Poskipunabingo

Keskikokoista suuremman meikkikokoelman omistamisessa on sellainen huono puoli, että asioiden etsimiseen hukkaantuu aikaa. Kun esimerkiksi poskipunia on siunaantunut niin, että niitä on tarpeellista säilyttää erillisessä laatikossa, sen oikean värin etsiminen ei ole optimaalista aamuajankäyttöä. Siksipä hykertelen täällä tyytyväis’nä, kun löysin ongelmaan sopuhintaisen ratkaisun. Sopuhintainen tarkoittaa tässä tapauksessa sitä, ettei ollut varaa ostaa Mujia, vaikka olisin palavasti halunnut. Täten tingin ratkaisun ulkonäöstä.

Poskipunat ovat ennen siis seisseet täällä:

Ei kovin näppäärää sävynmetsästystä.

Yksi avattu muovikääre ja neljä paikoilleen ruuvattua kumitassua myöhemmin näyttää tältä.

Aika paljon kätevämpää!

Tämä Ikean ihme maksoi muistaakseni kahdeksan euroa ja passaa meikkipöytääni kuin valettu. Jos jollain on hihassa näppäriä tuunausvinkkejä, joilla huurretusta muovista tehtäisiin ajankäytön lisäksi myös silmälle optimaalinen vaihtoehto, otan kiitollis’na vastaan.

* * * * *

Plenty of blush, now stored in such a way that there’s even a remote chance to find what I’m looking for in the time frame that I have for this task. Coming from Ikea it’s cheap but not so neat. Any suggestions on how to pimp this thing to suit the surroundings a bit better?

6 Comments Lisää omasi

 1. MariaGlow sanoo:

  Hei hyvä vinkki! Oon jo pidemmän aikaa halunnut etsiä jotain tuollaista ”pikku laatikkoa” johon saisi meikkejä kivasti. Ikeaa ole miettinyt, mutta siellä on niin hirveästi valikoimaa, että on vaikee löytää juuri sitä oikeaa. Vaan tuo näyttää toi kätevältä! Jos vaan jostain vielä löydät tämä ikean ihmeen nimen, niin olisin kiitollinen ^^

  1. Pienen surffailun perusteella julistaisin sen Kupoliksi. :)

   (Kuka niitä papereita muka säilöö?)

   1. MariaGlow sanoo:

    Kiitos!! :) Onneksi lähimpään Ikeaan on vain 2,5km matkaa!

 2. Kodissani vallitsee ikuinen kaaos siitäkin huolimatta, että keräilen säilytyslaatikoita ja -koreja jokseenkin maanisesti. Sit säilytän säilytyskoreja säilytyslaatikoissa, koska pöytätilaa ei oo pätkääkään missään eli en saa mihinkään niitä hienoja laatikkoratkaisujani.

  Hankkinen silti tämänkin.

  1. Tunnistan tämän. Pruukaatko pantata pussejakin?

   1. No tottakai :D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.