Kolmen puuterin nainen

Alkoi tänään ihan pikkuisen hymyilyttää, kun tajusin, mihin aamurutiinini perustuvat. Juon hullun tavalla kahvia saadakseni vastahakoisen koneen käyntiin ja kun elimistö on saatu hereille, tilkitsen kaikki aineenvaihdunnan merkit erilaisilla jauheilla. Hillitöntä!

Kasvoille tuputan hyvässä tapauksessa kahta erillistä puuteria, joilla lukitaan meikki paikoilleen ja luodaan illuusio siitä, että sisäinen hehku on vain hento hehku – eikä suinkaan hornan pätsistä heijasteleva hohka. Näkymätön taika?

Kainaloille on paitsi perinteistä talkkipuuteria, myös aerosolimuotoista suihkutettavaa puuteria. Tämä on muuten hirmu kiva, mutta puuteroi myös mustat vaatteet – iäksi. Huonolla tuurilla siis valitettavan näkyvä taika.

Myös kuontalolle on oma puuterinsa. Paksut hiukset henkivät elinvoimaa ja hedelmällisyyttä, joten yritän sanoa tukkapuuterillani mitä? Että estrogeeniä pukkaa ja nykyistä katrasta hoitaessa emo pysyy virheettömän näköisenä ihan itsestään? Tukka puhtaana kuin barokkirouvalla?

Ehkä olen vinon hymyni kanssa yksin, mutta oli kertakaikkiaan pakko. Osallistuttehan gallupiin! Montaako aineenvaihduntajauhetta sinä käytät päivittäin? Tunnustaako joku käyttävänsä edellisten lisäksi varvas- tai vartalopuuteria? Keksittekö muuta?

11 vastausta artikkeliin “Kolmen puuterin nainen

  1. Vauvojen natusan talkkia kesällä jalkoihin estämään hiertymiä kun käytän kenkiä ilman sukkia.

  2. Juhliin laitan Dr.Hauschkan silkkipuuteria vartalolle. En oikeastaan tiedä miksi, se tuoksuu ihan kivalta ja tuntuu ylelliselle.

    Kirjoitettuna sen käyttö tuntuu hyvin typerältä idealta. :D

    1. Kirjoitettuna se tosiaan kuulostaa vähän erikoiselta, mutta ennemminkin kiehtovan erikoiselta. Mistään välttämättömyydestä tuskin on kyse, mutta sitä suuremmalla syyllä vähän kiinnostuin. :)

  3. Mä ostin kesäksi jaloille deodoroivan suihkeen, joka siis kuorruttaa jalat valkoiseen jauheeseen :D Kokeilin ehkä kerran tai kaksi, mutta lopputulos oli niin jäätävä, ettei sitä voinut oikeasti missään käyttää.

  4. Ihana Petra :) Jälleen kerran sait mun suupielet nykimään ylöspäin – ja varmaan muunsit hormonaalista tasapainoakin hassuttelullasi vähintäänkin nenänpäästä. Hassu tunne. Vähän kuin aurinko alkaisi yhtäkkiä paistaa sälekaihtimien välistä. Tiesitkö muuten, että Freudilla oli potilas, jolla oli sellainen nenäfetissi, että hän näki nenässä kiiltoa jota muut eivät nähneet? Heh…

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.