Taantumus

Olen taantuneessa tilassa. Ulkoilutimme eilen tyttöporukkaamme, joka on pitänyt yhtä dramaattisista teinivuosista saakka. Tapaamis- ja räkänauruperinne elää vahvassa, vaikka emme uskallakaan kokoontua illanviettoon kuin pari kertaa vuodessa, sillä historia tuppaa toistamaan itseään. Pukeudumme ikäämme nähden sopimattomasti, syömme ja juomme liikaa, tungemme  teinibaarissa eturiviin flirttailemaan bändille (joka kiusaantuneena välttelee mammojen kiiluvia katseita) ja kömmimme aamun sarastaessa kotiin sukkahousut risana ja polvet mustelmilla.

Kerran vuodessa se on ihan kivaa. Mutta.

Häätääkseni kirjoittamista haittaavan kohmelon, lakkasin kynnet nätiksi ja kuvasin kohotarroja.

Tämän yhden päivän vuodessa kieltäydyn olemasta aikuinen.

12 vastausta artikkeliin “Taantumus

  1. Kiitos, väriterapia oli suunniteltu juttu. Tuli tarpeeseen. :)

   Rannenauhat (ja tarrat) ovat Accessorizesta. Käytin kymmenminuuttisen bussivartoilun tehokkaasti ja hassasin yhden työpäivän verran rahaa kaikkeen pikkukrääsään. Tuli hyvä mieli, kannatti. :)

  1. Agreed! Tänään yritän palata taas aikuisten maailmaan, katsotaan kuinka käy. Toistaiseksi vähän jännittää, puoltapäivää mennään ja mä vanun vielä yökkärissä. :)

 1. Harrastan melkein tuota samaa. Yhden päivän vuodesta vietän yksin, tekemällä aikuismaisia juttuja :D En suostu kasvamaan aikuiseksi. Tässä vähän aikaa sitten minua luultiin 18-vuotiaaksi… Eihän se heittänyt kuin melkein seitsemällä vuodella, mutta lämmitti mieltä suunnattoman paljon.

 2. Niin sitä pitää! Ihminen saa näyttää juuri siltä miltä haluaa näyttää, välittämättä siitä mitä muut ajattelevat! :)

 3. Joo! Samaistun! :) Tää 25 tuntuu olevan ikä, jolloin olen oppinut itsestäni, kavereistani ja ympäristöstäni enemmän kuin muina ikävuosina. Eli voisi sanoa minun aikuistuneen (hieman), mutta pitää sitä irrottelulle ja teineilylle nyt joskus varata aikaa!

  1. Niin pitää! Sääli vaan että sen jälkeispäivän ajan menee aikuisten hommat ohi suun, mutta äkkiäkös ne sitten kirii. Tänään jo elämä voittaa! :)

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.