Hienovarainen fuksia

magenta_rajaus

Eilen kaivoin kuukausien hiljaiselon jälkeen esiin Urban Decayn Vice 2 -paletin ja sommittelin luomille kesäistä pastellisoosia. Pastelleissa vaan kun on se vika, että ne eivät söpöydestään huolimatta ole niitä näyttävimpiä värejä (ainakaan näin kalpeaa taustaa vasten), joten – arvasittekin varmaan jo – lisäsin hiukan väriä. Enkä lupaavasta alkulauselmasta huolimatta malttanut pysyä kokonaan erossa MACin tuotteista.

Ohuena rajauksena villi fuksia toi ilmeeseen sopivasti raikkautta, mutta ei mennyt vielä sirkustelun puolelle. Saatan kokeilla uudemmankin kerran. Meikkipohjasta tuli kuvien perusteella tuhdimpi kuin mihin tähtäsin, mutta eipä se reaalinäkymässä juuri vaivannut. Hevin pohjan kaveriksi sipaistu läpikuultava huulikiilto kevensi kokonaisuutta kummasti. Vahvalla huulipunalla tästä olisi tullut liian huoliteltu ja hellesäähän nähden ehkä vähän ylilmitoitettu. Jännä, niinkin joskus.

Silmät/Eyes:
MAC Paint Bare Canvas
Urban Decay Toxic + Coax + Strike + Rewind
MAC Lip Pencil Magenta
MAC Kohl Power Orpehus
MAC In Extreme Dimension 3D Lash

Kasvot/Face:
MAC Mineralize Blush Lured To Love
MAC Mineralize Skinfinish Perfect Topping

Huulet/Lips:
Lumene Wild Rose Créme Lip Gloss #2 Summer/Kesä*

Leppeyttä sunnuntaihin!

* * * * *

Felt like trying the MAC Magenta as an eyeliner. It came out quite subtle, don’t you think?

*Saatu/gifted*

11 Comments Lisää omasi

 1. OutiS sanoo:

  Aivan kuin sulla olisi marjasorbettia kasvoilla, on niin raikas meikki. Nämä kuvat kyllä osoittavat ettei siinä vanhassa sanonnassa ”Ei pinkkiä punapäille!” ole sitten mitään järkeä.

  1. Kun on riittävän valkoinen iho, siihen passaa lähes mikä vain, tukanväristä viis. :)

 2. Emma/WL sanoo:

  On kyllä freesi näkymä! Ehkä minäkin joskus uskallan koittaa pinkkisävyistä silmämeikkiä, vaikka tukka onkin punainen. (Käyn juuri Jaakobinpainia itseni kanssa aiheesta Naked 3. Punainen tukka, puna-kalvakka-kirjava pisamaiho ja siniset silmät – tuntuu ettei tähän komboon käy kuin ne turvalliset ruskeat ja kultaiset muttakumähaluisinsenkolmosen!)

  1. Höpö höpö, noihin sävyihinhän menee tosi makeasti ainakin kaikki puolukkaiset, täydellisiä pompautusvärejä sinisille silmille pisamien keskellä! (En tiedä onko puolukalla mitään tekemistä kolmosnakun kanssa, mutta jos on – osta se.)

   1. Emma/WL sanoo:

    ennemminkin roosasta kuin puolukasta on kyse :P jatkan painimista :D

 3. Tipi sanoo:

  Näistä sävyistä tulee aina sanottua, että ne ovat raikkaita.
  Jotenkin tällaisest oranssihtavat ovat vaan sellaisia. Piti itseni haalia kesäksi jostain sellainen persikkainen poskipunasävy raikastamaan ihmettä – noh, unohtuihan se.
  Ehkä se vielä jostain kävelee vastaan juuri oikealla hetkellä… :)

  1. Totta, raikkaita. Ja jos sääennusteisiin on uskominen, niin ’tämä kesä’ ei ole vielä lainkaan menetetty aikamääre. ;)

 4. nunju sanoo:

  Ihana tuo pinkki rajaus! Itse olen käyttänyt valko(kirjaimellisesti)ihoisena ja sinisilmäisenä (tummat, punertavat hiukset) useasti pinkihtävää luomiväriä ja tykkään itse kovasti, vaikkakin äitini kommentti oli ”Näyttää silmätulehdukselta” ;D muilta olen silti saanut kehuja :D

  Pinkkirajaus näyttää extra-hyvältä! Pakko kokeilla!!

  1. Kokeile toki, itse ainakin koin sen hauskana lisänä pehmeään arkimeikkiin. :)

   Ja eikös äitien tehtävä ole aina ensimmäisenä painaa jarrua kaikessa.. :D

 5. Elli sanoo:

  Ihana fuksia! Tosi jees. Mikähän tässä tekee sen, että et tosiaan näytä silmätulehduksen saaneelta? Tiedän, että musta rajaus auttaa, mutta tässä sitä ei ole ja punertavan ja mustan yhdistelmä ei aina ole sitä, mitä haluaisi laittaa.

  1. Se ainakin vaikuttaa, että ”vaaraväri” on pelkästään yläluomella. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.