Lancôme Miracle Air De Teint

Tästä piti tulla yksi osa Testinaama-sarjaan, mutta nyt joudun jättämään sivuosaan kaikki muut käyttämäni tuotteet ja hämmästelemään teille Lancômen uutta Miracle Air De Teint -meikkivoidetta. Sain siitä pikkiriikkisen näytepullon jo aikaa sitten, mutta sain aikaiseksi avata sen vasta nyt. Miniatyyrilasipullo pipetteineen on valtavan söpö, mutta tuotteen ansiot piilevät paljon pakkaussuunnittelua syvemmällä.

Sävy 03 Beige Diaphane on iholleni aivan liian tumma, mutta rakastuin koostumukseen oikopäätä. Levitin sen iholleni ensin yksinään, tirautin muutaman onnenkyyneleen peilikuvani edessä ja aloitin alusta. Toisella kierroksella sekoitin noin kaksi osaa MACin valkoista Face&Body -meikkivoidetta yhteen osaan Lancômea ja soosi osoittautui sävyltään täydelliseksi. Meikkipohja näytti ohennuksen ja vaalennuksen jälkeenkin kerrassaan mahtavalta, joten vaikka yli viidenkympin hinta hirvittääkin, harkitsen vakavissani tämän ostamista.

Tuotteen koostumus on kuin silikonista värjättyä vettä. Todella ohutta, ohuempaa kuin viljalti suitsuttamani MACin Face&Body ja iholle asettuessaan lähes yhtä pehmeää kuin se Ole Henriksenin nestemäinen tyyny. Tämä meikkineste (tuntuu hassulta nimittää sitä voiteeksi) ei ole peittävää, mutta kerrostuu erittäin kuuliaisesti siihen pisteeseen, että tarvitsin poskipäille vain hennon hunnun peitevoidetta. Neste kuivui melko mattaiseksi, mutta ei puhettakaan, että se olisi näyttänyt aavikkoihollani kuivalta tai puuteriselta. Ensimmäistä kertaa todella pitkään aikaan ihoni näyttää siltä kuin sitä ei olisi meikattu lainkaan, mutta silti se on virheetön, tasaisen värinen ja kuulas. Olen hämmentynyt ja kauhuissani. Joudunko todella sijoittamaan tähän viikon ruokarahat?

Järkeni sanoo, että 30ml pipettipullo riittäisi käytössä ainakin yhden allakankierron, mutta epäröin silti. En ole koskaan käyttänyt näin hienoa kosmetiikkaa. Lancôme – sehän on aikuisten ja varakkaiden naisten tuotesarja. En koe olevani kumpaakaan. Ikäkriisi. Talouskriisi. Meikkipohjakriisi. Eksistentiaalinen kriisi. Vai ajelehditaanko nyt vaan epävarmuuden synkillä vesillä? Yksi ainoa tuote tempaisi minut kertaheitolla pois siltä mukavalta tottumusalueelta, että keskihintainen kosmetiikka riittää tarpeisiini vallan hyvin. Apua, mitä jos sisälläni on sittenkin salattu Lancôme-leidi? Ainakin tämän yhden meikkipohjan osalta olisin valmis liputtamaan varovaista ehkää. Heti sopivan alennuksen sattuessa käyn ainakin katsastamassa sävytarjonnan. Mutta ilman lompakkoa. Jotta en, tuota, ostaisi hemmetin hyvää meikkivoidetta – niinkö? Mmh.

En tiedä oliko tästä sekavasta mokelluksesta mitään varsinaista hyötyä kenellekään, mutta jutustelun nimissä voisitte kertoa mitä ajatuksia heräsi. Ja ei, lepositeitä ei tarvitse tarjota. Luulen että siippa huolehtii niistä, jahka näkee mihin olen hurahtamassa.

* * * * *

I tried Lancôme’s Miracle Air De Teint foundation and even though it was too dark and I had to mix it with MAC’s Face&Body (in white) which obviously had to impact the coverage and such I fell head over heels in love with it because it’s like a coloured water with silicone and it makes my skin look so gooood but oooo-oo it’s way too expensive for me and I don’t know if I’m fancy enough for Lancôme! What shall we do with the drunken sailor? You tried this? Shoot it down please, so I can carry on with my life. Over and out.

18 Comments Lisää omasi

 1. Heidi sanoo:

  Mä olen Lancomen meikkivoiteita jo melko pitkään käyttänyt, ja kyllä ne hyviä on. Meinasin ostaa ton, mutta päädyin sitten kuitenkin tuttuun ja turvalliseen Teint Miracleen, se kun vielä tällä rasvaisella iholla menee. Loppui nimittäin usko ton kohdalla kesken. Vaikka aivan ihanasti kädelle levittyikin. Ah… Taas se kaiho palas. Täytyy nyt kattoo. Varsinkin tälleen koulun syksyllä aloittavana. Oon ihan tosissaan miettinyt että mieluummin lopetan meikkaamisen kokonaan kuin vaihdan halvempiin (ja mun päässäni ainakin huonompiin)!:D

  1. Mulle Lancôme on ollut niin vieras brändi, etten ole oikein edes yrittänyt hieroa sinunkauppoja. Tämän myötä olen askelen lähempänä.

 2. Liisa sanoo:

  Kyllä! Sulla on oikeus olla Lancome-leidi! Ole sitä kunnialla! Avaa kukkaron nyörejä, ja koe uusi mahtava ihosi! Riittikö? ;) Tämä on vain mahtava meikkineste (otan ton käyttöön) ei voi kyllä muuta sanoa! Munkin iholleni aivan täydellinen <3 Kyllä tämä on jokaisen euron arvoinen :)

  1. Ota käyttöön, jo tokkiinsa! Hiisiläinen, mähän käsin ampua sen alas enkä suitsuttaa. :/

 3. Kaisuli / SiameseLipstick sanoo:

  Siis mitä, valkoinen meikkivoide blendaustarkoitukseen? NEROKASTA! Miksi kuulen tästä vasta nyt.

  1. Koska sitä ei saa Suomesta. Mutta mahtava se on, sopii sekoitettavaksi aivan kaikkeen. Jos saat näppeihisi, osta heti. :)

 4. Chagak sanoo:

  Saakohan tuota meikkivoidetta vaaleampana sävynä? Itsekin saisian samanlaisen testipullon. Koostumus oli ihana , mutta sävy ihan liian tumma. Käytän normaalisti lancomen meikkivoiteista sävyä 010…

  1. Joo, vaalein on kuulemma 005 – sen verran kävin jo tänään tarkistamassa. :)

 5. Salla sanoo:

  Cityshoppari-kortilla saa Emotionista yhdestä tuotteesta -20%. Just saying ;)

  Ps Mäkin tykkään tästä!

  1. Jassoo? Eiks se korttikin kustanna jotain? Hillitsin itseni vielä ainakin tänään. :)

 6. satu sanoo:

  Yleisö vaatii todistusaineistoa kuvamuodossa! ;D

  1. Mulla itse asiassa on kuva tästä meikkivoiteesta kasvoilla, mutta se oli muuten niin tylsä ja meikitön nassu, että jätin sen pois. :)

 7. Meeri sanoo:

  Mun anoppi on vannoutunut Lancomeleidi. En pääse siitä yli. Sen yhden poskipunan hankin vähän pitkin hampain, mutta asennevamma vaivaa vieläkin..,

  1. Hih, tiukassa istuvat mielikuvat.. :)

 8. Henni sanoo:

  En ole mielestäni aikuinen enkä varakas, mutta käytän silti lancomen meikkivoidetta:). Ehkä olen vain rahan käytössäni höveli. Lancomen meikkivoiteet on todella hyviä, käytössä teint miracle 010 sävyssä. Tämän postauksen luettuani alkoi himottamaan myös tuo meikkivoide, tosin jos vaalein sävy on 050 niin eipä tartte edes kokeilla tämän valkonaaman.

  1. Nyt aloin epäillä omia sanomisiani, onko 010 kovin erilainen? Mä en tunne Lancômen sävyjärjestelmää yhtään, voi olla että puhun ihan höpöjä. Tarkistakaa itse, älkääkä luottako näihin mun vajaisiin tietoihin. :D

 9. Myy sanoo:

  Lancômen meikkivoiteita en ole kokeillut, mutta Guerlain-love. <3

  PS. Oon vähän pettynyt, että toi sun käännös ei ollutkaan yksi megapitkä lause, vaikka se alkuun antoi ymmärtää olevansa. ;)

  1. Oi eii, käännöspettymys! Olen niin pahoillani! Mä oon vähän tämmönen seisottaja, vihjailen vaan mut jänistän sit viime hetkellä. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.