Kimaltava omenakuorrute

Moi, mitä kuuluu? Kaikki jees? Räntäsateesta selvitty ja työpäivä takana? Mä oon täällä kotosalla, villasukat jalassa ja kattelen lastenohjelmia.

Sen sijaan, että olisin nyt Helsingissä juhlimassa Bellan bling-teemaisia pikkujouluja shottikoulun, stand upin ja miesjumala Parkkosen antimista nauttien, istun kotona villasukat jalassa. Nii. Nallekarkit, tasajako – tiedätte.

Maailmankaikkeudelle kiitos posti kiikutti juuri tänään syliini kuorellisen The Body Shopin herkullisia Glazed Apple -lahjuksia. Aion hukuttaa pikkujoulusuruni niihin mahdollisimman lapsellisesti. Valelen itseni pehmeällä vartalovoilla, pyöritän huulet omenavoissa, suihkin tahmealle iholle paksun kerroksen tuoksuvaa glitterhippua, kuvaan tämän pikkujoululookin ja pakenen sitten pahaa maailmaa kuumaan suihkuun hyllyvä kylpyhyytelö kainalossa.

Bling bling siellä ja bling bling täällä, siellä bling täällä bling, joka puolella bling bling, hiiala hiiala hei.

Tuotteet saatu, murhe ja sen käsittely omaa käsialaa.

* * * * *

I missed the uttermost epic christmas party today and will have to comfort myself by layering The Body Shop’s Glazed Apple All Over Shimmer over the Body Butter. I will then take pictures and cry.

12 Comments Lisää omasi

 1. Liina sanoo:

  Mä kipitin hirveää vauhtia ostamaan tuon sarjan suihkusaiputtaa, mutta joku tökkii. Olisin halunnut, että se olisi enemmän jotain, en tiedä mitä, mutta ei se ole yhtään sitä vaan kauhean teollisen oloinen tuoksu. Dear Eki, sainko maanantaikappaleen?

  1. Terve Liina,

   Hyvä että rohkeasti otit yhteyttä tämän kiusallisen vaivan vuoksi. Tilanne kuulostaa hankalalta ja suosittelen ehdottomasti hakeutumaan asiantuntijan puheille. Jos mahdollista, ota ongelman aiheuttanut kiusankappale mukaan ja käy rohkeasti osaavan henkilökunnan juttusille!

 2. Sanna sanoo:

  Nyt kyllä tunnen syvää myötätuntoa sinua kohtaan. Ei paljon purkitetut omput lämmitä, jos Parkkonen jää näkemättä. Tämä nyt ei kyllä auta masikseen, mutta mitä tuohon voi sanoa. Kiva, kun sait olla kotona. Not.

  1. Sain videon! Se oli hämärä ja kohisi ja oli kuvattu kaukaa, mutta aijjjettä – nyt mulla on pala Peteä! <3

 3. Voi kurjuus :( Toivottavasti omput piristää edes vähän! Mä en oo päässyt kyseisiä omppuja vielä tuoksuttelemaan, mutta kohta pääsen, kun voitin Sallan arvonnasta jokusen tuotteen. Oon vieläkin ihan mielissään asiasta :)

  1. No jee! Mä olin ihan hilkulla osallistua siihen arvontaan kans, mutta sitten vetäydyin kun kuitenkin oli olemassa pieni mahis, että näitä vielä lähetetään.
   Onnea on oma omppu <3

 4. Tipi sanoo:

  Voi kura! Taatusti harmittaa, kun et päässyt bileisiin mukaan. :/
  Tuo glitterhippu-suihku on niin turha, mutta ah niin ihana tuote. Joku aika sitten törmäsin sellaiseen Guerlainin versioon, sekä Emotionissa että Vikingin laivalla. Kertasuihkautuksella silmissä kiilui himo. Varsin yllättävästi maalaisjärki voitti, enkä tuotetta ostanut. Omituista.

  1. Tää on mulle jo toinen pöläytyshippu, mutta tässä on selkeästi hienojakoisempaa se kimallus. Mikä ei välttämättä ole huono piirre ollenkaan, ainakaan se ei narise hampaissa! :D

 5. TanjaP sanoo:

  :D osanotto missatusta pikkujoulusta,lahjukset on aina jees.

  1. Kiitti! Sain videon keikalta, hyvittää edes vähän. :)

 6. Kissis sanoo:

  TOI KYLPYHYYTELÖ!!! <3

  1. Haha, JOO! Se oli niin jännä! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.