaista eläimellistä vetoa kaikkiin kimaltaviin prinsessahuttuihin. Viilankantoluvan kynnet voi jakaa pääosin kahteen ryhmään: pilkkutikulla tehtyihin pikakoristeluihin ja vallattomiin glitterpläjäyksiin. Tänään huokaillaan jälkimmäisen ryhmän edustajalle, OPIn Spotlight On Glitter -kokoelman moniväriherkulle Chasing Rainbows.

Lakassa on kirkas pohja ja tiheään istutettua isompaa ja pienempää sitä sun tätä väriä, mikä tekee lopputuloksesta kaukaisen sukulaisen jumaloimalleni Onnellisuuslakalle. Pohjaväriä vaihtamalla sateenkaarihipan identiteetti muuttuu helposti, mutta hätäisen ensihuuman nimissä roiskaisin uutuuden vanhan persikkaisen pilkkulakkauksen päälle.

Hyvä, yllättävän hyvä – klikkasittehan suuremmaksi? Annan monasti sellaisen kuvan, että hyvät asiat tapahtuvat tässä blogissa täysin vahingossa. Se on totta.

Kynsilakka löysi hyppysiini suomalaisen nettikaupan kautta, kun kävin innoissani kurkkimassa uusia Delush Polish -indielakkoja, jotka on otettu Cesar’s Shopin valikoimiin. Nappasin sateenkaarihipan lisäksi myös yhden kaksivärisen glittersirpalehässäkän, ohentajan Seche Vitelle sekä muuan kulttimainetta nauttivan päällyslakan – samaan konkurssiin kaikki himotukset. Kynsijuttuihin kun niin harvoin kommentoidaan yhtään mitään, ajattelin kysäistä millä intensiteetillä näitä lakkatarinoita luetaan? Vaikka jutustelut olisivat suurelle yleisölle jokseenkin yhdentekeviä, laitan silti niitä ulos silloin tällöin tasapainon vuoksi, mutta jos joku siellä tuntee palavaa halua kuulla kynsijuttuja enemmän kuin niitä nykyisellään tulee, nyt on hyvä hetki hihkaista. Kommenttimäärien seuraaminen on jalkapuoli apulaisseriffi, mutta ainoa, joka on aina käytettävissä.

Säkenöivää torstaita!

28 vastausta artikkeliin “OPI Chasing Rainbows

 1. Huikean ihanat keväiset ja kesäiset kynnet! Mulle kynsijutut uppoaa aina… :)

 2. Minua ainakin kiinnostaa kynsilakkajutut! Vaikka olenkin ollut jo pitkään vannoutunut geelikynsien käyttäjä. Kauniita lakkauksia ja hyvin otettuja kuvia on aina ilo katsella! ;)

  1. Okei, hyvä tietää! Kommenttien perusteella vaikuttaa siltä, että näille kynsijutuillekin on tilausta, vaikka ne ovatkin aina olleet vähiten kommentoitujen joukossa. :)

 3. Kyllähän kynsilakkafriikkki täällä hihkuu ;) Ja aina tulee luettua, kerroit sitten kynsilakoista tai villasukista!

 4. Mikä yhteensattuma. Tänään juuri totesin toisaalla, että tämä on yksi lakka, joka tällä hetkellä himottaa. Mutta toistaiseksi olen vielä kuunnellut järjen toruvaa ääntä, että onko tämä nyt niin välttämätön, häh? Tahtoo! :)

 5. Tätä lisää! Nyt mulla muuten on Se MAC 219, kiitos avusta sen hankinnassa :) Ja se on muuten I-H-A-N-A !!!

 6. Kynsiaiheiset jutut ovat itselle luonnollisesti sydäntä lähellä, joten olen enemmän kuin mielissäni niiden saadessa sinultakin palstatilaa. Kirjoitustyylisi sopii kuin isi äitiin tällaiselle toiselle sanakikkailijalle! Ahmin aina tuoreet jutut hymyn kare huulilla, kiitos ihanasta ja informatiivisestakin blogista!

 7. Ah, mikä ihanuus!! Himoitsin tuota kyseistä lakkaa ja melkein sorruin, mutta lopulta rahatilanne ei antanut periksi :(

 8. Oon Morgaisen ja Liisan kanssa samoilla linjoilla, jokainen postaus on hunajata hunajata! Kirjoitit sitten lakkajutuista tai biojätepusseista. Jostain meikäläiselle aina hiipii se ostohimo kuitenkin..

 9. Ihanat kynnet. :) Jokin noissa glitterlakoissa vetää, vaikka harvakseltaan käytän. Lisää pitää hamstrata, näyttävät niin kauniilta kuin korut tai karamellit. Sisäisellä pikkutytöllä lapsuudessa ollut varmaankin jonkin asteinen glittervaje. :)

 10. Kynsijutut kolahtaa ihan erityisesti, mutta oikeasti sun kirjoittamana lukisin kylla vaikka sammakonkudusta. :)

  1. Hahaaaaa, tää niiin kuulostaa yllytykseltä löytää lakka tai luomiväri, jota voin nimittää sammakonkuduksi. Uskotko jos sanon, että kävin jo pikaisesti kuvahaussa.. :D

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.