Jälkeiset

viilankantolupa_blogi

Hei hei heiiii, apua! Huomasiko kukaan, että aivan täydellisesti unohdin blogin synttärit? Ne vihelsivät mennessään tuossa ihan vastikään 22.elokuuta. Olen ja en ole merkkipäivien ystävä, mutta tämä lapsus kertonee enemmän arjen hektisyydestä kuin ikäkriisistä. Korkkaan juurkohta kuohuviinin (no okei sokerittoman energiajuoman, koska ikä ja hammaseroosio painavat jo)  ja sukellan hämmästelemään arkistoja vuodelta 2012. Lyhyt aikahan tämä blogimaailmassa on, mutta henkilökohtaisena saavutuksena vähintään keskimerkittävä. Ihan kreisiä, että hölmöstä runosta liikkeelle lähtenyt kauneusblogi on nykyään tulonlähde ja portti vankan ystäväverkoston lämpöön. Kiitos teille, nimelliset ja nimettömät silmäparit.

Muistan joskus kuulleeni, että kahden vuoden välein olisi syytä ottaa kehitysaskelia, joten antakaahan palaa. ”Villeimmissä skenaarioissani Viilankantolupa _______.” Mitä? Palkitsen parhaat kommentit mielivaltaisesti valitsemallani tavalla.

Kiitti vielä, että oot siellä. Ihan huippua.

30 Comments Lisää omasi

 1. Lissu sanoo:

  …. meikkaa Madonnan.

  1. Uu, oho! Nyt ollaan villeillä urilla! :D

 2. Lissu sanoo:

  Niin, ja siis ONNEA!!! :D

  1. Kiittipus! <3

 3. Ottaa lukijan mukaan meikkileikkiin ja tallentaa sen muistikortille toisillekin ihasteltavaksi kiperin sanakääntein höystettynä – as always!

  O N N E A Petra <3

  1. Ei paha! Tai muotoillaan niin, että mahdollisesti tehtävissä. :)

   Kiitti! <3

 4. RipRap sanoo:

  ….lähtee Suomen kiertueelle.

  1. Oho! No mikäs mikäs.. :D

 5. Crituk sanoo:

  Villeimmissä skenaarioissani Viilankantolupa kirjoittaa Wirtasen Tonille biisin!

  1. Oijoi, oijoi. Nyt ollaan kovien visioiden äärellä. Taittelen tämän toiveen silkkipaperiin ja talletan sen kultaisessa korurasiassa vaatekaapin ylähyllylle.

 6. Villeimmissä skenaarioissani Viilankantolupa ja sen kirjoittaja pysyy leikkisänä ja inhimillisenä, helposti lähestyttävänä mutta vähän kulmikkaanakin, marssii kuvia kumartelematta kohti maailmanvalloitusta ja bloggaa sillä aikaa…ja muuttuu virtuaali-ihastelusta ihan lihaa ja verta olevaksi tuttavuudeksi (muistelen, että saatetaan tavata marraskuussa eräissä pikkujouluissa). Sitä odotellessa :)

  Onnea vähän yli kaksivuotiaalle toiselta vähän yli kaksivuotiaalta! Ihan hyvä ikä tämä on, uhmaa ja minä itte -meininkiä.

  1. Uhmaa ja salamannopeita mielenliikkeitä, todellakin! :D

   Marraskuussa voin sitten paljastaa, missä mä olen saanut etulyöntiaseman ja nähnyt sut livenä. Thihi. ;)

   1. MITÄ?! APUA

 7. Päivi sanoo:

  Onnittelut, Petra! Muistan vielä miten riemuissani olin löydettyäni blogisi :) Taisin lukaista yhdeltä istumalta koko blogisi läpi ja suu auki ihailin kirjoittajanlahjojasi.

  Hammaseroosiosta puheen ollen. Mulla on tapahtunut kunnon eroosiota nimenomaan energiajuomien vuoksi. Päätin hiljattain yrittää vieroittautua niistä kokonaan.

  Mä tykkäisin nähdä lisää videoita ja myös sun tekemiä meikkauksia toisille ihmisille. Vaikka sellaisia muodonmuutostyyppisiä. Critukin idea oli myös aika loistava!

  1. Aika samoihin aikoihin taidettiin löytää toistemme äärelle. :)

   Mun eroosio on jo niin pahassa jamassa, että olen kehittänyt siitä itselleni defenssin. Olen pudottanut happojuomat minimiin, mutta yllämainittua sokeritonta voimajuomaa menee edelleen muutaman kerran kuussa.

   Videoita on varmasti luvassa. Toisten ihmisten meikkaaminenkin on toteuttamisen rajoissa, mutta vaatii vähän tavallista tarkempaa suunnittelua. :)

 8. Chagak sanoo:

  Lanseeraa yhteistyössä macin kanssa uuden meikkituotteen ;) eikö olis aika huippua? Pitää olla unelmia :)

  1. Hop! :D Tässä meillä on villi visio, ai että. Oishan se..aika valtavaa. Nyt soi päässä Riki Sorsa. :)

 9. TanjaP sanoo:

  Onnea 2-vuotiaalle,tuntuu että vasta löysin blogin mutta ollaanhan tätä hetki jo seurattu. <3

  Viilankantolupa marssii koko Suomen ja Euroopan tietoisuuteen blogilla,kolumnien ja videoiden myötä.Muu maailma valloitetaan sitten myöhemmin.. :)

  1. Hahaa muuten asiallista, mutta jätetään ne kolumnit pois tästä yhtälöstä. Mulla on siellä vielä se yksi nurkka, jossa en kanna vinksahtaneen purkkihullun leimaa. :D

 10. AS sanoo:

  Villeimmissä skenaariossani Viilankantolupa tekee body paintingia tai luomiväritaideteoksen. Pieni piperrys onnistuisi Petralta ihan varmasti, koska olet taiteillut myös kynsiä.

  1. Oijoi, vai maalaamista? Villiä! Tähän taitaa vielä olla matkaa. Pitäisi ensin opetella piirtämään. :) Niillä kynsimittakaavan kukkasilla ei taideta vielä päällystää ihan kokonaista vartaloa. :D

 11. OutiS sanoo:

  Villeimmissä skenaarioissani Viilankantolupa pelastaa Suomen naiset ja lopulta koko Suomen.
  On kulunut 25 vuotta tästä päivästä ja blogin suosio on räjähtynyt pilviin. Englanninkieliset hauskuudet ovat löytännet tiensä MACin pääkonttoriin ja ihmiset siellä ovat heränneet pienen, köyhän, kylmän maan ja sen persjalkaisten, ohuttukkaisten ja sisukkaiden naisten vaatimuksiin; sitä mukaa kun Stockmannit ja muut tavaratalot ovat kaatuneet kannattamattomina niin Suomen naiset ovat jääneet ilman MACin tuotteita. Hankalapa niitä on tilata muista maista kun EU on ne kieltänyt ne amerikkalaisena hapatuksena.

  Niinpä Viilankantolupa (koodinimi Saint Petra) palkataan salaisiin kansioihin ja Suomea alkaa kiertää Suuri Rekka, jossa on valtaisa valikoima MAC-tuotteita. Tosin piilotettuna Tena-tuotteiden taakse. Eipä ole ennen ko. rekkaa kohtaan osoitettu sellaista huomiota. Paitsi meikäläinen, sattuneesta syystä kun olen jo sitä ikäluokkaa silloin…
  Siitä lähtee Suomi-naisten uusi nousu; ei enää lamaa, ei enää huonoa meikkipäivää ja ennenkaikkea; MAC-meikkejä myös pohjoiseen! Siinäpä Petran meikatessa naisia ja antaessa apua meikkien valintaan hän huomasi mikä on vialla Suomen maassa ja eipäs aikaakaan kun naisen nerokas pää järjesti asiat kuntoon kuin valtaisan suuren ja sekalaisen pensselilajitelman. Riitti rahaa kouluun, sairaalaan ja vanhainkotiin joka ikisellä paikkakunnalla. Vankilassakin saatiin itkeä kun Vesku lauloi Armoa kuudettakymmentäkolmatta uusintakierrosta.

  Vuoden kuluttua oli tuulikonetta käytetty useammassa paikassa, yhdistelty asioita ennakkoluulottamasti, kuten lämpimiä ja kylmiä värisävyjä, ja muutamat jäärät viiimein liotettu alkoholissa kuin tiukat BB-siveltimet ja johan alkoi olla toimiva systeemi. Näin siis Viilankantolupa järjesti kuntoon meikit, politiikan ja hyvinvointivaltion.
  Anteeksi pitkä sepustus, mä vähän innostuin. Ei saisi heittää hullulle kapulaa.
  Onnea 2-vuotiaalle ja oikein viimeisen päälle jännittävää tulevaisuutta! :)

 12. Salla sanoo:

  …olisi Suomen suosituin kauneusblogi!

  Paljon onnea <3

 13. Tipi sanoo:

  Villeimmissä skenaariossa Viilankantolupa pääsee Suomen MACin mainoskasvoksi.
  Suuret onnittelut blogin syntymäpäivän johdosta! :) Blogisi on antanut paljon inspiraatiota ja monta kertaa aamun ensimmäisiä hymyjäkin.

  1. Hih, voi kiitos Tipi, höpsö tyyppi. :)

 14. Piia Pai sanoo:

  A) Meikkaa Mike Monroen.

  B) meikkaa tavallisia 30-40 -vuotiaita lukijoita (kaveriporukan, vaikka kolme mimmiä) ja nämä valitaan arvonnalla.

  Onnea! ~~~~~~~~/~~~~~@ (tuo on ruusu)

  1. Ihan satunnaisenko kaveriporukan? :D Tämä toive toistui nyt niin monta kertaa että ehkä lasken hauduttelumyssyyn muhimaan jonkinlaisen ajatusvyyhdin ja katson mitä saan aikaiseksi. :)

   1. Piia Pai sanoo:

    No, mieluiten tietenkin MUN kaveriporukan, mutta arvonta olisi tietenkin reilu tapa ratkaista onnekkaat ☺️☺️☺️.

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.