MAC-hullun varhaisjoulu

Hihhiiihhahhahahoooo, olen aivan liian innoissani sanoakseni mitään järkevää! Aidossa purkkimafian hengessä jallitin Neiti Myyn tuomaan tuliaisia Köpiksen uudesta Pro Storesta. MACilla on siis ns. vakiovalikoiman lisäksi myynnissä monensorttista jännänannaa erillisissä Pro Store -liikkeissä, joista lähin sijaitsee Kööpenhaminassa osoitteessa Købmagerkade 38. Ensimaistiaiset pro-valikoimasta sain aikanaan jo Neiti Elisalta  (tekee mieli neiditellä kaikkia tässä materian aiheuttamassa endorfiiniryöpyssä) ja nyt tilautin itselleni muutaman muun hampaankolossa juilineen himotuksen. Hyvin lyhyesti nyt, sillä työaikani alkaa tunnin päästä ja istun täällä vielä tukka märkänä ja meikittä kuolastamassa uutuuksiani. On vain pakko jakaa tämä ilo nyt heti paikalla!

Kaksi kappaletta uusia Chromagraphic-kyniä, toinen kirkkaan keltaisessa sävyssä Primary Yellow ja toinen ihonvärisenä nimellä NC15/NW20. Jälkimmäinen käy sisäluomen kirkastamiseen, tarkkaan ihovirheiden peittelyyn ja vaikka ja vielä mihin – en ole ehtinyt edes unelmoida sen kaikista mahdollisuuksista vielä!

Mixing Medium Eyeliner on sekoiteneste, jolla mistä tahansa puuterimaisesta tuotteesta voi tehdä rajausvärin. Olen kokeillut muutamaa vastaavaa aiemminkin, mutta halusin ehdottomasti tyypätä myös MACin version. Tervehdys, oi kaikki unohdetut glitterit ja irtopigmentit!

Hauskana pikkuturhuutena halusin myös pumpun valkoiselle Face&Body-meikkivoiteelleni, sillä jos sellainen kerran on olemassa, niin tarvitsenhan mä sen. Kritisoikaa vapaasti.

Ja viimeisempänä, mutta kukaties kaikkein tärkeimpänä, MACin uuden sukupolven ”hammasharjasivellin” Oval 3. Nämä jännät kaunokaiset ovat tähän saakka olleet käsieni ulottumattomissa, mutta nyt, nyt pääsen viimeinkin harjaamaan peitevoiteeni paikoilleen tällä kummajaisella! Harjasosa on tiivistä ja mahdottoman pehmeää synteettistä seosta ja kertakaikkiaan roihuan halusta päästä kokeilemaan tätä kasvoilleni. Kaikki mitä olen tähän saakka tiennyt sivellintekniikoista, haastetaan nyt. Pakahdun!

Jos blogi hiljenee tämän hysteriaa tihkuvan vuodatuksen jälkeen, tietäkää että heitin henkeni onnellisena. MAC <3

* * * * *

Christmas came early! My dear friend Myy went to Copenhagen and I urged her to go shopping for me. The Køpmagerkade 38 is the nearest MAC Pro Store location to Finland, so resorting to travelling colleagues is a must. Luckily we have the same interests, so she agreed.

I wanted the Chromagraphic Pencil in NC15/NW20 and in Primary Yellow. Love the texture, just love it. Also wanted to try the Mixing Medium Eyeliner, since I possess a ton of loose pigments and heavy eyelids. The spray pump for my white Face&Body might be a vanity, but hey, I’m a collector and I’m entitled to vain shopping.

The holy grail of holy grails is pictured here last, the Oval 3 brush. I’ve wanted to try one of these for ages (or at least eight months, as I believe they were launched in January) and now I haz it! Since the translation is added here a bit later than the original post, I can now say that this creepy looking little thing is pure magic. Just pure abracadabra for any creamy products like concealer, Paint Pots – even a stained lip! Will bunk this baby in a safety deposit until I get a few more. And hopefully an Oval 6 too, since they were sold out.

What’s in your Pro Store shopping list?

16 Comments Lisää omasi

 1. Martina sanoo:

  Vitsit tuo sivellin – vai harjaksiko tuota pitäis sanoa! Huikea :D

  Mutta nouuuperkelesentäs, tuo NC15/NW20 oli jossain mieleni sopukoissa mun ostoslistalla ensi viikkoa varten, mahtaako sitä olla ”normaali”tiskillä myynnissä..?

  1. Se on! Tein sillä tämän aamun meikissä lähes kaiken! Peitevoiteet, kiinnityspuuterin, luomenpohjustuksen, luomivärin..goddammit seohyvä! :D

   Ja eip, kynää ei saa Köpistä lähempää, nää on kaikki pro-valikoiman tuotteita.

 2. TanjaP sanoo:

  A-pua,itselläkin meinaa jo joku hulluus tulla kun näitä ostoksia katselee..ja tuo sivellin/harjas,omg.
  Tuon voisi omistaa jo omistamisen ilosta.Mielenkiinnolla saa jäädä odottamaan tulevia testailujasi. :D

  1. Joo, tämä nousee vielä valokeilaan ihan erikseen. :)

 3. OutiS sanoo:

  Onnea himojen tyydyttämisestä! ;) Huikea tuo keltainen, tahdon nähdä miten täräytät sitä arkimeikkiin. Ja kuinka tuota hammasharjan kaltaista käytetään? Sellainen opetusvideo voisi olla paikallaan.

  Pumppu on mun mielestä pakollinen hankinta jos sellainen on saatavilla. Itse nillittäisin siitä miksei se kuulu vakiona useampiin tuotteisiin.

  1. Tämän uuden siveltimen kohdalla ensimmäistä kertaa ihan vakavissani ajattelin, että tämä jos mikä ansaitsisi tulla esitellyksi videolla. Katsotaan, ehkä rohkaistun! :)

 4. Liina sanoo:

  Toi keltainen on vinha. Mäkin haluan sellaisen.

  1. Vinha, mikä mainio sana – jälleen! Ei muuta kuin tuliaistilaus vetämään jollekin Tanskaan reissaavalle tuttavalle. :)

 5. Liisa sanoo:

  Onpas kummajainen tuo sivellin…Harja…Mikäseon? Ja miten ihana on tuo keltainen, rääyyh! Vaadin sillä meikkiä heti!

  1. Keltainen meikki, jessöör! Talletan tilauslistalle! :)

 6. marjo k sanoo:

  Pakko minunkin on liittyä kummallisen mallisen harjan ihastelijoihin. Huikea idis MAC! (muut seuraa perästä ja kohta kaikilla on vastaava?!)

  1. No saas kattoo! :)

 7. Salla sanoo:

  Tiedätkö, saako Bangkokin MACiltä pro-tuotteita? ;) Luulin jo kysyneeni tätä, mutta eihän täällä mitään kommenttia ollut. T: Nimim. Rankka viikko

  1. Yritin ottaa selkoa MACin kotisivuilta, mutta en uskalla sanoa varmaksi. Sen mukaan Bangokissa olisi 9 Pro Storea, mutta en ollenkaan hahmota kaupungin kokoa ja sitä, onko se todennäköistä. Saman haun mukaan nimittäin myös molemmat Suomen pisteet ovat Pro Storeja ja sehän ei pidä paikkaansa. Yritä googlata, ehkä eteen sattuu joku sopiva linkki jossa tieto muhii. :)

 8. Myy sanoo:

  Hihi reaktio <3 Odotan innolla tarkempia analyyseja, vaikka pelottaakin, että itseä jää kaivelemaan miksen ostanut samoja! No, onneksi mulla on mun hammasharjasuti ja valkoinen FB.

  Ja jäi kyllä harmittamaan sen ovaali kutosen puuttuminen..

  1. Sivellin on taivaallisen hyvä, ihan kerrassaan mahtava. Kynät ovat olleet vasta pikakokeilussa, mutta saatan ottaa ne työstöön jo heti huomenna. Pumppu on näppärä ja sekonesteen testaan kans jahka saan alle yhden vapaapäivän. Valkoinen F&B on [syrän].

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.