#huulipunavallankumous

Tänään punataan huulet!

Huulipunavallankumouksen tarkoituksena on muistuttaa naisten sydän- ja hengitysterveydestä ja laulaa ylistyslaulua pienten tekojen voimalle. Punaiset huulet ovat tänään julistus, jota kannetaan ylpeänä.

Omat huuleni punasin pelkällä rajauskynällä, luottopunaisellani MACin Cherryllä. Jos teemapäivään sopivaa punaa tai kynää ei löydy omista jemmoista, kipaise kemppariosaston kautta ja pyydä myyjän apua. Jokaiselle on olemassa oikea koostumus ja sävy, valinnanvaraa on loputtomasti.

Tässä blogissa on porskutettu muun muassa sinisillä, mustilla, vihreillä ja glitterisillä huulilla, joten rohkeasti vaan, huulipunat tanaan! Ja ihan turha vedota mihinkään hampaiden keltaisuuteen, sekin keissi on jo käsitelty.

Instagrammaajat voivat merkitä kuviinsa tunnisteen #huulipunavallankumous, jotta kaikki pääsevät ihailemaan joukkopunaamisen voimaa.

Lumoavaa perjantaita!

13 Comments Lisää omasi

 1. Liina sanoo:

  Mut jos ei vaan osaa? Mulle käy aina niin, että huulipuna kuivattaa huulet kuudessa minuutissa ja sitten huulet on kauheat ja rohtuneet ja kauheat ja huulipuna ja pintakerroksen iho irtoaa levyinä.

  Anteeksi, se saattoi olla TMI :D

  1. Ei ollut TMI, oli vaan I. Pari vaihtoehtoa:

   Kosteuttavampi huulipuna. Näissä on monenlaista joukossa, mutta jos löydät sellaisen joka oikeasti kosteuttaa, eikä vaan tunnu liukkaalta, olet askelen lähempänä siloisia huulia.

   Huulipunan pohjustaja. Sillä tehdään luistava kalvo huulelle ennen punaa, jolloin lopputulos näyttää sileämmältä ja tuntuu mukavammalta. Ja nimenomaan liukastava, ei missään nimessä niitä kiinnittäjiä, jos huulet ovat jo ennestään kuivan tuntuiset.

   Huulien hierominen yhteen. Tämä on huulirasvakäyttäjälle yleinen tapa, joka pitää huulipunan kanssa jättää pois. Mikä tahansa puna karhentuu, jos huulia hieroo yhteen. Alkuun kinkkinen muistettava, mutta ei kuitenkaan mahdoton.

   Usutan sut testaamaan näitä ja raportoimaan sitten mahdollisista vaikutuksista. :)

   1. Liina sanoo:

    Aion kokeilla!

    Ensihätään läästin huulille Body Shopin Lip stain -litkua, joka jämähtää kiinni kuin tauti, ja jonka päälle voi laittaa sitten huulirasvan. Jos ei osaa, voi feikata!

    1. Esimerkillistä!

 2. Crituk sanoo:

  Tuo sävy on jotain uskomatonta. Miksei mulla ole tuota vaikka hyllyissä notkuu semmoinen 30+ huulipunaa!? Pakko saada!

  1. Ma ei tieta. :)

   Sävy on hyvä. Erittäin hyvä. Tällä mä useimmiten punaan edustushuulet. Pysyy.

 3. Aamu sanoo:

  Ihana svy ja todella raikas look! Olen täysin samaa mieltä, kaikille löytyy oikeanlainen puna.

  1. Kiitos! :) Niinpä!

 4. Ilona sanoo:

  Oh, upeus! Olin itse töissä neutraalimmalla punalla, mutta illalla revittelin sitten kunnon burgundinpunaisella. Kannatti!

  1. Tästä saisi tulla jokaperjantainen tapa! Oli niin kivasti punattuja pusuttimia liikkeellä. :)

 5. Satu sanoo:

  Mulla oli koko päivän niin kuivat huulet, ettei niitä saanut mitenkään punattua nätisti, joten en päässyt osallistumaan tällä kertaa, mutta ensi kerralla sitten. Ja i know et se ei oo se pääasia et on täydelliset huulet mut kun ne tuntukin niin ikäviltä niin luovutin. Höh.

  1. Höhhöh. Mut ei näistä tempauksista pidä paineistua, jokainen tekee jos tuntuu hyvältä. Olen varma, että sulla on kuitenkin aika usein muulloin huulipunaa. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.