Taantumus

Olen taantuneessa tilassa. Ulkoilutimme eilen tyttöporukkaamme, joka on pitänyt yhtä dramaattisista teinivuosista saakka. Tapaamis- ja räkänauruperinne elää vahvassa, vaikka emme uskallakaan kokoontua illanviettoon kuin pari kertaa vuodessa, sillä historia tuppaa toistamaan itseään. Pukeudumme ikäämme nähden sopimattomasti, syömme ja juomme liikaa, tungemme  teinibaarissa eturiviin flirttailemaan bändille (joka kiusaantuneena välttelee mammojen kiiluvia katseita) ja kömmimme aamun sarastaessa kotiin sukkahousut risana ja polvet mustelmilla.

Kerran vuodessa se on ihan kivaa. Mutta.

Häätääkseni kirjoittamista haittaavan kohmelon, lakkasin kynnet nätiksi ja kuvasin kohotarroja.

Tämän yhden päivän vuodessa kieltäydyn olemasta aikuinen.

12 Comments Lisää omasi

 1. Ruut sanoo:

  Voi mitä ihanan värikkäitä kuvia ja mistä noita friends- nauhoja saa?

  1. Kiitos, väriterapia oli suunniteltu juttu. Tuli tarpeeseen. :)

   Rannenauhat (ja tarrat) ovat Accessorizesta. Käytin kymmenminuuttisen bussivartoilun tehokkaasti ja hassasin yhden työpäivän verran rahaa kaikkeen pikkukrääsään. Tuli hyvä mieli, kannatti. :)

 2. Juille sanoo:

  Joo, aikuisuus on yliarvostettua. :)

  1. Agreed! Tänään yritän palata taas aikuisten maailmaan, katsotaan kuinka käy. Toistaiseksi vähän jännittää, puoltapäivää mennään ja mä vanun vielä yökkärissä. :)

 3. Crituk sanoo:

  Harrastan melkein tuota samaa. Yhden päivän vuodesta vietän yksin, tekemällä aikuismaisia juttuja :D En suostu kasvamaan aikuiseksi. Tässä vähän aikaa sitten minua luultiin 18-vuotiaaksi… Eihän se heittänyt kuin melkein seitsemällä vuodella, mutta lämmitti mieltä suunnattoman paljon.

  1. Elämässä pitää olla tasapaino. Jos suurimman osan ajasta käyttäytyy siivosti, pitää joskus vastapainoksi vähän porsastella. :)

 4. Tipi sanoo:

  Niin sitä pitää! Ihminen saa näyttää juuri siltä miltä haluaa näyttää, välittämättä siitä mitä muut ajattelevat! :)

  1. Kyllä. Ainakin kotona, peiton alla sohvannurkassa. :)

 5. Elisa sanoo:

  Joo! Samaistun! :) Tää 25 tuntuu olevan ikä, jolloin olen oppinut itsestäni, kavereistani ja ympäristöstäni enemmän kuin muina ikävuosina. Eli voisi sanoa minun aikuistuneen (hieman), mutta pitää sitä irrottelulle ja teineilylle nyt joskus varata aikaa!

  1. Niin pitää! Sääli vaan että sen jälkeispäivän ajan menee aikuisten hommat ohi suun, mutta äkkiäkös ne sitten kirii. Tänään jo elämä voittaa! :)

 6. Emma/WL sanoo:

  Don’t grow up, it’s a trap!

  1. Shiet! Missä on se undo -nappula?

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.