Kuparitukkainen tyttö

Käsillä taas kuulkaa se aika kuukaudesta. Niin siis se mukavampi, joka aiheuttaa hermoromahdusten sijaan riemunkiljahduksia. Kampaaja!

Viime kerralla lanseerattu tummempi tyvi ja alapuoli toimivat niin kertakaikkisen täydellisesti juurikasvun piilottamisessa, että samalla patentilla jatkettiin tässäkin kuussa. Kampaaja taikoi tukkaani entistä lämpöisemmän kuparipunan ja vaihtoi tyvisävyäkin ”metallisempaan”. Älkää vaan kysykö, mitä se tarkoittaa. Edellisen kuontalon jälkeen luotan niin täysin kampaajani näkemykseen, että kuuntelen alun selonteon vain puolella korvalla. Hyvä se on, antaa palaa vaan. Kuparinpunainen polkkatukka liekehtii peilissä!

Lämmin kausi on jo pitkään näkynyt meikkimieltymyksissäni ja nyt ympyrä sulkeutuu mustaoranssilla tukalla. Väkersin aamulla tukalle kaveriksi tummasta oranssiin liukuvat huulet, mutta muuan keltaisen massahysterian jälkeen ne eivät ole kuvien perusteella enää ihan samassa terässä. Taputan itseäni olalle onnistuneesta idasta ja viittaan kintaalla hiukan ontuvalle toteutukselle.

Huominen seurapiiritapahtuma jännittää ihan älyttömästi ja pitkän punnimisen jälkeen päätin antaa meikin toisen henkilön käsiin. Suorituspaineet kävivät liian kovilla kierroksilla, joten tällä liikkeellä eliminoitiin stressipalapelistä se yksi palanen ihan lopullisesti. Piipahdin eilen koevedoksessa ja toistan olalletaputuksen tämän onnistuneen päätöksen tiimoilta. Kyllä sen vaan näkee, kun tukasta tai meikistä vastaa kokenut ammattilainen. Hyödyntäkää osaamista ympärillänne.

25 Comments Lisää omasi

 1. Elli76 sanoo:

  Oi vau, U-P-E-A!!!

  1. Kiitos! Tykkään tästä ihan possuna! :)

 2. Ilona sanoo:

  Oi vau, nuo hiukset!! Ihan mielettömät! Lumoavat! Ja sopii sulle vielä ihan tajuttoman hyvin ^^

  1. Kiitos, niin nätisti sanottu! :)

 3. naRu sanoo:

  Todella kaunis tukka! Mahtava väri ja kaunis malli. Sopii todella hyvin ihonväriin tuo leiskuva punaoranssi.

  1. Kiitän ja nyökkään. Lumikkiudesta on näissä yhteyksissä hyötyä. :)

 4. Anna-Maria sanoo:

  Upeat!! Sulla on kyllä viime aikoina ollut tosi kivoja hiuslookkeja, mutta tää nousee ehkä suosikikseni, ihanat!

  Ehkäpä törmätään huomenna ihmispaljoudessa, pidän sulle peukkuja :)

  1. Kiitos! Täytyy sanoa, että on kyllä ollut ilo päästää irti siitä pitkän tukan tylsyyskirouksesta. Se oli vaan mulle liian pyhä – tää revittelylook on selkeästi parempi. :)

   Joo, hei toivottavasti nähdään! Nykäise ihmeessä helmasta jos meinaan viilettää ohi. Oon varmaan koko illan niin jäykkäjumissa jännityksestä ja ihmismassasta, että kuljen ihan laput silmillä. :)

 5. Aurinkoinen sanoo:

  Ihana malli ja väri hiuksissasi sekä upeat huulet, täydellistä :)

  1. Kiitos vallan mahtipontisista sanoista. Olen otettu. :) Täytyy sanoa, että tämä tukkaväri on huulten punaamisen kannalta otollinen inspiraatiolähde – niin helpot ja yhteen toimivat sävyt! :)

 6. Päivi sanoo:

  Aivan u p e a tukka ja meikki! Olen mykistynyt.

  Saatoin vahingossa nähdä eilen vilahduksen tuosta koevedoksestasi. Ei voi muuta sanoa, kuin että jään odottelemaan kuvia ja tunnelmia, upealta näytti.

  1. No kiitos, mutta älä nyt sentään mykäksi heittäydy. :) Joo look oli eilen koeajossa ja vähän vaillinainen, mutta huomenna se puleerataan täyteen loistoon. Toivotaan vaan, että aika riittää, eikä meikkaajalleni tule kiirus. Ihanaa, kun voi vaan heittäytyä jonkun muun maalattavaksi. :)

 7. Elisa sanoo:

  Voi nam nuo huulet! Ihan uskomattoman ihanat. Mäki haluun.

  (Tosin nyt ei voi, kun suuntaan vklopuksi Helsinkiin ja jos pitää pussailla.)

  1. Haha, mut voishan ne maalata matkan ajaksi? Pyyhit sitten vihjailevasti pois, kun on sen aika. :D

 8. Emma/WL sanoo:

  MIELETÖN väri! AAAAA! Punatukat ftw!

  1. Jeaaaaaa! Ja paras puoli: tää ei päästänyt pestessä yhtään väriä. Siis ei yhtään väriä. Vallankumouksellista! :)

 9. Martina sanoo:

  Upean väriset hiukset, tykkään!!

  1. Kiitos, niimmääki! Oltiin molemmat kampaajan kanssa vähän sitä mieltä, että voisi kokeilla tällaista lämpimämpää päivitystä. Olen aina värjäyskertojen välissä sitä mieltä että nyt loppuu se kemikaaleilla pelaaminen ja alkaa oman värin kasvatus, mut EÄHÖÄH kun nää on niin kivoja! Kun ei ole ihossa eikä oikein silmissäkään mitään väriä, ni kait sitä tarttee edes tukassa jotain olla? :)

 10. MiiMa sanoo:

  Kertakaikkiaan… upeat! Sun blogin kuvien ja hiusjuttujen innoittamana leikkautin pitkän, paksun ja tällä hetkellä sanottakoon myös tylsän tukan lyhyeksi polkaksi, enkä ole katunut hetkeäkään :) Polkka rOKcs!!

  1. Oho! Taisin vähän hihkaista ääneen, kun luin tämän. :D Vau, kiitos! :) Ja mahtavaa kuulla, että viihdyt polkassa. Täydellä höyryllä kohti uusia hiusseikkailuja! :)

 11. Satu sanoo:

  Tukka ja huulet <3 Vautsi mikä Irma ;)

  1. Hihhi, voi ei. :) Irma kiittää. :)

 12. Olivia sanoo:

  Upean värinen tukka! Mullakin oli muinoin kirkkaan liekehtivä tukka, tulee ikävä sitä näitä kuvia katsellessa. :—) Ja tuo huulimeikki on kyllä upea! Pitänee itsekin kokeilla.

  1. You can leave the red behind, but the red never leaves you! Haluan todella nähdä sen päivän, kun en enää muka tahtoisi olla punapää. :) Ja punainen tukka on paljon kätevämpi meikki-inspiraatiokin kuin vaikkapa, mmm.. ruskea? :D Mutta näitä huulia voi huoleti pitää ilman punaista tukkaakin, joten anna palaa vaan!

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.