Pelkkää poskipunaa

Tämän aamun meikissä on käytetty vain yhtä väriä: pinkkiä. Aika villi veto jopa kaltaiseltani kokeilijalta, mutta kyllähän sitä nyt kerran vuoteen voi värittää koko naaman barbilla. Saanko esitellä päivän staran: MAC Bred For Beauty -poskipuna.

Yksi ja sama tuote taipuu pienellä kikkailulla moneksi. Ripsityven rajaus on tehty kasvosuihkeella kostutetulla litteällä siveltimellä, poskilla väri on suoraan pannusta sellaisenaan ja huulilla on huulirasvan päälle sormin töpöteltyä poskipunaa ja sen päällä ohut sipaus ihonsävyistä nudepunaa. Tulos: Kolme eri sävyistä pinkkiä, joita ei ensivilkaisulla uskoisi samaksi tuotteeksi.

Yllättävän hyvä vai yskittävää yliyrittämistä?

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Blush Bred For Beauty + Fix +
MAC Extended Play Lash

Kasvot/Face:
MAC Blush Bred For Beauty

Huulet/Lips:
MAC Blush Bred For Beauty
MAC Mineralize Lipstick Luxe Naturale

* * * * *

This look was created with just a blush. MAC Bred For Beauty is a limited edition treat, so grab it quickly if it pleases your eye. On the cheeks it is just the way it comes out of the pan, on the eyes I mixed it with a Fix + and on the lips I pressed it on top of a lip conditioner and finished with a touch of MAC Mineralize Lipstick Luxe Naturale. Oh, the creativity! I think this is a nice way to create a monochromatic look, works really nicely with peachy colours too – in case barbiness isn’t your cup of tea. What’s your one product makeup like?

22 vastausta artikkeliin “Pelkkää poskipunaa

 1. Mä äänestän että yllättävän hyvä, kyllä. Tai ei nyt mitenkään yllättävä. Tykkään sellaisesta, että käytetään asioita vähän niinku ei pitäis. Kiitos!

  1. Tai siis. TARKOITIN, ETTÄ ei ole mitenkään yllättävää, että sun käsissä syntyy näin kiva meikki asioista, joita itse ei ehkä tulisi kokeilleeksi.

   JA ETTÄ tosi hyvä.

 2. Mun mielestä tää on luovuutta kukkeimmillaan :) Kuinka yksinkertaisella meikkivarastolla voisi ihminen pärjätäkään tarpeen niin vaatiessa :D

 3. Niin kaanis oli ilima, mutta kaaniimpi oli tässä tapauksessa Peeetraaaa. Jotkut osaa toiset sitten taas ei, sulla se on taito hyppysissä kun osaat sekä iloitella väreillä että tehdä yhdellä sävyllä koko homman.

  PS. Kiitos kirjeestä, tuotteet valloittivat! Kaikki olivat uusia tuttavuuksia Lumenea lukuunottamatta, mutta juuri sitä eyelineria en ole kuitenkaan kokeillut. Tiedossa on siis monta mielenkiintoista kokeiluhetkeä. Saapä nähdä löytyy uusia suosikkeja! :)

 4. Yllättävän hyvä! :) Ihanan pirtsakan ja raikkaan värinen puna.

 5. Yli :). Mutta mä oonkin vanha(naikainen). Kyllä mä tykkään enemmän muista jutuista kuin tämmösistä. En ole vieläkään päässyt yli oranssilla maalatuista silmistä :D.

   1. Ehtottomasti, siksi mä tästä VKL:stä niin kovin diggaan!

 6. Toi poskipuna toimii huulipunasävynä yllättävän hyvin. Se vie ainakin mun huomion meikissä.

 7. Yllättävää että yhdellä tuotteella voi tehdä koko meikkilookin :) Kaunis

  1. Nastaa! Mulla on aikoja sitten tehty vähän saman tyylinen yhden värin look hempeällä korallilla ja sekin oli aika jees, mutta tehty useammalla tuottella. Vihreällä tää ei välttist niin toimiskaan.. :D

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.