Kirjastomeikki

Lämpimän ja aurinkoisen päivän kunniaksi linnoittaudun kirjaston suureen saliin kirjoittamaan lopputyötä. Koska epäilen vahvasti, että tänään on oleva ensimmäinen kunnollinen terassipäivä, feikkasin kasvoilleni kaksituntisen kevätkuulauden eli terdehien. Sillä hieltähän se kuulaus näyttää, jos rehellisiä ollaan. Kesään se hikinen nassu kuitenkin sopii, joten pidetään tätä ylistyslauluna tulevalle suvelle.

Umppasin tähän feikkiterassimeikkiin mahdollisimman paljon kuultoa ja voidemaisia tuotteita, jotta lopputulema olisi autenttinen. Sekoitin kevyeeseen liian vaaleaan meikkivoiteeseen vaaleanrusehtavaa Lumenen Honey Glow -heleyttäjää ja huiskin päälle vielä Guerlainin puuteripallovaloa. Poskipunana käytin Guerlainin Sunny Pink -punatippoja ja niiden kaveriksi poskipäille sormeilin vielä Benefitin Sun Beam -kuultoa. Huulille pyöräytin epämukavuusalueen punaa, Cliniquen Roomiest Rose -punakynää. Tykkään käyttää vahvoja punia ja lähes näkymättömiä kiiltoja, mutta tällaiset keskivaiheen marjasävyt eivät oikein tunnu omalta. Ripsissä on ensikokeilussa Estée Lauderin Sumptuous Infinite -maskaraa, jossa oli kiva kumipiikkinen harja ja kiltisti totteleva koostumus. Kestävyys ja muut huomiot sitten jälkikäteen.

Näillä eväin läppäri kainaloon ja naputtelemaan. Lyhensin taas kynnetkin kirjoituspituuteen, jotta kurjuus olisi maksimoitu. Ei vaan, kirjoittaminen on oikeasti tosi kivaa, olen vaan laiskuuksissani ajanut itseni hetkeksi nurkkaan. Maanantaina ensimmäinen välietappi, sen jälkeen jo helppaa. Kivaa viikonloppua!

*Cliniquen Chubby Stick blogin kautta saatu*

9 Comments Lisää omasi

 1. AS sanoo:

  Olinkin juuri tulossa kommentoimaan ja kyselemään oletko ehtinyt jo testata tätä ripsiväriä! Laitoin sitä tänään itsekin :) Olin yllättynyt, että tykkäsin sen kumiharjasta, kun aikaisemmin en ole uskaltautunut kokeilemaan kumiharjallisia ripsivärejä.

  1. Mä taas olen kumiharjojen vannoutunut ystävä, mutta tämä oli ensimmäinen EL:n ripsiväri näissä räpsyttimissä. Välillä on hyvä haastaa itsensä kokeilemaan uusia juttuja. :)

 2. JonnaH. sanoo:

  Ihana raikas & luonnollinen meikki! Millaisia nuo Guerlainin punatipat on, leivttyvätkö hyvin?

  1. Ne ovat mielestäni sopivasti pigmenttisiä, eli eivät häviä iholla näkymättömiin, mutta käyttäytyvät kohteliaan häivyttyvästi. Hiukan enemmän aikaa käytin tämäntyyppisen punan levittämiseen, kuin tavallisesti. Kiireessä huiskaisen yleensä puuterimaista poskipunaa, mutta näitä kokeiluja on aina kiva tehdä. :)

   1. Päivi sanoo:

    Mä olen aivan rakastunut näihin tippoihin! <3

 3. Nannu sanoo:

  Musta se kesähiki näyttää nuorekkaalta, siis ei ne kunnon tipat otsalla ja ’viiksillä’ vaan just se kuulaus. Kuulas aina parempi kuin yltiömatta, sanon mä. Ja meikistä tulikin mieleen terassipäivät – vain ja ainoastaan hyvässä merkityksessä. :)

  Mites tuo Lumenen Honey glow muuten käyttäytyy? Sopiiko parhaiten minkä tyyppiselle iholle? Suositteletko?

  1. Honey Glow on mulla nyt vasta ensikokeilussa, en osaa sanoa vielä tarkemmin. Aika yleispäteviähän nämä hohtotipat yleensä ovat, mutta tuubi on nyt kotosalla ja meikä pitää kirjastossa tuuletustaukoa. :) Jos keksin siitä jotain erityistä huomioitavaa, palaan tähän kommenttiin myöhemmin. :)

 4. TanjaP sanoo:

  Hyvältä näyttää,mä nyt kýllä tykkäsin tuosta Cliniquesta huulissa myöskin
  tosin ei ole sen sinisen punan voittanutta. :D

  1. Hahhaa, lähtemätön vaikutus! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.