Ampiaissilmät

 

Vieläkö ehtii mukaan siihen kesän pisteliäimpään puheenaiheeseen? En taatusti ole ainoa, jota kaikki keltamusta alkoi loppukesästä jo vähän ahdistaa. Meikin toteutuksessa ei välttämättä ole mitään erityisen ampiaismaista, mutta koska aamukahvini jäi tänään neljäsosapannulliseen tavallisen puolikkaan sijaan, ei näillä eväin pulppua runon verevä suoni. Siinä on keltaista ja mustaa, joten ampiainen olkoot. Olkoon? Äh. Ei pitäisi leikitellä liian kimuranteilla kielekkeillä.

Kasvoilla on uuden UNE-BB:n toinen koeajo ja nyt se on mielestäni jo yllättävän kiva. Ehkä olen tässä loman meikittömien päivien lomassa huomaamatta totuttautunut vähän kevyempään pohjameikkiin, mene ja tiedä, mutta tämä lopputulos kelpaisi jo muuhunkin kuin kotikäyttöön. Toisaalta eka kerta menee missä tahansa harjoittelun piikkiin – ehkä musta tulee kuulkaa vielä kevyen meikkipohjan BB-nainen?

Silmissä on nyt näytillä kumpaakin MUFE:n Aqua Maticia ja vaikka ne eivät ehkä ole ihan tähtiin kirjottu pariskunta, annan itselleni tästä luomuksesta synninpäästön. Kaksi päivää meikkaamatta – se on ihan kuin uusi alku meikäläiselle. Että jos vaikka kokeillaan aloittaa helposti syksyn kunniaksi kirkkaalla limenkeltaisella ja nimetään sille pakkipariksi kimaltavaa graffitinharmaata? Joo! Järjettömästä väriyhdistelmästä huolimatta työstöaste ja värikylläisyys oli tällä keltsullakin eri mainio.

Huulilla on rajavahvistuksena ruskeaa, joka ei näytä luonnossa ihan niin räävittömältä kuin kuvissa. Huulteni malli on poikkeuksellisen kehnosti kuvautuva, teki niille mitä tahansa. Varsinaisen huulivärin paikkaa pelasi tänään Lumenen kiilto, jota ei varmaan tämän käyttöönottoviivyttelyn jälkeen voi enää kutsua ’uutuudeksi’.

Poskilla on varjostuksen seurana jostain syystä tummaa punaruskeaa poskipunaa, jonka ei missään olosuhteissa pitäisi toimia tällä pohjasävyllä. Vaan kas kas, on sitä pöllömpiäkin nähty. Ihan vaan selustaa turvatakseni lisäsin kuitenkin hullun tavalla hohtoa poskipäille ja kulmaluille Benefitin wattipuikosta.

Jos te olisitte saaneet antaa tälle suherrukselle nimen, mikä se olisi? Voidaan tässä verrytellä kielenkantoja seuraavaa ”Nimeä meikki”-leikkiä varten, joka saattaa osua eteen nopeammin kuin arvaattekaan.

Kulmat/Brows:
MAC Fling + Lingering + Stud

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
MUFE Aqua Matic I-30 + D-12
Dior Lash Plumping Serum
MAC In Extreme Dimension Lash

Kasvot/Face:
Illamasqua Powder Foundation #230
MAC Sheertone Shimmer Blush Sweet As Cocoa
Benefit Watt’s Up!

Huulet/Lips:
MAC Lip Pencil Stripdown
Lumene Wild Rose Pearl Lip Gloss #22 Huurre/Frost*

*saatu/gifted*

* * * * *

After two days with no makeup at all I’m suddenly comfortable with a BB-cream as a foundation. Who would’ve known. Also the eyes, well, it’s an..umm..interpretation of a certain insect. Cough. Any better ideas?

16 Comments Lisää omasi

 1. Salla sanoo:

  En kestä miten hieno toi lime on! Tahtoo! Mutta sit taas, käyttäisinkö mä sitä?

  Miten olisi Kanarialinnun kaamos? :D

  1. Kanarialinnun kaamos – joo! Ja mä oon aika varma, että näin hienolle värille keksii väkisinkin käyttöä! Kuten tässä yllä, ei yhtään väkinäistä! :D

 2. Martina sanoo:

  Oi sun kulmat näyttää hyviltä..!! Ja tuo mini-Benefit <3

  1. Kiitos! Mini-Benefit on valloittava <3

 3. Laura sanoo:

  Todella kaunis meikki javitsi sun kulmat on todella kivasti muotoiltu :)

  1. Kiitos! Mietin tänään, yritänkö kikkailla jollain vieraammalla kulmajutulla vai otanko vaan luottovärit alle ja palautteesta päätellen tää jälkimmäinen vaihtoehto kannatti. :)

 4. Tiina sanoo:

  Heippa!
  Ihan ensiksi kiitos mielettömän hauskasta ja upeasta blogista, olen vahingossa koukuttunut tähän… Nyt kun Sokoksen 20% ale lappunen kummittelee mielessä, niin mitkä on sinun ehdottomat kaikilla pitäisi olla-tuotteet?
  Ps. Voisiko kulmakarva-projektista saada välikuvia? :)

  1. No kiitos, vallan komiaa! :)

   En ole valitettavasti ollenkaan ehtinyt perehtyä tuohon Sokkarin aleläpyskään, sopiiko jos yritän muistaa palata asian kanssa lähipäivinä?

   Välikuvia kulmista, kyllä se varmaankin passaa. Katsotaan, mihin väliin saan uitettua! :)

   1. Tiina sanoo:

    Kyseisellä lappusellahan saa normaalihintaisesta tuotteesta alennuksen, ja mielessä ei ole mitään tiettyä tuotetta jonka haluaisin. Ainahan voi tarvita jotain, minkä olemassaoloa ei vielä tiedä! :) (ja mitä kalliimpi, sitä enemmän saa alennusta!)

    1. Jaaaaa, että niin kuin ihanmitävaan? Ja Sokokselta? Kyyyllä mä itse ehkä kuikuilisin sinne Guerlainin tiskin suuntaan, siellä on vaikka ja mitä kivaa luksuslahjaa omaan taskuuun. Ja täsmää myös tuohon ’enemmän alennuksen’ -kriteeriin! :D Mutta että mitä, niin sitäpä mä en kylmiltään osaakaan heittää. Ehkä luomiväripaletti? Kulmakarvapaletti? Luksushuulipuna? Tuoksu? Mille sulla on käyttöä tai tarvetta? :)

 5. Ihana, piristävä meikki! Mä lähtisin nimeämään tätä joksikin happosammaleeksi, mutta veikkaan että siitä syntyvät mielikuvat ovat joidenkin mielestä negatiivisia vaikka se ei tietenkään ole mun tarkoitus. Sammal on pehmeää ja ystävällistä ja happo viittaa vaan ytyyn :D

  1. Happosammal! Nerokasta! Tossa keltaisessa sävyssä on jotain hapokasta, sillä mullakin kävi mielessä muutama happo-alkuinen nimi. Panttasin ne sitten samasa syystä, kuin miksi sä katsoit tarpeelliseksi turvautua selittelyyn. :D

 6. JonnaH. sanoo:

  Ihana meikki!

 7. OutiS sanoo:

  Upealta näyttää sinulla. Mulla tuli entisenä hoitsuna vain tuosta keltaisesta väristä ja silmistä mieleen ensimmäisenä hepatiitti! Hepatiittiluomet… ei ehkä kauhean kutsuva nimi meikille.

  1. HAHA, ei! Joo ei kyllä ei hepatiittiluomille. Vaan oisko ne vähän sinappisemman keltaiset? Uskallanko googlata? Ehkä en. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.