Lumene Gel Effect, osa 3

Joo, tiedän tiedän. Olette kuulleet näistä jo niin moneen kertaan että ei hetkauta enää. Mutta kuulkaa vielä tämä (toistaiseksi) viimeinen ylistyslaulu:

Näissä kuvissa on vain yksi kerros lakkaa.

Yksi ainoa kerros lakkaa ja kynnet näyttävät tältä.

Sain lukijalta kommentin, että hänen ostamansa #11 Auringonkehrä* on samea ja mitäänsanomaton, joten kun löysin saman värin avaamattomien synttärilahjusten joukosta, oli pakko kokeilla heti. Ja ei, tässä ei ole kyllä mitään sameaa.

Niiden jotka eivät ole koskaan pitäneet kynsien lakkaamisesta, joutaisi kyllä kokeilla näitä. Nyt on käyttömukavuus korkeimmillaan.

*Kynsillä esitelty lakka on blogin kautta saatu*

6 Comments Lisää omasi

 1. Annis sanoo:

  Nämä ovat kyllä huippuja. Olen Essien aluslakalla ja Nail Tekin päällyslakalla saanut nämä pysymään viikon. Siis viikon!

  1. Uskon! Näissä on kyllä niin erilainen tuntu mihinkään muuhun käyttämääni lakkaan (ellei kirkkaita pikakuivattajia lasketa – ja niitäkin on hankalampi levittää!), että pienen lakkaajan sydän on ihan nyrjähtää onnesta. Jos tulevaisuuden kynsilakat ovat kaikki tällaisia, niin mun edesmenneestä kynsimuotoilijaurasta tulee kyllä lastenlapsille sellainen käpylehmätarina. :D

   1. Annis sanoo:

    :D

 2. Kissis sanoo:

  Toi Auringonkehrä on mun lemppari, ainakin tällä hetkellä!

  1. Jep, on kyllä makea! Yhtä herkullisia sävylisäyksiä odotellessa. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.