#noppameikki – lisää leikkisyyttä päiviin

linkit

Koska kaikki murehtimista karkottavat sijaistoiminnot ovat nyt tarpeen, olemme ystäväni ja kollegani Elisan kanssa pitäneet pariin otteeseen Instagramissa meikkiliven. Konsepti on simppeli: Kaksi meikkihörhöä hyppäävät samaan livevideoon, meikkaavat ja höpöttävät tunnin ja seuraan voi liittyä kuka vain.

Samalla konseptilla on muilla tonteilla mm. luettu teinivuosien päiväkirjoja ja perustettu oheen kultti nimeltä Shower Gel -runot ja Rakastumisesta huikka -juomapeli (blogi: Nakit ja Mutsi), leivottu trendiksi leimahtaneita Kurosen sämpylöitä ja katseltu Temppareita. Instaliveen on helppo hypätä mukaan ja sieltä voi myös vähin äänin poistua, jos sisältö ei miellytäkään.

Viimeisimmässä meikkilivessä haastoimme Elisan kanssa itsemme heittäytymään mukavuusalueen ulkopuolelle ja arvoimme meikissä käytettävät sävyt nopalla. Ensimmäisellä heittokierroksella silmämeikkiin arpoutui violetti ja huuliin vihreä, mutta kun läsnäolijat vaativat silmämeikkiin toista sävyä kaveriksi, kopsahti pöytälevyyn lisävaatimukseksi punainen. Eli silmämeikki violetilla ja punaisella (hello, mustelmameikki!) ja huulet vihreäksi – JAIKS!

noppameikki_

Tunti on yllättävän lyhyt aika puhua ja meikata ilman selkeää suunnitelmaa, mutta lopulta aikaa jäi myös hienosäätöön ja vahvistamiseen ja lopputuloksesta tuli kuin tulikin viehättävällä tavalla erikoinen. Tein silmiin yksinkertaisen yhden sävyn violetin meikin ja häivyttelin sitä lämpimällä harmaalla ja piirustin violetille pohjalle rajauksen punaisella huultenrajauskynällä. Sävyn Cherry näet huulilla tässä postauksessa.

Vihreät huulet ovat vilahtaneet blogissa viimeksi vuonna 2014. En tiedä muistaako kukaan, mutta noihin aikoihin huulilla helotti kaikkea mahdollista keltaisesta vaaleansiniseen ja silloin niiden kanssa olo oli aina kotoisa. Nyt jouduin hieman kaivelemaan sateenkaarihuuli-identiteettiäni, mutta loppuillasta jo lisäsin kuluneen pun—vihreän päälle lisää vihreää, sillä jos vihreällä huulipunalla ja punaisella silmämeikillä saa ajatukset pois tästä pysähtyneestä poikkeustilasta, valinta on oikeastaan aika helppo.

Millaisia aiheita tai haasteita haluaisitte nähdä tulevissa meikkiliveissä? Haluaisitko mieluummin nähdä suosikkituotteita, ratkaisuja ongelmiin vai noppameikin tapaisia heittäytymishaasteita?

noppameikki

Kasvot
Klairs Illuminating Supple Blemish Cream SPF40 PA++ (°eleven.fi)
By Terry Hyaluronic Hydra Powder (°eleven.fi)
Giorgio Armani A-Contour #20
MAC Blush The Perfect Cheek (vanha LE-sävy)
MAC Cream Colour Base Pearl (°eleven.fi)

Silmät
MAC 24-Hour Extend Eye Base (°eleven.fi)
MAC xxxx (nimetön mattavioletti vanhasta paletista) + Georgia Peach + Carbon (°Bangerhead.fi)
MAC Lip Pencil Cherry (°Bangerhead.fi)
Kryolan Blush SM
MAC Up For Everything Lash (°eleven.fi)

Huulet
IsaDora Twist-Up Metallic Eye Pen #50 Paradise Green
Maybelline Master Drama Chromatics Turquoise Vibe

 

4 Comments Lisää omasi

  1. Elisa sanoo:

    Siis toi punainen rajaus on 😍❤️❤️ Huikeen hyvä!!

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

      No hei kiitti hei! Ei ollut hassumpi se sunkaan sutustus!

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.