Testinaama 2

testinaama2

 

Okei. Mennään vasta toisessa osassa tätä juttusarjaa ja jo nyt kadun tätä nimeä. Vieläkö saa vaihtaa johonkin vähän elegantimpaan?

°°° Testinaamassa käytetään vain sellaisia tuotteita, joita en ole kokeillut aiemmin. Lopputulos ei välttämättä kuvasta ajankohtaisia kauneusihanteita. Koska tuotteet ovat käytössä ensimmäistä kertaa, alle kirjaamani kokemukset eivät välttämättä vastaa lopullista mielipidettäni. °°°

Meikkivoide: Yves Rocher Youthful Glow Foundation* ’#200 Beige Rose’
++

Yllättävän hyvä! Olen meikkivoideasioissa nirso jo pelkästään hankalan ihoni vuoksi, mutta tälle näytän levittyvyyden ja lopputuloksen vuoksi vihreää valoa. Lisäsin päälle peitevoidetta, sillä rusoposket eivät peittyneet pelkällä meikkivoiteella ihan kokonaan. Tasaisemman värisellä iholla menisi varmasti sellaisenaan. Jättää nimensä mukaisesti iholle jännän hehkun, mutta ei näytä kostealta.  Ei olisi välttämättä kaivannut puuteria. Sain testattavaksi omaa ihoa tummemman sävyn, joka oli valitettavasti liian tumma ja vaati kaulan tummentamista aurinkopuuterilla.  Mutta kuten sanottua, yllättävän jees.

Puuteri: Jane Iredale Powder-Me SPF* ’Translucent’
+++

Luvattoman hyvä! Siis erinomaisen mukavan tuntuinen iholla, ei vetänyt kuvia alueita näkyviin, levityssieni toimi suht moitteetta (mutta miten tätä käytetään silmänalusille ja muille pienille alueille?), kannessa on levitystä helpottava peili ja tuotteessa on tittididii: korkea suojakerroin! Vai onkohan kyseessä sittenkin ensisijaisesti aurinkosuojatuote? No ei sen niin väliä, tämä jää ehdottomasti käyttöön. Valkonaama tarvitsee aurinkosuojan meikin alle, sen päälle auringolta suojaavan meikkivoiteen ja on mainio lisä, että triplavarmistuksen voi tehdä vielä viimeistelyksi. Tuplapeukku!

Poskipuna: Lumene Raspberry Miracle Blush Sorbet* ’#3 Kukkaniityllä’
+

Odotin tämän testaamista innolla, mutta joudun jättämään plussat yhteen. Vika voi olla tuotteen sijaan konseptissa, jonka kanssa en ole sinut. Koen, että tämän levittämisessä sai tehdä tuplasti töitä aiemmin käyttämiini voidemaisiin poskipuniin nähden ja silti se luisti pois iholta pienestäkin kosketuksesta. Korjasin poskipunaa ensimmäisen levityksen jälkeen kolmesti, jotta sain sen kuviin fiksusti. Väri on söötti, mutta se ei yksinään riitä.

Silmämeikin pohjustus: Urban Decay Eyeshadow Primer Potion ’Eden’
++

Joo, tiedän mitä ajattelette – tämä on ensimmäistä kertaa käytössä. Häpeällinen kauneusboggaaja. Kulttipohjustaja levittyi sileästi ja peitti alleen luomen värierot, mutta koska se on nyt käytössä ensimmäistä kertaa, en ota vielä kantaa varsinaiseen kestävyysasiaan. Palataan tämän tarkempiin ominaisuuksiin myöhemmin.

Rajaus: Lumene Blueberry Intense Liner Waterproof* ’#1 Intense Black’
++ (?)

Suhraamaton vedenkestävä rajausväri, joka saa ripset klimppiin. En tuomitse tuotetta, koska en pidä nestemäisistä rajausväreistä muutenkaan. Oikea silmä luonnistui paremmin, mutta meikkauskäteen nähden väärällä puolella oleva silmä oli kyllä hankala. Uskon toimivaksi niille, jotka nestemäisistä rajauksista tykäävät. Tampereella testasin näitä rajauksia kämmenselkään ja ruksit pysyivät paikoillaan useamman päivän. Kestää taatusti, jos saat siististi paikoilleen.

Ripsiväri: Clarins Be Long Mascara* ’#01 Intense Black’
+

Pieni ja näppärä kumiharja, joka ei pahemmin sutannut väriä yläluomeen. Toisessa silmässä jälki on sellaista kuin uskon tällä tavoiteltavan eli eroteltua ja siistiä, kun taas toisella puolella levitystä hankaloittivat rajausvärin jämät ripsissä. Varisee. Ei niin ihmeellinen, että itse ostaisin.

Huulten rajaus: Lumene Wild Rose Lipliner* ’#12’
++

Perushyvä huultenrajaus, joskin vähän kovanpuoleinen. Vaati vähän kerrostamista, jotta sävy tuli kunnolla esiin. Edullinen.

Huulikiilto: Lumene Wild Rose Crème Lip Gloss* ’#4 Apila’
++

Kivan reipas, marjaisa tuoksu ja liukas koostumus. Jättää jälkeensä melko kevyen sävyn, sopii parhaiten luonnollisuuden ystävälle. Saa muikistelemaan huulia lähemmäs nenää,  joten kehun täten tuoksun vielä uudelleen. Nam!

No, mitäs tuumaatte? Tällä kertaa haaviin ui vain yksi kolmeplussainen, muttei yhtään miinusmerkkistä. Myös meikissä on luonnollisempi ja perinteisempi keskitien lopputulos kuin viimekertaisessa turkoosipommissa, joka löytyy täältä.

*Tähdellä merkityt tuotteet saatu blogia varten*

Lisäys Bloglovinin kautta lukeville: Tuotteet on arvosteltu plussin, mutta ne eivät jostain syystä Bloglovinin kautta näy.

16 Comments Lisää omasi

 1. Tiia sanoo:

  Tykkään, ihanan kuulas ja luonnollinen meikki. Ja testinaama on just passeli nimike.

  1. No hyvä, eipä siinä sitten. :)

 2. Ilona sanoo:

  Oh,ihanan raikas ja kaunis meikki! Tykkäsin itse ihan hirmusti tuosta YR:n meikkivoiteesta, oli hyvää.

  1. Joo ylitti kyllä odotukset! Piiiikkiriikkisen vaaleampi kun vielä olisi tuo vaalein sävy, niin liputtaisin kolmannenkin plussan. :)

 3. Mohn sanoo:

  Mulla on luonnoksissa melkein valmis postaus tosta YR:n meikkivoiteesta ja mulla ainakin on siitä sävyt 000 sekä keltapohjaisesta että punapohjaisesta, eli on kyllä vaaleampikin versio siis olemassa.

  Testinaama on varsin hyvä nimi! Sisko tykkäsi todella paljon tuosta Be Longista, itselläni se on vielä kokeilematta.

  1. Mohn sanoo:

   Itseasiassa löytyy tuosta välistä vielä numero satakin, eli 200 on kolmanneksi tummin. Oli pakko tarkistaa kun alkoi mietityttää, koska mulla on tuo 200 myös, ostin varjostuskokeiluija varten… :-P

   1. No just så, puhe oli edustajan kanssa vaaleimmasta sävystä ja siihen tietoon tarkistamatta luotin. Korjaan sen tekstiin. :)

 4. Kati sanoo:

  Oli aivan pakko tulla erikseen sanomaan, notta soot ihana nainen!
  Kirjootat hyvin ja hauskasti:)

  1. No voi että, kiitos! Mahtava alku päivälle! :)

 5. Jenni sanoo:

  Minä en ollut mistään silmämeikin pohjustusaineista koskaan kuullutkaan, ennen kuin erään yritysvierailun yhteydessä päästiin kokeilemaan Make-Up Factoryn tuotteita. Ja lo and behold, luomivärihän pysyy jopa mun raskailla luomillani kerääntymättä yhtään – siis yhtään! – luomivakoon! Hyvä tietää myös hyväksi havaittuja vaihtoehtoja, jos yksi valmistaja vaikka menee muuttamaan tuotteensa koostumusta tai lopettaa valmistuksen kokonaan. :)

  1. Joo luomivärinpohjustaja on kyllä ehdoton, ilman sitä on melkeinpä turha tehdä mitään. :)

 6. JonnaH. sanoo:

  Ihanan fresh meikki. Powder Me on tosiaan jauhemainen aurinkosuoja, voi olla, että käytän sitä itsekin meikkivoiteen päällä olen sellainen hutilus, että joku kohtaa jää takuulla väliin ja sitten on punaisia läiskiä naamassa. :D

  1. Puuterinen aurinkosuoja on kyllä eri näppärä kaveri, tästä keksinnöstä tykkään hirmuisesti! :)

 7. Martina sanoo:

  Janen Powder Me on ihan käsittämättömän näppärä tuote ja tulee NIIN kulkemaan kesän mun mukana. Harmi vain, että tuo taitaa olla se täysikokoinen ja sen hinta on aika suolainen.. onkos se nimittäin jonkun 70e tms :S Itken kun tuo loppuu.

  Mitä pohjustajaa sä yleensä oot käyttänyt silmämeikeille..? Jos kerta kosketus UDPP:hen tuli vasta nyt :))

  1. Martina sanoo:

   Ho-hoi, korjaus! Ei tuo olekaan – luojan kiitos – se täysikokoinen. Se onkin paljon isompi :) (Tosin tämä pieni olisi tietty näppärämpi kantaa pikkupikkukesäkassissa.) (No pesen sen levityssienen ja uudelleentäytän. Hah.) (Yes, I had too much sugar.)

   Kiitos ja anteeks :D

   1. Perinteinen keskiyön sokeripiikki! :’D

    Kauan sitten mä käytin MUFEn Eye Primea, mutta jo pari vuotta olen käyttänyt MACin Paint Poteja ja Painteja. Ja on kulunut varmaan osapuilleen kaksi vuotta siitä, kun ostin tuon UD:n pohjustajan kokeiltavaksi, hehe. Mikä saamattomuus? :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.