Kavereiden kesken ”Tane”

Tulin töistä kotiin, lakkasin kynnet nätillä kynsilakalla ja nimileikki vei väsyneen puurtajan taas mennessään. MACin Shimmerfish muistuttaa kalan kylkeä. Kalaisa lakka? M-eih.

Suomukylki? Ei. Nestemäinen silakka? Ei, muistuttaa liikaa tätä. Mmm, Kalakynnet? Eeei, liian kuvaava. Tai siis, ei oikeastaan yhtään kuvaava. Mites ois toi Hopeinen välähdys? Äh, no ei! Silakkaleikki? Silakkaliekki? Liekehtivä silakka? Argh, pakko googlettaa lempinimiä kaloille.

No, siitä se viisaus sitten aukeni ja päädyin tänne. Että sano kuule Tane vaan!

Ps. Onko väärin, että tykkäsin myös sanasta ’limatuubi’? On se ainakin sen verta väärin, että oikeutan itselleni aikaistetun nukkumaanmenon. Näihin mielikuviin, toverit!

* * * * *

I’m really sorry, but there’s nothing to translate in here. I was tired, just exhausted from work and I tried to figure out a witty Finnish translation for Shimmerfish. I turned out quite bad, so let’s just leave it. It’s like a hillbilly nickname for a trout, so let’s just..moving on.

2 Comments Lisää omasi

  1. Päivi sanoo:

    Hahaa, mieleiseni postaus näillä helteillä, kun nukkuminen on lähes mahdotonta ja unirytmi (mikä unirytmi?) ei tällä hetkellä sovi vuorotyöhön. Limatuubi, hmm.. Nestemäinen silakka.. Jännä!

    1. Joo nää oli just näitä kun se vaan karkasi lapasesta, eikä järkevään ajatteluun enää päässyt kiinni. Tekee hyvää toisinaan. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.