Ennakointiylilyönti

Reissupakkaaminen, se on taitolaji. Itse olen tällaisena maailmanlopunodottajana taipuvainen vähän yliarvioimaan omia meikkailuintressejäni reissussa. Pakkaan mielelläni mukaan muutamia vaihtoehtoja, jotta valinnat eivät ole sidoksissa pakkaushetken mielentilaan. Jos pakkaan vain vihreän kajalin, enkä ollenkaan lilaa, mitä sitten jos vahingossa teenkin täydellisen meikin, joka kaipaa viimeistelyksi vain sen pienen sipauksen lilaa? Saatatte saada kiinni logiikasta lukemalla tämän. Ihan yhtä syviin vesiin en vajoa tällaisella kolmen päivän pyrähdyksellä, mutta noin niin kuin havainnollisuuden vuoksi. Meikkipöydän ääressä kaikui tiistaina kova raksutus, jonka päätteeksi olin pakannut mukaani nämä:

Siinä on kosteusseerumia, pohjustajaa, kosteussuihketta, meikkipuuteria, kahta eri peitevoidetta, useampi meikkivoide, hohtopuuteria, varjostusta ja poskipunaa, ripsiväriä, huulikiiltoa, useampaa värityskynää kaikenlaisille kasvojen osille, huultenpohjustajaa, geelirajausta, luomenpohjustusta, seitsemää eri luomiväriä sekä suppea valikoima siveltimiä, yhdet pinsetit ja yhdet ripsentaivuttajat.

Ensimmäiset kaksi vuorokautta päädyin käyttämään näitä:

Meikkipuuteri, peitevoide, luomenpohjustus, väritön luomiväri, kulmakynätrio ja kaksi sivellintä. Pois jäivät kaikki väriä tuovat tuotteet, mukaanlukien sellainen perustuote kuin ripsiväri.

* * * * *

Above you’ll see two pictures. One features everything makeup related I packed with me for the three day trip to Stockholm and one features everything I used during the three day trip to Stockholm. You can guess which one is which.

15 vastausta artikkeliin “Ennakointiylilyönti

 1. Kovin tuttua! 8)
  Onhan se nyt parempi olla liian paljon mukana, kuin liian vähän!

 2. Hahah voi ei, oon ite just samanlainen! Pakkaan mukaan ihan järjettömän määrän meikkejä ja kauneudenhoitojuttuja ja sitten en käytä niistä puoliakaan :D Luomivärit aiheuttavat erityisesti päänvaivaa ja oonkin vaipunut niin tylsäksi, että yleensä pakkaan reissuun mukaan vain jonkun nude-paletin (hyvää syy ostaa reissusta meikkejä, jos tulee kriisi ;)

 3. Hahaa :D Mä tunnen jo niin hyvin itseni, että ainoat mitä pakkaan reissuun on meikkipuuteri, peitevoide, kulmakynä+harja, poskipuna ja ripsari. Muuta en käytä koskaan, vaikka pakkaisin miten paljon :D

 4. Hahah, ihan mahtavaa! Niin tuttua! Lisätään tähän vielä hiusputelit, niin voi ihmetellä pitäisikö matkaan mahtua vaikka vaatteitakin mukaan?!

 5. Mä olen jo oppinut itsestäni matkailijana sen, että en jaksa ährätä esim. luomivärien kanssa. Luomivärittömänkin perusmeikin tekoon menee mielestäni liikaa arvokasta seikkailuaikaa :D.

  1. Tosi huomio. Asetan itselleni selkeästi liian korkeita rimoja meikkaamisen suhteen. Jatkossa siis reissussa reissataan ja kotona meikkipöydän ääressä meikkaillaan! :)

 6. Ai-van sama homma! Aattelen aina, että nyt on sitten meikkejä mihin tilanteeseen vaan. No, se tilanne on aina sama ainakin meikkien käytöstä päätellen: pohjatuote, kulmat, poskipuna, ehkä varjostus, ehkä ripsiväri. Jes, hyvinpä Elisa pakkasit.

   1. NIINPÄ. Hyvin kosmetiikkapainotteisesti pakattu urheilukassini hiersi viime viikonloppuna hartioihini jäljet. Mutta kun olisin voinut haluta käyttää just sitä meikkivoidetta ja tuota puuteria ja eihän kynsilakkoja nyt koskaan voi pakata liikaa, eihän?

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.