Arkinen edustusilme

Istun junassa, leivänmurut rinnuksilla matkalla kohti Helsinkiä. Päivä on sovitettu täyteen kosmetiikkatapahtumia, joihin saattaa liittyä myös pienimuotoista ostelua. Hehe? Luvassa kahdet ystävämyynnit, piipahdus isolle MAC-keitaalle, lounas purkkimafian kesken ja yksi hiustilaisuus, johon smyygailin itseni seuraneidiksi. Onnea on ystäväpiiri.

Kerkesin aamulla napata pari kuvaa päivän lookista, joka on mallia ’vapaat kädet, en keksi mitään’. Luomilla kostea huntu MACin Honey Lustia, josta on tullut yksi luottoluomiväreistäni nyt kun viimein keksin miten sitä käytetään fiksusti. Yksinään Honey Lust on läpikuultava hilepotti, joka on varmemmin poskilla kuin luomilla, mutta yksi suihkaus Fix +:aa siveltimeen ja vot, siinä on meillä muuten makea vaalea kupari! Jännästi kääntyy takki, kun vaan viitsii kokeilla muutamaa eri lähestymisvinkkeliä.

Rajauksen väkersin Lumenen nestemäisellä eyelinerilla*, joka on varmasti hyvin pätevä oman kategoriansa edustaja, mutta ei yhtään minun juttuni. Olen niin tottunut geelirajaukseen ja ripsiä vasten tuettavaan siveltimeen, että terävällä huopakärjellä sain aikaan melkoista suhrua. Eiväthän ne pikkuröpöt tuolta pokien takaa mihinkään näy, mutta kunhan nurisen. En vain tykkää käyttää nestemäistä lineria, Lumenessa sinänsä ei ollut mitään vikaa. Kaikki mustat nestemäiset rajaukset jättävät omaan makuuni liian kovan jäljen ja vaativat enemmän työstöä kuin yhdellä vedolla paikoilleen huiskaistu geelirajaus.

Huulilla on tilinteossa vilauttamani Viva Glam Rihanna -huulikiilto, jonka upeus ei ihan välity kuvien perusteella. Se kimaltelee luonnossa niin nätisti!

Kulmat sävytin tänään taas vaihtelun vuoksi punaisella. Oikein yllätyin kun purin kuvat kamerasta koneelle, osui tosi lähelle hiusten tämänhetkistä vähän kulunutta kuparin sävyä. Ei sillä, ettenkö aina tietäisi mitä teen, mutta.. Mutta niinni. Sillai.

Aurinkoista keskiviikkoa!

*Lumenen eyeliner saatu blogin kautta*

6 Comments Lisää omasi

 1. Liina sanoo:

  What is this geelirajaus you speak of? (Kun siis itsehän käytän sellaista lähinnä tussia muistuttavaa systeemiä, koska se on helppo, ja jos niitä ei saa kaupasta, en käytä. Mutta nyt selvästi heräsi (varmasti turha) toivo, että joku muukin voisi olla helppo. Huom! Pitää olla myös halpa :D)

  Kiva look on. Tykkään!

  1. Mä olen geelirajauksen vannoutunut puolestapuhuja. Se on purkkiin pakattu massa, jota käytetään erillisellä siveltimellä. Useimmat ovat vedenkestäviä, mutta niissä on pieni asettumisaika, jolloin niitä ehtii hetken pehmennellä tai korjailla. Väri ja sivellin ovat hankinta, mutta yksi purkillinen kestää käytössä helposti vuoden tai puolitoista. Tulee siis pitkällä aikavälillä halvemmaksi ja säästää kyllä aamuisin (ainakin mun) hermoja.

   Siveltimeen otetaan reilusti väriä, tuetaan se ripsien ja luomen liittymäkohtaan ja painaen vedetään kohti ulkonurkkaa. Jälki on kauniin pehmeä, helppo muokata ja kestää pitkään. :) En luopuisi mistään hinnasta. <3

 2. Tipi sanoo:

  Kävin parissa ystävämyynnissä minäkin, ah mitä löytöjä. Mihin ne saisi vielä mahtumaan… :)
  Itse juuri ”löysin” aarteen, Artdecon nestemäisen linerin ja nyt en enää tarvitse sitä, toistaiseksi.
  Otatin nimittäin perjantaina ripsienpidennykset ja nyt rajaus on turha. Samoin ripsiväri, ihan uskomatonta. Olen mitä epänaisellinen tyyppi ja sorruin tuollaiseen hömpötykseen! :D Noh, ystäväni on kosmetologi ja hänen kollegallaan oli samana päivänä vapaata, kun otin asian puheeksi. Pakko oli mennä heti, koska puolen tunnin päästä olisin ollut jo eri mieltä.
  Kerrohan mitä ostoksia ystiksistä teit ja myöskin MACin puolelta, tuskin maltan odottaa. Ja hyvää reissua! :)

  1. Ripsillä saa kyllä helposti lisää tehoja silmiin. :)

   Nyt olin ostosreissulla kiltisti ja kiersin MAC-tiskin kaukaa. Alennushärdelleistä ostin vain pari kynsilakkaa, yhden lakanpoistoaineen, yhden kajalin, silmämeikinpoistoainetta ja kynsikuorinnan.

   Joo, en yhtään tiedä mitä tuolta viimeiseltä odottaa, katsotaan. :D

 3. JonnaH. sanoo:

  Aivan ihana tuo huulikiilto! En muuten ikinä olisi uskaltanut aikoinaan punaisen tukkani kanssa valita tuon sävyistä kiiltoa. Oppia ikä kaikki!

  1. Juuuu, hyvin se menee. Liika harmonia on pahasta. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.