Helteen värit

Kynsilakkavarastoni on myllätty ylösalaisin ja pinnalle olivat sattumalta jääneet kaikki räväkät pinkit. Koppasin näppeihini niistä ensimmäisen lämpimän korallin (Wet n Wild Heatwave) ja pienen mallailun jälkeen terästin väriä vielä kerroksella kylmempää pinkkiä (Orly Oh Cabana Boy) – ne on nää tyypit tässä kuvassa oikealla. Näpsäkät, jännästi heijastelevat neonkynnet ovat juuri sitä, mitä mielentilani nyt kaipaa. En oikein osaa selittää miksi, mutta talvella tällä samalla väriyhdistelmällä olisi täysin eri sanoma. Nyt, tässä paahtohelteessä, väri uhkuu juuri sitä kosteaa uhmaa, jota koko maa syleilee autuas hymy kasvoillaan. Odotettu on.

Myllätyn kynsilakkalaatikon rosoisuus kuvastaa hyvin vallitsevia kesälomatunnelmia. Kaikki ympärilläni on vähän rempallaan ja ruhjussa, mutta suorittaminen ei ole vielä yltänyt häiritsemään välinpitämättömyyttäni. Kesäloma ei ole siivoamista varten. Relaa viikkoa toivottelee nimimerkki: ”Päivän askareet olivatkin sitten tässä”.

Hymyt jakoon!

15 Comments Lisää omasi

 1. PS sanoo:

  Hieno väri hellepäiväksi! Laittaisin heti shokkipinkkiä kynsiini, mutta en ole vielä löytänyt sitä ”oikeaa” (ja tarpeeksi kirkasta) sävyä. Joten nyt on pakko kysyä: minkä merkkisiä/nimisiä kynsilakkoja kuvissa on tekstissä mainittujen lisäksi?

  1. Tuo taaimmainen on hoitolamerkki CND:n vanhempaa sarjaa, en tiedä saako sitä samaa väriä enää. Pienemmät pullot ovat Orlya, jota saa ainakin Stockalta ja hoitoloista. Kuvatessa en huomannut ottaa ylös pullojen järjestystä, mutta siellä on siis Purple Crush, Hottie, Terracotta ja Lola. Neonlakat ovat nyt siinä määrin muodissa, että kannustan marssimaan tutkailuretkelle lähimpään isoon tavarataloon. Löydät varmasti! :)

   1. PS sanoo:

    Jep, varmaan se kesälakka mullekin löytyy. :D Kiitos vastauksesta!

 2. Elisa sanoo:

  Waaaah mitkä kynnet! Mäkin taidan iskeä neonpinkkiä näille raatelukynsilleni (joita poikaystävä nimitti ”ihkumanteleiksi”), jotka ovat yhtäkkiä kasvaneet aivan älyttömän pitkiksi. Liekö kovinkaan pitkäkestoista tämä kasvupyrähdys, mutta nautin kynsistäni ja vaalin niitä minkä voin!

  1. Uuu, nautinauti, pitkät kynnet on ihanat! Kaipaan niitä niiiiiiin paljon! Suunnittelin tässä jopa sellaista ylilyöntiä, että ottaisin syksyn kaksiviikkoiselle lomapätkälle kunnon stiletit. Mutta aika näyttää haluanko todella uhrata omat sileät kynsipedit kahden viikon vuoksi. :)

 3. mira sanoo:

  Ihanat! Juuri eilen kaivelin lakkalaatikkoa,pinkki mielikuva silmissä,eikä ainuttakaan löytynyt.pitänee käydä korjaamassa asian pikimiten kaupan hyllyltä.
  Kesälomalla juurikin tuo siivoaminen on jäänyt täysin taka-alalle.terveisiä teille täältä kaaoksen keskeltä :)

  1. Juu, nyt on hyvät apajat metsästää kirkkaita pinkkejä! Mulla on tasan yksi viikko kuussa kun pää antaa käskyn pistää siivoten, mutta jos se viikko ei osu yksiin loman kanssa, niin se on sitten voi voi. Ilman inspiraatiota ei kyllä lähde, valitettavasti. Toisaalta, kaikki meillä vierailevat kyllä tietävät millaiseen kaaokseen tulevat. :) Rentouttavaa loppulomaa, nauti säistä!

 4. Jenni sanoo:

  Ooh, mikä väri! Ja silti en osaa millään kuvitella sitä omille kynsilleni, vaan yritän kehitellä jotain sinistä tai vihreää kadehtien samalla muiden upeita pinkin ja korallin sävyjä. Huoh.

  1. No entäs varpaisiin? :)

   1. Jenni sanoo:

    Joo, varpaissa voisi mennä, kun niissä tulee muutenkin ainakin satunnaisesti käytettyä erilaisia punaisia. Jos kuitenkin tekisi vaikka tänään pikapyrähdyksen jonkin matkan varrelle osuvan kaupan kynsilakkahyllylle… ;)

    1. No ei se väärin ole. :)

 5. Belegwen sanoo:

  Pinkkiä mullakin kynnet on vailla koko ajan! Mä en ennen pitänyt yhtään pinkeistä lakoista, mutta muhun on varmaan iskenyt joku naishormooneja kasvattava virus ja kädet etsii hyllystä pinkkejä lakkoja lakattavaksi. :O

  Ja ne päivän askareet saa ihan hyvin ollakin siinä. :D

  1. Keräsin kaksilla päiväunilla voimia vielä iltaa vasten käydä vähän alennusmyyntejä penkomassa. Raskasta on, huhhuh! :’D

 6. Martina sanoo:

  Kyllä, tiettyyn säähän kuuluvat tietyt kynnet, tiettyyn aikaan vuodesta! :) Neonpinkki on ihan selkeästi kesähelteiden väri, ei joulun ajan talvipakkasten. Syksyyn kuuluu kaikki murretut ja tummat värit, alkusyksystä voi(n) vielä käyttää (murrettua) oranssia tai punaista. Talveen ei myöskään kuulu keltainen, ehkä sitten kun kevään ekat auringonsäteet tulee..! Myöskään kevään karkkipastellit ei jotenkin istu marraskuun keleihin. Omaan silmääni siis, itselläni :)

  Yeah, olen puhunut :D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.