Weledan suihkuvoiteet

Olen aina luullut olevani suihkugeeli-ihminen. Olen ollut väärässä. Ostin alehyllystä Weledan granaattiomenalta tuoksuvan suihkuvoiteen ja olin kerrasta myyty. Pyysin pr-toimistolta sille testipariksi sitrussiskon ja luulen pärjääväni näillä kahdella ihanuudella muita vilkaisematta piiiitkälle tulevaisuuteen.

Kuiva iho hankaloittaa tuotevalintoja paitsi kasvoilla, myös vartalolla. Olen keräillyt suihkuhyllyyn vinon pinon hurmaavan tuoksuisia suihkugeelejä, mutta keväällä jouduin myöntämään, että pesevät geelit on vaihdettava öljyyn. Iho kutisi hoivaamisesta huolimatta holtittomasti ja kuivui kasaan vaikka olisin valellut sille mitä. Tiesin, että Dermosilin Suihku- ja kylpyöljy on iholle varsinaista mannaa, mutta en laiskuuttani viitsinyt tehdä tilausta yhden tuotteen vuoksi. Ostin marketista ensihätään Nivean edullisen suihkuöljyn, mutta se oli koostumukseltaan liian valuvaa ja tuoksuttomuudessaan tylsä. Kaipaan suihkuhetkeen enemmän ylellisyyttä.

Vaikka öljyarpa osoittautui tyhjäksi, koen saaneeni kelpo verrokin näistä suihkuvoiteista. Molemmissa on ohut mutta ei liian valuva koostumus, kivan pehmeä tuntu iholla ja silmätsulkevan huumaava tuoksu. Sitrus on vielä enemmän mieleeni, mutta granaattiomena ei kiri kaukana jäljessä. Tuoksuterapian lisäksi nahka kiittää; Ihon kutina on lakannut ja pahin suomuttuminen hellittänyt. Kosteusvoidetta nämä eivät korvaa, mutta ovat kuitenkin askelen hellempi vaihtoehto kuin tavalliset suihkugeelit. Lämmin suositus kaikille aitoihin tuoksuihin viehtyville kuivaihoille.

Reilun kympin hinta on makuuni käypä ja jälleenmyyjiä on kiitettävän tiheä verkosto.

Arvosanaksi täydet peukut ja hyrisevä jenkkihymy.

*Citrus Creamy Body Wash on pr-toimistolta saatu*

7 Comments Lisää omasi

 1. Liina sanoo:

  Mä pidän noista myös. Tuoksut ovat jotenkin just oikein, eivätkä yhtään liikaa. Ja koostumus tosiaan mainio.

  1. Great minds thi..no sillai. :)

 2. Päivi sanoo:

  Nämä ovat ihania! Olen hamstrannut näitä joskus laivalta, ja täytyykin ottaa käyttöön yksi, sillä kropan iho on hilseilevän kuiva maanisesta rasvaamisesta huolimatta. Suosikkejani näistä suihkuvoiteista ovat tyrni ja tuo sitruksinen.

  1. Aaa, niin se tyrni – kokonaan tuoksuttamatta vielä! Pakko testata sekin! :)

 3. Helena sanoo:

  Testade denna för några veckor sen och doften är så frisk och härlig :)

  1. Javisst! Kul att se dig här, välkommen! :) Trots att du har bara bilder att kolla på..tror jag. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.