Keltaoranssi sadepäivä

Positiivisia ajatuksia, positiivisia ajatuksia..pakko keksiä lisää positiivisia ajatuksia..

Ei, ei ole kyseessä se valloilleen ryöpsähtänyt fb-haaste, vaan ihan perinteinen itsesuggestio. Tänään alkoivat meikällä nimittäin neljän päivän juhannusvapaat ja olen aika varma, että vartin päästä sataa. Kaatamalla, koska seison silloin aukealla parkkipaikalla jonottamassa koirille naudanmahaa, joka haisee kuolemalta. Kuolemalta, jota on kannettava kotiin 40 kiloa. Vesisateessa, sanoinhan jo? No mutta, pienellä viilauksella tästä saisi jo yhden merkinnän siihen positiivisuuspäiväkirjaan. Olen melko varma siitä.

Häädän sateet ja happamat aatteet kahdella osaamallani tavalla: toinen on sokerihumalainen alastontanssi lattarihittien tahtiin ja toinen on tämä meikkauspuoli. Te saatte sen tylsemmän vaihtoehdon, olen pahoillani. Mutta lakiteknisistä syistä, ymmärrätte varmaan.

Tsemppiä tyypit! Ottakaa hei Mambalta se yksi kesään liittyvä korvamato kyytiin, niin itkettää sitten sateen sijasta se. Heipat!

Silmät:
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Eden
MAC Pigment Ever So Yellow
MAC Eyeshadow Orange
MAC Chromagraphic Pencil Genuine Orange
MAC Eye Pencil Feline
MAC Studio Fix Lash Boldblack

Kulmat:
MUFE Aqua Brow #25

Kasvot:
MUFE Face&Body #38
MAC Pro Longwear Concealer NC15
Guerlain Météorites Perles #03
MAC Mineralize Blush Lured To Love
MAC Mineralize Skinfinish Perfect Topping

Huulet:
MAC Lip Pencil Dervish
MAC Cremesheen Coral Bliss

Kynnet:
OPI You’re So Flippy Floppy

Ps. Uusi tukka, jeah! (Jo toinen positiivisuusmerkintä, oho!)

12 Comments Lisää omasi

 1. Tipi sanoo:

  Täällä muuten alkoi pari minuuttia sitten kaatosade…
  Tuli taas todistetuksi se, että sinulle sopii väri kuin väri. Tämäkin on hieno.
  Alan varmasti kuullostamaan tylsältä, aina samat kehut. Mutta minkäs teet.
  Mukavaa juhannusta, muista toppavaatteet! :)

  1. Kiitos! Me hengaillaan käytännöllisyyssyistä juhannus kaupungissa, ei tän lauman kanssa jaksa millään lähteä muuttamaan landelle pariksi päiväksi. Kivaa juhannusta, Tipi! :)

 2. Liina sanoo:

  Kiva toi kynsilakkaväri. Ja muutenkin kiva.

  Onnea vaan sinne kaatosateeseen! Mä just pääsin eläinlääkärillä selittämään, miksei koira voisi syödä ns. raakaruokaa (joka on eläinlääkärin mielestä kuitenkin kypsennettyä.) ”Ei oo aikaa. Eikä se auttanut.” Editoimaton versio: ”Ei oo aikaa [yökkiä vessassa hajun takia]. Eikä se [haju ainakaan parisuhdettamme] auttanut.”)

  Haluaisin vielä esittää lattaritanssiin liittyvän teknisen kysymyksen, jota pohdin jo nähdessäni mökkipaikkakunnallani mainoksen nakukympistä. Että eikö homma ilman urheiluliivejä ole kuitenkin vähän auts? :D

  1. Raakaruokaakin on monenlaista, meillä mätetään pääruokana porkkanaa ja naudanmahaa. Porkkanat on keitetty, mutta maha on (valitettavasti) raakaa. Pesty naudanmaha on ässähyvä nami kun se ei haise miltään, mutta meidän nelikon safkamäärillä olisin sitä syöttämällä vararikossa viikossa. Ennen meillä syötiin hevosta, mutta sitten sen kilohinta nousi kalliimmaksi kun mun lounasraha ja vaihdettiin mahaan – ja hyvä niin. Jahka hajuun vaan tottuu, se on parasta mitä piskille voi syöttää. Mutta muistan ne ensimmäiset vuodet ja eksä (joka käsittelee koiraa ja sen myötä em. kalmamuhennosta muutaman kerran vuodessa) yökkii edelleen. :D Mutta niin, takaisin näihin blogiasioihin – mä aina innostun lavertelemaan näistä koira-asioista. ;)

   Lattaritanssit alasti on yksi niistä harvoista asioista jotka korvaavat mulle sen mielipahan, joka niukasta kuppikoosta on vuosien myötä harteille pakkautunut. Kun ei ole mitä ravistaa, ei myöskään satu. :T

   1. Liina sanoo:

    Tää rintamusasia on varmaan sellainen, että kuppikoko on aina parempi aidan toisella puolella. Itselläni on juuri ja juuri siedettävä B, mutta jos saisin vapaasti valita, ottaisin sellaisen rintavarustuksen, jonka kanssa ei oo pakko käyttää rintaliivejä ikinä :D (Toivottavasti mielipahaasi korvaa siis myös se, että joku kuitenkin kadehtii!)

    1. Ah kateus, onneksi on sentään se. <3 Mutta hei ilman liivejäkin on nännit, joiden vuoksi on pakko olla jonkinlaiset kupit päällä. Terveisiä nimim. "Tarkista ovella kännykkä-lompakko-avaimet-rintsikat" :)

 3. Emma/WL sanoo:

  IHANA meikki. IHANA.

  1. Kiitos, räpsyripsi. :)

 4. Martina sanoo:

  I-ha-na meikki! Kiva kun oot viime aikoina listaillut noita tuotteita ylös :)

  1. Kiitos! Joo yritän nykyään muistaa ja ehtiä ne useammin. :)

 5. Elisa sanoo:

  Ihana meikki! Ja raakaruoka koiran tiellä pitää. Mun pikku perhoseni rakastaa broiskun siipiä, lohta, naudan mahaa ja lihaisia luita. Luita tosin harvemmin saa 5,5kg koiran kokoluokassa :D Nyt kuitenkin muiden koirien kateellisuudesta johtuen on siirrytty napuruokintaan, joka sekin ryhmäpaineen avulla kyllä menee hyvin alas.

  1. Nonni! :) Ja napujen sekaanhan voi sujauttaa pienen annoksen vaikka mitä raakaherkkua. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.