#meikkipaikkahaaste

Iki-ihana Saara yllytti tuottamaan materiaalia, jonka hyödyllisyydestä en ole ollenkaan varma, mutta jonka viihdearvo on kiistatta loistava: Kuvaa meikkipaikkasi kaunistelematta. No onhan tuo nurkkaus nähty täällä ennenkin, mutta yleensä olen sentään vähän fiksannut sitä ennen kuvaamista. Tästä kuvasta näkyy raadollisen rehellisesti kaikki, jopa jäätävät punaiset peiliveijot. Koska instaan lataamani kuva näyttää varmasti vähintään hämmentävältä, koen tarvetta pieneen puolusteluun. Tällä pöydällä on järjestys, katsokaapa vain.

Ja kun haasteesta on kyse, tottakai liu’utan sen eteenpäin muutamalle meikkiorientoituneelle kollegalle. Anna-Maria, haastan sinut näyttämään meikkipyhättösi. Joanna, miltä sinun pöydälläsi näyttää tänään? Eikä mitään järjestelyä vaan karu totuus!

* * * * *

A dear colleague of mine threw out a challenge. Take a picture of your makeup corner/table/where ever the magic happens and post it with the tag #meikkipaikkahaaste. And no organizing! This is the same pic I posted in Instagram, but with a little explanation on what’s going on. Ask, if there’s something that makes you curious. I dare you to post yours!

10 vastausta artikkeliin “#meikkipaikkahaaste

 1. Tiedätkö, olet unohtanut jotain !
  Joulukalentereiden mainostukset. Ja nyt alkaa olemaan myöhässä.

  Viime vuonna kääntelin body shoppia kädessäni, mutta hinta tuntui liian arvokkaalta, olihan kaikkia vst tuotteita kotona pilvin pimein.

  Kun ilmoitus kalenterin saapumisesta tuli, alkoi sama ymmääminen, ja ikävä kyllä sama lopputulos ja sama pyhä lupas : ensi vuonna.

  Kyllä on vaikeaa ostaa itselle selvästi ylimääräistä mutta kiehtovaa.
  Käytänkin ensi vuonna ne iän ikuiset rexonan jämät ja ehkä tammialessa sorrun johonkin megaisoon purkkiin suihkugeeliä ja vannottelen itselleni tämä on sama asia.

 2. Hyvin puolusteltu, mä ainakin vakuutuin järjestyksestä! (on ainakin parempi kuin omani, sitä ei noin vain puolustellakaan..) :D

 3. Tää on kyllä ollu kiva haaste seurailla, on kiva nähdä millaisia meikkipaikkoja kaikilla on! :)

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.