Kavereiden kesken ”Tane”

Tulin töistä kotiin, lakkasin kynnet nätillä kynsilakalla ja nimileikki vei väsyneen puurtajan taas mennessään. MACin Shimmerfish muistuttaa kalan kylkeä. Kalaisa lakka? M-eih.

Suomukylki? Ei. Nestemäinen silakka? Ei, muistuttaa liikaa tätä. Mmm, Kalakynnet? Eeei, liian kuvaava. Tai siis, ei oikeastaan yhtään kuvaava. Mites ois toi Hopeinen välähdys? Äh, no ei! Silakkaleikki? Silakkaliekki? Liekehtivä silakka? Argh, pakko googlettaa lempinimiä kaloille.

No, siitä se viisaus sitten aukeni ja päädyin tänne. Että sano kuule Tane vaan!

Ps. Onko väärin, että tykkäsin myös sanasta ’limatuubi’? On se ainakin sen verta väärin, että oikeutan itselleni aikaistetun nukkumaanmenon. Näihin mielikuviin, toverit!

* * * * *

I’m really sorry, but there’s nothing to translate in here. I was tired, just exhausted from work and I tried to figure out a witty Finnish translation for Shimmerfish. I turned out quite bad, so let’s just leave it. It’s like a hillbilly nickname for a trout, so let’s just..moving on.

2 vastausta artikkeliin “Kavereiden kesken ”Tane”

  1. Hahaa, mieleiseni postaus näillä helteillä, kun nukkuminen on lähes mahdotonta ja unirytmi (mikä unirytmi?) ei tällä hetkellä sovi vuorotyöhön. Limatuubi, hmm.. Nestemäinen silakka.. Jännä!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.