Pehmoinen

Ruusukultaa, violettia, tummaa ruskeaa sekä sitä yhtä pehmeää rusehtavan ja persikan sekoittavaa nudesävyä, jolle ei ole järkevää kirjoitusasua. Perinteisiä, tuttuja kaavoja mutta silti jokin osui kivasti kohdilleen. Huulilla ihan erityismaininnan ansaitseva ruskea rajauskynä, joka toi huulipunaan sopivasti lisälämpöä olematta liian ysäri. Vaikka se on muodissa, taistelen vielä hiukan vanhoja traumoja vastaan. Kipein lienee se vuosikymmen, jolloin on ensimmäistä kertaa tartuttu meikkeihin. All Saints innoitti tyhjentämään Seppälän ruskeista huulipunista ja sitä vinoumaa työstetään edelleen. Ehkäpä otan henkisen kehityksen nimissä seuraavaksi työn alle ruskeaan huulimeikkiin keskittyvän lookin joka ei vaadi ympärilleen teemabileitä?

Kulmat/Brows:
MAC Eyeshadow Cork

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Mineralize Blush Petal Power
MAC Eyeshadow Hidden Motive
MAC Eye Pencil Coffee
MAC In Extreme Dimension 3D Lash

Huulet/Lips:
MAC Lip Pencil Stripdown
MAC Cremesheen Lipstick Pure Zen

Irtoaako ysäritraumoja jaettavaksi?

* * * * *

Just a soft everyday look with my first peek into lining my lips with brown. It’s not an easy colour for someone this pale. The 90’s, you know. Still traumatized. You?

6 Comments Lisää omasi

 1. Tosi kaunis meikki! Ei tullut yhtään ysäri mieleen. Muistan omiltakin huulilta niitä kamalia ruskeita mömmöjä, yäh…

  1. No kiitos, hyvä homma! Voi olla että mä oon myös vähän yliherkkä sille ysäriydelle ja näen vaan piruja seinillä. :)

 2. Piia Pai sanoo:

  Ohi kysymyksen vastaan, että ihana huulipunasävy on löytynyt. Kiitos siis vinkeistä MACin huulipunalaatujen suhteen ;)! En tiennyt, että kiillon voi MACilta ostaa samaan väriin sävytettynä!

  Nim. There’s no return from the MACway…

  1. Haha, hyvä! Eipä kiittämistä, kiva että löytyi. :) Ihan jokaiseen huulipunasävyyn ei taida olla omaa kiiltoa, mutta osaan on. Kannattaa kysäistä! :)

   Nim. Once you’ve had MAC, there’s no turning back

 3. OutiS sanoo:

  Så söt, precis som Luffe. (Ainoa lause, minkä muistan seiskaluokan ruotsin kirjasta, joka oli käsissäni ihmisikä sitten.) Aikuisen oikeasti kaunis meikki ja mun mielestä ihan ajaton!

  1. Haha, repesin tolle alkulauseelle! :D Kiitos! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.