Inspiroivin kauneusblogi

Naapuriportaalissa on meneillään äänestys, jossa voit futistermein ’tunnustaa väriä’. Halusin nostaa äänestyksen esille siksi, että kauneusblogit nauttivat vielä turhan vaatimatonta mainetta kaikkien muiden kategorioiden keskellä. Suomessa on vino liuta laadukkaita kauneusblogeja ja asialleen omistautuneita kauneusbloggaajia. Monet lifestyleblogit tekevät luontevia hyppyjä kauneuspuolelle, mutta niitä pelkästään kauneudelle omistautuneita blogejakin on. Niiden takana hääräävät tyypit, jotka tietävät tuotteista paljon, testaavat juttuja pieteetillä ja suhtautuvat tekemiseen intohimoisesti. Kauneusblogien leimallisin piirre on halu välittää tietoa – fiilisjutut ja muut kujeilut kulkevat vasta kainalovarana. Sekaan mahtuu tietysti näitä satunnaisia hoopoilijoita kuten minä, mutta suurin osa kauneusbloggaajista ottaa hommansa aika vakavasti. Pieni arvonnostatus olisi varmasti paikallaan.

Piirimme ovat tiiviit ja uskon, että jokaisella on luontevaa tilaa toteuttaa itseään. On vähän sääli, että kauneusbloggaamista pidetään vielä jotenkin harrasteluna, kun taas muoti- ja lifestyleblogit ovat automaattisesti arvoasteikolla jotenkin uskottavampia. Menkää siis ja sukeltakaa näihin näytillä oleviin kauneusblogeihin ja jättäkää äänenne. Hyviä ehdokkaita on monta. Äänestysaika päättyy 19.10.

* * * * *

Go and vote for the most inspiring Finnish beauty blog here.

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.