Utuinen maanantai

Maalaismaisemassa vietetyn tyttöjen maailmanparannusviikonlopun jälkeen arki on pakko aloittaa pehmeästi. Lorautin kahviin ekstra-annoksen maitoa (olisi kaivannut kermaa), valitsin taustalle pehmeä-äänisiä romantikkomiehiä ja tirautin pari nostalgiakyyneltä menneiden aikojen muistoksi. Meikkailut etenivät samalla kaavalla ja jätin kikkailun ja vakuutteluyritykset suosiolla myöhempien aikojen murheeksi.

Huulilla on kahta hyvin erityyppistä punaa, jotka yhdessä muodostavat tähän mielentilaan sopivan kokonaisuuden. Kiiltävä nudepuna alle ynnä hento veto peittävämpää mattaväriä päälle on yhtäkuin neutraalin pehmoinen  suppusuu. Ihan pian taivutan sen hymyyn ja sukellan aamusumuun. Uusi viikko, tästä se lähtee.

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Mineralize Eye Shadow Golden Hours
MAC Eye Pencil Coffee
MAC In Extreme Dimension Lash

Kasvot/Face:
MAC Pro Longwear Blush Rosy Outlook

Huulet/Lips:
MAC Siren Song + Enchanted One

Millä sinä pehmustat maanantain?

* * * * *

Monday seems slower today than it will tomorrow.

4 Comments Lisää omasi

  1. Elisa sanoo:

    Tämä maanantai oli kyllä taas sieltä tyhmimmästä päästä. Uudet mineraalimeikit, uusi hajuvesi ja se, että pääsin sängystä ylös piristivät hieman. Olen huomannut, että mulle on joka aamu tosi tärkeää ehostaa kasvojani edes vähäsen jotta päivä lähtee paremmin käyntiin. Meikittä ja tukka takussa mielikin on ihan takussa.

    1. Meillä on selkeästi ollut liian miellyttävä viikonloppu. Arjessa ja sen rullaavuudessa ei ole mitään pahaa, mutta kontrasti menneeseen viikonloppuun, se tässä tökkii. :) Buu takkuiselle mielelle ja jee pienelle ehostautumiselle. <3

  2. Laura sanoo:

    Tykkään kyllä paljon tosta luomivärin ja huulipunan mätsäyksestä! Nätti :)

    1. Kiitos! Se oli itse asiassa ihan vahinko, mutta nyt kun sanoit niin joo, aika hyvä. Ehkä sitä tiedostamattaankin tekee jotain sävy-yhdistelyä mielessään, vaikkei erityisesti keskitykään valkkaamaan jotain tietynlaista. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.