Karpalovihreä

Olen melko varma, että tällä samalla kaavallanaamalla on menty ennenkin, mutta en (vajaalla aamukahvilla) löytänyt arkistoista mitään. Saman meikin toistaminen toisaalta kertonee siitä, että tyylissä on jokin kohdallaan? Ruskaa, syksyä, murrettuja värejä (miten niin ’murrettuus’ –> ’murrettuutta’ ei ole sana?), mullan tuoksua ja kirpeitä aamuja – tässä on niitä kaikkia. Vaikka syksyrutinasta ei ole vielä pitkäänkään, huomaan jo nauttivani vallitsevasta kelistä. Parhaimmillaan se on kiireettömillä aamukävelyillä, eli lähinnä niinä päivinä, kun lätkä piippaa töissä vasta iltapäiväneljältä. Vaikka jännästi se lähtökiire siihenkin ympärille punoutuu.

No joo, syksyä tässä meikissä siis tavoiteltiin ja vaihteeksi ihan angstittomassa tunneikkunassa. Siitä todisteena se, että pykäsin pallokartan käytetyistä väreistä.

Vieläkö te kapinoitte vallitsevaa vuodenaikaa vastaan vai oletteko jo siirtyneet fiilistelyvaiheeseen?

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Eyeshadow Club + Cranberry + Blanc Type
MAC Fluidline Blacktrack
MAC In Extreme Dimension Lash

Kasvot/Face:
MAC Blush Peachykeen
MAC Mineralize Skinfinish Perfect Topping

Huulet/Lips:
MAC Lipstick Hue
MAC Patentpolish Revved Up

* * * * *

Third or fourth time in the same type of eye look. Makes it wearable, I say. Love my Club and love my Cranberry, so mixing them equals a colour close to perfection.

12 Comments Lisää omasi

 1. Laura sanoo:

  Tosi kivat värit, sopii kyllä hyvin sun punaisten hiusten kanssa :)

  1. Kiitos, vaikka tukan ei olekaan tarkoitus punertaa enää. :D

 2. HeidiB sanoo:

  Cranberry ja Club toimii kyllä niin hyvin yhteen, että ei tosi!

  Kyllä mä olen siirtynyt syksyn fiilistelyvaiheeseen jo. Nahkatakit, karpaloiset luomivärit, mustat nahkanilkkurit ja isot teemukit on kaivettu esiin!

  1. Kylläkyllä, syksyltä kuulostaa. :)

 3. Ilona sanoo:

  Aivan ihastuttava meikki, nuo värit sopii täydelliseti yhteen! Mä riemuitsin syksystä jo heinäkuussa, ja aloitin valmistelut tuota ihanaa vuodenaikaa varten jo silloin. Nyt kiroan tuota lämpimämpää säätä-haluan ottaa nilkkurit ja muut kivat asiat käyttöön ilman että niihin paahtuu! Onneksi tummissa meikeissä ei tule kuuma.

  1. Totta! Tummat meikit, jeij! Mä istun just junassa ja kiskoin verhon ikkunan eteen jotta näen datailla rauhassa ja ai jeeve, että tuli syyllinen olo. Tuntuu vaan, että tämän vuoden aurinkoannos alkaa olla jo likimain tapissa. :) Muistellaan sitä valoa sitten nilkkaa myöten loskassa. :D

 4. Elisa sanoo:

  Sekä kapinoin, että mukaudun :D Teen paljon tummia smokyja, mutta välillä innostun lisäämään ripauksen väriä alaluomelle tai lähden kreiseilemään ja teen pastellisia kevätmeikkejä. Identiteetti on uuden tukan värin myötä ihan hukassa, positiivisella tavalla.

  1. Se ei ole hukassa, vaan laajentunut! Mä huomaan että kun punaisen otti tukasta pois, olen kulmakarvojen kanssa paaaaaljon nirsompi. Nyt niiden sävy on hirmu tarkka juttu, kun punaisen tukan kanssa tuntui käyvän vähän mikä tahansa. Suurin osa niistä rajoitteista taitaa kuitenkin olla siellä pään sisällä.. :)

 5. Martina sanoo:

  Kyllä, ihanan syksyisen toimiva meikki! Taitaa mennä copy cat – osioon eli testaan itsellekin.. ;)

  Mä en kapinoi syksyä vastaan, ennemminkin kapinoin vähän näitä omituisen lämpimiä kelejä vastaan :D En voi käyttää mun superisoa ja superlämmintä villahuivia (joka on koko piknik-viltti), tulee kuuma!

  Ja varmasti saan loka-huhtikuun märistä ihan tarpeeks kun on liian kylmä taas.. :D

  1. Odotan versiotasi innolla! :)

 6. Erityismaininta ihanalle huulimeikille!

  Joo entiiäoikein siitä syksystä. En pääse nauttimaan idyllisistä vaahteranlehtienpotkimisista ja kirpeistä aamuista koska oon a) aamuvihaaja/liianpitkäännukkuja b) virka-aikaan orjuutettu. Kun pääsen kotiin, onkin taas jo kesälämpötilat mutta mulla on syksyvaatteet päällä. Ne sopivat nahkanilkkuritkin puuttuu ja emminä nyt oikein tiiä. Äh. Elän välitilassa.

  1. Välitila, elämäni tarina.

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.