Tuplaruskea

Toteutin eilisen visionäärisen uhkauksen ja pyöräytin ruskeiden huulten ympärille kootun yksinkertaisen meikin. Kahdesti. Testasin ensin pelkkää vaaleanruskeaa rajauskynää (MAC Oak):

Ja sitten tummempaa, rahtusen punertavaan taittavaa huulipunaa (MAC Double Shot):

Enpä oikein tiedä. Jotenkin se on vaan kieroa. Ihan tosi, huulet ja kulmakarvat sävy sävyyn? Mitä meinaatte?

Kulmat/Brows:
MAC Eyeshadow Duo Blonde + Ground Brown

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Perky
MAC Pearlglide Intense Eyeliner Black Swan
MAC In Extreme Dimension 3D Lash

Huulet/Lips:
MAC Lip Pencil Oak
MAC Lipstick Double Shot

* * * * *

Okay, now we’re in the deep waters my friend. Matching lips and eyebrows, really? How is this brown lip thing appearing to you? Awful or adequate?

24 vastausta artikkeliin “Tuplaruskea

 1. Ooo joo. Itse oon hurahtanut rusehtaviin huulipuniin jo viime syksystä, ja riemuitsen nyt suuresti kun niitä alkaa tupsahdella sinne tänne. Hyvältä näyttää! Ei yhtään liian ysäri!

  1. Selvä! Selkeän punaruskeat sävyt ovat paljon helpompia ja niitä en arastele ollenkaan samalla tavalla, mutta näissä ruskean-ruskeissa huulissa on vaan jotain väärää. Vaikka sain kyllä monet kehut työpäivän aikana, että tiedä sitten. Ehkä kokeilen vielä uudelleen, varmuuden vuoksi. :)

 2. Olin tulossa ooh-hihhuloimaan, että ihanan värinen luomiväri, mutta kappas, toihan on Perky! Miten se ei näytä mulla yhtään noin hyvältä :P

 3. Ylemmän kuvan meikki on hieno, mutta alemmassa tuo ruskea huulipuna vie kaiken huomion. Ikävä kyllä se huomio on negatiivistä, ei nuo ruskeat huulipunat iske sitten yhtään. Luomiväriä kuolaan minäkin, menee ostoslistalle.

  1. Joo se alempi on tosi erikoinen. Mäkään en ole vielä ihan varma, mitä tykkään siitä. Mutta sama juttu kuin kulmakarvojen kanssa, pakko poistua mukavuusalueelta, jos mielii kehittyä. Olen viime aikoina vaihtanut rakkaat kulmakynäni luomiväreihin ja siveltimeen, etten liiaksi jumittuisi yhteen tapaa tehdä. Sama homma tämän värin kanssa. :)

 4. Heh, oon ehkä vähän outo, kun tykkään näistä ruskeista huulista. :D Jokseenkin virkistävä nähdä välillä tällaista! :)

 5. Musta ruskeat huulet on sulla tosi kivat! Ylempi on enemmän mieleeni, mutta alempikin on jollain hassulla tavalla hieno. :D Rskeat huuet kaipaisi ehkä vahvempaa poskipunaa, ettei naama ole liian väritön?

  Sulla on kyllä ihan megakiva blogi, tykkään, kun teet tällaisia erikoisempia kokeiluja! :)

  1. Tiäkkö, tasan viisi minuuttia sitten katsoin näitä kuvia ja mietin, että tujaus haalean vaalean pinkkiä poskipunaa ois tehnyt lookille terää. :D

   Kiva kun tykkäät kokeiluista. :)

 6. Mulla ei oikein ole mitään varsinaista mielipidettä puoleen eikä toiseen. Sen tiedän, että itse en viihtyisi.

  Tuli mulle yksi sana mieleen, kun kuvia katsoin. Nahkalaukku.

  Whaat?? Olisko sitten kuitenkin vähän liian tasapaksua…tosin heti alkoi tehdä mieli kokeilla saisinko tehtyä itselleni nätin meikin jossa ruskeat huulet ei saisi aikaan pakokauhua. ;-)

 7. Oih, tässä on juuri niitä värisävyjä mitä itsekin käytän.
  Harmoninen kaunis yhdistelmä, eikä silti todellakaan mitenkään tylsä. Tämä on tyylikäs! :)

 8. Tykkäsin molemmista, mutta alemmassa on mielestäni enemmän särmää. Juuri tuon tummemman huulipunan vuoksi. Itseltäni löytyy yksi ruskea huulitussi. Käytän sitä lähinnä pohjavärinä huulimeikissä. En jotenkin vaan osaa käyttää sitä yksinään.

 9. Katsoin ensin, että joo, kyllä. En edes tajunnut kulma-mätsiä ennen kuin luin sen. Sitten katsoin uudestaan, että mitä helvettiä.

  No, lopulta kyllä tuo ylempi vaaleampi matta on aika jees. :)

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.