Voidemainen varjostus – MAC Sculpting Cream

°Sisältää mainoslinkkejä

Tänään yllä naturelli meikki, jonka pääosaa näyttelevät poskille ja ohimoille pehmeästi suditut varjostukset. Vaaleasta hipiästä huolimatta tykkään raamittaa kasvoja varjostamalla hiusrajan, leukapielet ja poskipäät. Luottovärini on pitkään ollut neutraali puuterinen poskipuna (MAC Harmony), mutta viime viikolla tein kätköistäni uusia löytöjä.

Kevätsiivouksen tuoksinassa järjestelin ja karsin meikkikokoelmaani ja käteeni osuivat jonnekin hyllynperälle unohtuneet MACin voidemaiset varjostusvärit. Sävyt ovat napissa hurjan tummat, mutta koska tuotteen koostumus on pehmeää kuin lämmin voi, se häivyttyy kasvoille luonnollisesti. Testatakseni sen helppokäyttöisyyttä (tai koska vaan menin ajatuksissani sekaisin, kummin vain), tein tänään voidevarjostukset jo puuteroiduille kasvoille. Tämähän on suoraa hankaluuksien kerjäämistä koska voidemaiset tuotteet tarraavat yleensä puuteripohjaan kuin tikkari takapenkkiin, mutta kuten kuvista ehkä näette (tai ehkä kenkkujen valaistusolosuhteiden vuoksi ette), tämä on pehmein varjostukseni aikoihin. Käyttämäni tuote on siis MAC Pro Sculpting Cream sävyssä Coffee Walnut ja se on pyyhitty paikoilleen MACin kaksoiskarvaisella #130 -siveltimellä.

Luomille painelin voidemaisen pohjustuksen (MAC Painterly) päälle hohtelevan beigeä irtopigmenttiä (MAC Naked) ja huiskutin siveltimellä hiukan harmaata luomiväriä (MAC Smoked Cocoa -paletti, väreillä ei nimiä) varjoksi. Huulille pääsi niin ikään kasan alimmaiseksi joutunut, nyttemmin paremmin sijoiteltu viileänharmahtavanpinkinrusehtava MAC Blankety. Aikamoinen sävy kuvailtavaksi, mutta ehdottomasti yksi kauneimmista viileistä nudeista, joka ei kuitenkaan ole selkeän vaaleanpunainen.

Rajaukset ja poskipunan jätin kokonaan pois ja ripsiväriäkin levitin tavallista ohuemmin. Kulmissa on ensikokeilussa tummanruskea luomiväri, joka taittaa vähän punaiseen. Jännä. Katsotaan, ystävystymmekö.

Voidemaiset varjostusvärit, jee vei njeeh?

MAC-valikoimaan voi sukeltaa kätevästi esim. °Lykon sivuilla

6 Comments Lisää omasi

 1. Erika NUDE sanoo:

  JEEEEEEEEE!!! :)

  1. JUOKSE! :D

 2. Martina sanoo:

  Tosi ihana ja kaunis meikki! Ihania sävyjä kaikeankaikkiaan. Täytyypä joskus kokeilla Blanketya, näyttää ihanalta.

  Ja kulmat on just hyvät! ;)

  1. Kiitos! Blankety taitaa olla myös yksi Mizz Annien lemppareista, kurkkaapa jos hällä olisi siitä videoita. :)

   Kulmat olivat päivän mittaankin yllättävän hyvät. Olen vältellyt puuterimaisen värin käyttöä, koska se ei kestä iholla yhtä pitkään kuin vahamainen kynä, mutta ihan kivasti nämä kestivät. Hohoo, ehkä musta tulee vielä kulmasiveltimen käyttäjä! :)

 3. Myy sanoo:

  Voidemaiset varjot kuulostaa ajatuksena hyvältä, mutta vähän turhan jännittävältä.

  1. Ei oo yhtään jännittävää, kokeile! Tällaiselle lakanallekin käy, eikä näytä yhtään liian vaffalta! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.