Platinakynnet 2.0

 

Lyhyt kynsipoiminta MACin uutuusvalikoimasta: säihkyvä kaunotar nimeltä Quick Million. Kultaisessa metallipohjassa lainehtii runsaasti vaaleanpunaista hippulaa ja kokonaisuus näyttää kauniin platinaiselta ilman liiallista pikkutyttövibaa. Yhdelläkin kerroksella olisi pärjännyt, mutta laitoin lakkaamisen ilosta vielä toisen. Jos missasitte viime vuonna ne Maybellinen Brocades-lakat, käykääpä vilkaisemassa tätä. Ei identtinen, mutta tyydyttää akuutin platinahampaan.

Uudet lakat ovat saaneet koostumusmuutoksen ohessa myös 3-Free -statuksen, eli ne on valmistettu ilman tolueenia, formaldehydiä ja DBP:tä – peukutuksen arvoinen parannus. Sädehtivää torstaita!

* * * * *

New (and permanent) 3-Free glitter nail laquer from MAC. So shiny, much bling. One layer is enough but you may want to brush on two, because it just feels so good.

12 Comments Lisää omasi

 1. Liina sanoo:

  Ai vitsi. Sisäinen harakkani heräsi. Ja vähän heräsi siihenkin, että on joku peel away -aluslakka ollut. Vai mikä se nyt oli. Onko se nyt sitten kokonaan universumista loppu? Kuulostaa just sisäisen laiskuriharakkani jutulta se.

  1. On sitä vieläkin, nyt vasta hyllyt pullollaan kun alkuhuumasta on selvitty. Lomps hakemaan vaan. :)

 2. Essi / Esmeralda´s sanoo:

  Oih, miten ihanat kimalluskynnet! ♥

  1. Kiitos! Tää on kyllä universaalin nätti sävy. :)

 3. Ilona sanoo:

  Ooo. Nättiä, niin nättiä. Multa taitaa löytyä vähän vastaava A England-lakka, joten en ehkä osta tätä (ehkä, painotan ehkää) mutta ihastuttava on tämä!

  1. Saattaisit pitää myös parista muusta uudesta sävystä, jota MACilla on tarjota. Kurkkaapa ihan huvikseen vaikka sellainen nimi kuin Rain Of Flowers. Mä en ole ihan varma, mutta mun mielestä siinä lukee ’Ilona’?

 4. Juille sanoo:

  Tämä on yksinkertaisesti kaunis! Apua, mä melkein tarvitsen noin kauniin lakan. Muitatko mitä Macin lakat kustantaa? Ja toisaalta, kynsilakka on sellainen tuote jonka joskus voi saada loppumaankin, multa kun puuttuu noita tyhjiä purkkeja palautusta varten. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla, siis..? :’D

  1. No melkein tarvitset! Muistelen, että liikutaan jossain 12-14e korvilla, mutta en tao kiveen. Tällä kaunokaisella tehdään jo vaikka ja mitä – nyt kun säkin saat pidempään pitää lakkaa kynsillä. :) Ja kyllävaan, ihan varteenotettava kandidaatti B2M:iä varten. :)

 5. Annie sanoo:

  Tää lakka marssi nyt suoraan mun ostoslistan kärkeen. Lurps!

  1. Kiritän ja kannustan, mulla on nyt menossa neljäs päivä, eikä jälkeäkään kulumisesta! Yleensä tässä vaiheessa kärjet jo vähän kurkkii oikeasta kädestä. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.