Meikkipöytäkierros

Laiska, miltei pysähtynyt sunnuntai. Olen maannut paksun peiton alla sohvalla ja nujunut todellisuuden ja torkkumaailman välissä. Leppoisaa ja ajoittain kiistämättömän tarpeellista.

Kun mikään muu ei nostata tekemisen intoa, meikkinarkki voi aina vetäytyä järjestelemään kokoelmiaan. Räpsäyttelin muutamia tirkistelykuvia, sillä olen itse kovasti kokoelmaesittelyjen ja varastopostausten perään. Sisällöllisesti näillä kuvilla ei ole muuta sanomaa kuin se, että mulla on epäterve suhde MACiin. Julistus kai sekin.

 

 

 

 

 


mp_11mp_13


mp_4

Asioiden järjestelyä käytetään meillä keskittymisterapiana sekä aikuis- että lapsiväen keskuudessa. Kummasta suunnasta tapa on tarttunut, en lainkaan tiedä. Varmaa on, että siirtelemällä pikkuesineitä paikasta toiseen, saa vauhkommankin mielenrauhan takaisin tasaiselle käynnille. Toivotan leppoisaa loppusunnuntaita, palataan huomenna taas tavallisiin puuhiin.

17 Comments Lisää omasi

 1. leben sanoo:

  Todella makoisia kuvia kerta kaikkiaan. Ihanaa tirkistellä muiden meikkikokoelmia. <3

  1. Joo! Itselle ne arkipäiväistyy ihan huomaamatta, mutta joku muu saattaa vesi kielellä kurkkia menemään. :)

 2. MaaLilla/Jenni sanoo:

  Haluun kaataa noi ammeeseen ja hypätä sekaan! :P”’

  1. Päivi sanoo:

   Haha! :D Mää kans!

   1. :D Senkin höppänät <3

 3. Martina sanoo:

  Ei voi kun sanoa, että oi oi oi oi oi.. <3

  1. Heh, silmänruoka taisi osua? :)

 4. Liina sanoo:

  The mind, it boggles. Sulla saattaa olla enemmän meikkituotteita kuin mulla kirjoja. Ja se sanoo jo jotain :D

  1. Liina sanoo:

   (Nyt haluan entistä kovemmin sun meikattavaksi. Tuossa on jotain hypnoottisen mahtavaa. En siis tarkoittanut kommenttia päänauonnaksi. Kokoelmissa on aina jotain hypnoottisen mahtavaa.)

   (Mutta nyt pitää kysyä, että eikö meikeissä ollut jotain parasta ennen -päivämääriä? Eikö se ole värikosmetiikassa niin tarkkaa? Toivottavasti ei ole, sillä käytän samaa kulmakarvaväriä jo kymmenettä vuotta.)

   1. No oooonhan niissä, tokkiinsa. Mä olen kotivarastojen äärellä aistinvaraisuuden kannattaja. Puuteriset tuotteet eivät juurikaan pilaannu, ellei niihin lähmää pinnalle rasvaa sormista tai siveltimestä ja huulipunatkin ovat niin pitkälle vahaa, että elleivät ne muuta hajuaan, käyttelen hyvillä mielin. Tarkin olen silmän ympärillä käytettävistä tuotteista, eli esimerkiksi tuossa ripsivärisangossa rikotaan jo vähän mun säilytysperiatteita.

    Eli jos kulmaväri käy ja kukkuu eikä haise eltaantuneelle, käytä pois vaan. :)

 5. Elisa sanoo:

  Oi, mä en olekaan ikinä tajunnut järjestelyn terapeuttista puolta! Rakastan kuitenkin kaikkia säilytysratkaisuja ja Ikeassa suosikkiosastoni onkin säilytys… :D Pitäisi tehdä omastakin meikkikokoelmasta postaus, kun tämä nyt on vielä (suht) järkevässä ja siistissä kunnossa.

  1. Kannatetaan! :) Ja mä olen kyllä järjestelyhiiri pahimmasta päästä – voin kevyesti hukata tuntikaupalla aikaa vaan siirtelemällä tavaroita paikasta toiseen. :)

 6. Tipi sanoo:

  Jösses, on siinä MAC poikineen! :D

  1. No, onhan siinä, ei käy kieltäminen. :)

 7. Juille sanoo:

  Epäterve suhde MACiin on onneksi aika paljon terveellisempi kuin epäterve suhde moneen muuhun juttuun. ;)

  1. Totta. Hyvin totta. Ihana muistutus. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.