Lehtikultaa kynsillä

Yökukkuu! Kynsilakkahuurut pitävät näppärästi hereillä, vaikka silmät muuten lupsuisivat. Toisinaan kun tuo aikataulutus vain venyy ja vanuu, vaikka miten päin parhaansa tekisi. Luontoäiti valmistelee maata talveen ja kauneusbloggaajat valmistelevat itseään huomisiin pikkujoulukinkereihin. Risuaita #ilonanpikkarit johdattaa teidät huomisiin tunnelmiin, mikäli haluatte kurkistella minkälaisesta villasukkagaalasta on kyse.

Raotin kulissien verhoa jo Facebookissa, pientä kookospähkinäsyndroomaa oli siis tässäkin kynsiprojektissa taustalla. Ensin oli hätä, sitten tuli ideatulvan hukuttamana lamaannus ja nyt kello käy jo aamuyötä. Mutta onpa kuulkaa kynsillä jouluinen meininki!

Punainen lakkapohja on iki-ihana RiRi Woo, jota ette ilman alamaailman kontakteja enää mistään saa, mutta kateusaallon uhallakin aion ulkoiluttaa sitä sopivin väliajoin. Rihannanpunainen sai ylleen lehtikultahunnun, jonka manasin alimpaan hornaan vasta viikko sitten. Onneksi on aika, joka muistot (ja armeliaalla läsnäolollaan myös kynnet) kultaa. Olihan se ärsyttävää nysväämistä, mutta jälki on komeaa.

Töpöttelin sekaan epämääräisiä laikkuja Laquistryn ihanaa peilipallolakkaa, koska mitä levottomampi kokonaisuus, sen rauhallisempi mieli.

Ihanaa lumista ja glögistä ja naminamintäyteistä viikonloppua, palataan!

Kynnet/Nails:
Sally Hansen Nail Rehab*
MAC RiRi Woo
Laquistry Amazeballs You So Fine!
HK Girl Top Coat

*saatu/gifted*

* * * * *

May I present: The wonderful RiRi Woo meets gold leaf. A gold digger? Yes I am!

9 Comments Lisää omasi

 1. Ihanan jouluiset, tuhman punaiset, sopii hyvin Ilonan pikkareihin ;)

  1. Kiitos! Kyllä sopi! :)

 2. Kaisuli / SiameseLipstick sanoo:

  Niiiin hienot!

  1. Kiitos! :)

 3. Myy sanoo:

  Ihanat! <3

 4. Ihanat nämä oli livenäkin ja olipa kyllä kiva tavata viimein (…tai siis…tavata silleen, että minäkin tiesin tapaamisesta) :D

  P.s. koin suurta yhteenkuuluvuudentunnetta meikkipaikkahaaste-postausta lukiessani, kun en olekaan ainoa jonka näkö ei riitä siihen hienoon isoon peiliin

  P.p.s. Se huulten rajaaminen isommiksi kuin ne ovat: puolustan asiaa, koska mun on pakko tehdä niin, kun omat ”huulet” on niin onnettomat. Dorkalta se kyllä mun naamassa näyttää, muttakun mää vaan tahtoisin niin kauhiasti käyttää kaikkia kivoja huulipunia, ja mielellään silleen että se puna näkyiskin vähän.

  Ei mulla muuta nyt, toivottavasti kotimatka oli vähän miellyttävämpi kuin tulomatka.

  1. Hahaa, senkin höpöliini! :)

   Kaipa sitä piilarit päässäkin voisi meikata, mutta mä tykkään pitää nuuskutinta kiinni heijastavassa pinnassa. Tulee tarkempaa jälkeä. :)

   Huulten ylirajaaminen on kyseenalaista vain kun sen tekee provosointitarkoituksessa, eikä oikeastaan silloinkaan kun kaikki tällaiset on vähän niinkuin tyyliseikkoja. :) Kannustan tekemään niin kuin hyvältä tuntuu.

   Kotimatka sujui vain kahdella U-käännöksellä, mikä on huomattava parannus siihen ensimmäiseen yritykseen nähden. Huono uutinen oli, että varsinaisista pippaloista olin silti kaksi promillea myöhässä. :D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.