Valokeilassa: Yves Rocher

°Sisältää mainoslinkkejä

Sain pyynnön vinkata teille Yves Rocherin synttärihulinoista, jotka huipentuvat tällä viikolla mehevään alennuskampanjaan. Olen sattumalta lähiaikoina testaillut muutamia sarjan tuotteita tästä projektista autuaan tietämättömänä, mutta täytyy sanoa että myös tutkimusmatka nettisivujen tuotevalikoimaan tuntui varsin kiehtovalta. Niin paljon kaikkea! Näin halvalla!

Muistan lapsena liimailleeni tuotepostimerkkejä tilauslomakkeeseen ja pää kallellaan haaveilleeni tilaisuudesta tilata ihan mitä vaan. Liekö aikuisuus vai mikä, mutta sen ihanmitävaan:in sijaan täytin ostoskorini tuotteilla, jotka katsoin tarpeelliseksi. Hyppäättekö mukaan Viilankantoluvan tuotelappukierrokselle?

Aloitin sivujen selaamisen ihonhoidosta. Kuiva ihoni vaatii huomiota ympäri vuoden, mutta eritoten nyt talvea vasten on taas jaksettava paneutua kosteuttamisen säännöllisyyteen. Sain pr-toimistolta testiin kosteuttavan Hydra Végétal -geelinaamion, jota klikkasin hetimmiten itselleni yhden varastoon. Monet kosteuttavat naamiot ovat hyväntahtoisuudestaan huolimatta aiheuttaneet rutikuivalla iholla kirvelyä, mutta tämän tuotteen ihokosketus on perinpohjaisen hellä. Peukku!

Yhden hyvän naamiokokemuksen jälkeen uskallan sokkona tilata kokeiluun toisenkin kuivalle iholle suunnatun Nutritive Végétal Creamy Repair Mask -naamion, jossa on geelin sijaan vaahtomainen koostumus. Odotan testihetkeä mielenkiinnolla. Kupliikohan se?

Naamioiden lisäksi olen hiljalleen ujuttamassa ihonhoito-/hemmottelupuolelle myös erilaisia kosteuttavia kasvosuihkeita. Olen ottanut tuntumaa jo kahteen sellaiseen ja Yves Rocherilta mukaan lähtee kolmas kokelas. Pink Grapefruit Vitamin Face Mist –suihke saattaa olla täydellisen turhamainen kasvolisuke, mutta tällä kertaa uteliaisuus voitti. Ja jos se sisältää verigreippiä, siinähän on oltava jo pelkästään aromaterapeuttinen vaikutus? Mikä ikinä auttaakaan sysipimeänä syysmaanantaina löytämään kahvinkeittimen luo, saa olla miten turhaa tahansa.

Seuraavaksi rullasin hiireni huulivoiteiden luo ja katosin hetkeksi tutkimaan ideologiaa puulogon takana. Ahaa. Jokaisesta tämän tuoteryhmän ostoksesta istutetaan eroosiosta kärsivään Etiopiaan yksi puu. Ei hullumpi projekti! No vitsi, otetaanpa muutama näitä. Neljä puuta, monellako nokitatte? Koriin kilahtivat Organic -sarjan huulivoide (niitä ei vaan koskaan ole liikaa), vartaloemulsio (helppo!), käsivoide (vaatii ryhtiliikettä) sekä vartalokuorinta (heippa vaan, suomusääret). Ostoksista tulee harvoin pahalle tuulelle, mutta tästä osiosta jäi erityisen hyvä mieli. On mukava tukea yritystä, joka jakaa omastaan.

Meikkiosastolta nappasin yhden Sexy Pulp -ripsivärin, sillä jokin aika sitten kiertänyt bloggaajien hehkutusaalto jätti jälkensä minuunkin. Moni oli korkannut ripsarin epäluuloisena ja päätyi sitten silmät hehkuen levittämään suitsutusta ja mirhaa. Haluan ehdottomasti kokeilla mistä tässä ilmiössä on kyse. Shoppasin kokeilumielessä myös yhden kaksipäisen Kohl Duo -kajalin, jonka toisessa päässä on harmaa ja toisessa mandariininvärinen kärki. Siinä muuten yhdistelmä, jota en ole itse koskaan tullut ajatelleeksi, mutta palan halusta kokeilla. Eikä ollut muuten hinnalla pilattu. Kautta linjan täytyy tähän väliin kirjata, että yllätyin hintatasosta kovasti. Sivusto on varsinainen alehaukan unelma.

Listani lähenee jo loppuaan, mutta muutama herkkupala on vielä edessä. Käsille käytettävä Exfoliating Botanical Care Oil -öljykuorinta on toinen niistä tuotteista, joita koeajoin sattumalta hetki sitten. Meinasin ensin kalauttaa kärryyn pelkän kuorinnan, mutta kun pari euroa kalliimmalla saa sekä kuorinnan että käsivoiteen, vaihdoin tarkan rahan tyttönä suunnitelmaa lennosta. Tuo kuorinta on oikeasti julmetun hyvän tuntuinen, älkää missatko sitä.

Viimeisempänä ja kaikkein rönsyilevämpänä: suihkugeelinurkkaus. Tunnustan heti, että täällä petti kontrolli. Kliksutin ostoskasani kuorrukkeeksi niin suuren lajitelman erilaisia tuoksuja, etten kyllä aio ryhtyä kovin seikkaperäiseen julkiseen selontekoon. Vadelma, lime, appelsiini, granaattiomena, sitruksenkukka, karhunvatukka…sekä yksi öljy. No okei, persikka myös, vanhojen aikojen kunniaksi. Entäs kahvi? No ehkei sentään. Muutama erikoisempi tuoksu jäi vielä hampaankoloon, mutta tällä hedelmäsalaatillakin tovin pärjännee.

Nyt vielä kokeneemmilta käyttäjiltä vinkit jakoon, mitä tuotteita Yves Rocherilta kannattaa ehdottomasti katsastaa?

°Tutustu Yves Rocherin valikoimaan tästä ja hyödynnä kampanja-alennukset!

20 Comments Lisää omasi

 1. Juille sanoo:

  Yves Rocher on kyllä munkin kosmetiikkarepertuaariin tehnyt ihan uuden tulemisen tässä viime kuukausina. Sitten lappujen-liimailu -päivien on tapahtunut aikamoinen tuotekehitys! Mun ehdottomastinsuosikkeja on Organic-sarja (ylläri), ja sitten shampoot ja hoitoaineet. Loistavaa tavaraa, ja ihan pikkurahalla. :)

  1. Joo, sain itseni pari kertaa kiinni typerästä tavarapaljoushymystä. Valkkaa näistä nyt sitten?! :D

   Tukkajutut menikin multa ihan ohi, kurkataanpas ne vielä.. :)

 2. Taika sanoo:

  Myöskin toinen melko uusi ripsiväri, Volume vertige on kokeilemisen arvoinen. Tällä hetkellä testailen myös kaikkein uusinta Volume elixiriä, joka myöskin toistaiseksi vaikuttaa ihan näpsäkältä.

  Ja uudet mantelituotteet tuoksuu superhyviltä! ;-)

  1. Kiitos vinkeistä, kurkkaan! :)

 3. Elsa/ Oi mutsi mutsi sanoo:

  mulla oli kesällä sellainen ihanalta tuoksuva vartalosuihke, joku kosteutusjuttu, vihreä pullo. IHANA!

  1. Voin kuvitella! Ei tekis varmaan huonoa talvinahalle. :)

 4. Elisa sanoo:

  Joo! Mahtavia juttuja :) YR on tosiaan petrannut hurjasti viime vuosina. Muakin houkuttaa Sexy Pulp ja monet vartalonhoitojutut.

  1. Totta! Aivan selkeästi eri firma on kyllä kyseessä, kuin se mihin sitä vielä pari vuotta sitten mielessäni vertasin. Se on samalla sekä hyvä että huono puoli tällaiselle alennusmyynti- ja kylkiäishamsterille. :D

 5. JohannaW sanoo:

  On suorastaan kohtalokasta ilmoittaa kosmetiikkapuljujen alennusmyynneistä! :D

  Yvesillä on aina pieni soppi minun sydämessä, sillä ensimmäisiä kosmetiikkakokeiluja on tehty ko. sarjan tuotteilla armon vuonna 2003. Nyt en ole kyllä moneen vuoteen tilannut Yyvekseltä, mutta ehkäpä nyt voisi…

  1. No jos jotain pientä..! Mäkin luulen, että mun ekat omat purnukat on olleet YR:ää. Jos kynsilakkoja ei lasketa, niitä sai isosta marketista. :)

 6. Marjo K sanoo:

  Melko samanlaisia juttuja itsekin hankin YR:ltä. Monoi -tuotteet on minusta Must! se tuoksu vaan on niin hyvä :) Ehdottomasti voin suositella myös hoitoaineita, manteli, kaura jne.. sellaisia tuubeja. Maksaa hieman alle 4 euroa ja on kyllä tehokkaita!

  1. Aaaa, NE! En edes muistanut koko monoïta! :) Ja jo toinen ääni hoitoaineille, huomioin. :)

 7. Kiitos vinkeistä! Sexy Pulp on ollut mun THE ripsiväri jo useamman purtilon ajan ja aina on yks jemmassa :) voisin alennuksen houkuttelemana testata kyllä jotain muutakin. Harmi että enää ei saa joulusesongin kaakao-appelsiini -suihkugeeliä, joka tuoksui aivan täydellisesti jaffakekseille. NAM.

  1. Iik, kuulostaa kohtalokkaalta. No ehkä tälle sesongille tulee jotain muuta yhtä jännää? :)

 8. Myy sanoo:

  Aaaa noi sivut on ahdistavan sekavat navigoida. Ja tahtoisin incit näkyviin. :( Taidan pysyä vielä kaukana tästä ranskalaisesta herrasmiehestä.

  1. Joo tuohon inci-asiaan mäkin kiinnitin huomiota. Niistä olisi saanut vielä vähän lisämatskua valinnan tueksi. Saattaa olla, että suuri yleisö ei ole niistä niin kiinnostunut.
   Navigointi toimi mun mielestä ihan ok, mutta mä käytän nykyään aika vähän nettikauppoja, eli ei myöskään oo mitään mihin sitä suoraan vertaisin. :)

 9. Päivi sanoo:

  Jaffakeksin tuoksuiset jutut olivat kyllä ihania! Minäkin koin nuo sivut jotenkin sekavaksi, joten shoppailuyritys tyssäsi aika pian. Ilmeisesti en kovin palavasti tarvinnut mitään ;)

  1. Haha, oi ei. Onhan ne sivut aika värikkäät ja monenlaista infoboksia on monessa suunnassa, taitaa olla osa konseptia. :) Et edes vartalovoiteita? Sheavoita?

 10. Tipi sanoo:

  En olekaan aikoihin ostanut mitään YR:ltä.
  Silloin kuin olin ihan nuori (ja arvoisa kirjoittaja hädin tuskin varmaan vielä syntynyt), YR:ltä tuli sellaisia kuvastoja kotiin. Niistä sitten leikattiin tilauslomakkeeseen sellaisia tarroja ja liimailtiin.
  Ja kun postipaketti sitten tuli – oi onnea! Kultaisia muistoja kosmetiikka-addiktion alkulähteiltä. :P

  1. Tsot tsot, muistan minäkin ne kuvastot! Paitsi että ne eivät olleet tarroja vaan sellaisia postimerkinkaltaisia. Muistan haalineeni pikkupentuna kirppikseltä niitä YR:n näytepusseja, joita joku ajattelematon oli laittanut myyntiin. Siinä mä sitten 10-vuotiaana ihmettelin että mitä tällä rintavoiteella tehdään.. :) Niitä näytepussilajitelmia näytti muuten saavan vieläkin! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.