Helpompi pikkujoulumeikki

Tyräsin taannoin juhlalookin nimellä ’Helpoin pikkujoulumeikki’ ja sain välittömästi käskyn luoda sille myös sisarusparvi. No tämä on se vielä helpompi versio, vaikka toteutus julkaistaankin nyt hieman pikkujoulukauden jälkipuoliskolla. Ihan toteuttamiskelpoinen meikki noin niin kuin muuhunkin eloon, mutta jos nyt silti saman otsakkeen alle.

Silmissä on hento huntu kimallusta (joka elosteli luonnossa kuin hyperventiloiva lumihanki) ja huulilla tumma puna. Kontrastipareja siis, mielipuuhaani.

Silmien kimalluksen taika piilee sen hentoudessa. Kun hipppuset ovat riittävän hienojakoisia, niistä ei tule luomelle juuri lainkaan väriä – ainoastaan säihkyvä kimallus. Ja vaikka kimmellys ei näy kuvissa, se teki luonnossa todella kivan kevennysefektin synkkähuulille. Tämän meikin tekeminen on vielä helpompaa kuin alussa linkkaamani ykkösversion, sillä mitään erillistä kiinnitysainetta ei tarvita. Hippuset on paineltu kiinni suoraan luomenpohjustajaan.

Tummat huulet vaativat pikkujoulutohinoissa pientä ylläpitoa, mutta itse lisäilin illan mittaan punaa muistaakseni kahdesti. Kunnollinen kynäpohja istuu huulella valtavan tiukassa, eikä sitä juuri tarvitse korjailla. Hieman kosteamman huulipunan lisääminen vanhan päälle on helppoa pienessä juhlahumussakin, kun alla on skarpit raamit. Pillin läpi voi nauttia yllättävän monenlaista.

Kumpi pikkujoulumeikki vaikuttaa toteuttamiskelpoisemmalta? Tiedän, että se tylsä glitteritön ja ilman goottiviboja suunniteltu meikki uupuu vielä, mutta vieläkö teillä sesonkia piisaa? Pusketaanko ilmoille konservatiivinen kolmonen?

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Pressed Pigment Light Touch
MAC Kohl Power Eye Pencil Feline
MAC In Extreme Dimension Lash

Kasvot/Face:
MAC Bronzing Powder Bronze
MAC Pro Longwear Blush Rosy Outlook
MAC Mineralize Skinfinish Soft & Gentle

Huulet/Lips:
MAC Lip Base
MAC Pro Longwear Lip Pencil Bespoken For (LE)
MAC Lipstick Hang-Up

* * * * *

A second look for the on-going festive season (which by now might be almost over). This time there’s no glitter, but strong lips instead. The dark lip was easy to touch up, because the base was done with a Pro Longwear lip liner. Soft glimmering eyes gave a nice contrast to the strong lip, or what do you think? Have a great Sunday!

4 Comments Lisää omasi

 1. Martina sanoo:

  Saatoin juuri kehittää tarpeen tuohon Light Touchiin..

  1. Se on ihana! Käy käpelöimässä, kun kohta kerta pääset! :)

 2. OutiS sanoo:

  Tän joulukuun paras kielikuva ”hyperventiloiva lumihanki”. Eikä naurulle tule loppua.

  Aivan ihana meikki taas kerran. Täällä pikkujouluillaan seuraavan kerran ensi vuonna jos pikkujouluillaan…

  1. No kun se oli! Ihan näytti siltä, vannon! Ensi kerralla videoin todisteet!

   Joo onneksi täälläkin alkaa olla jo pahin takana. Yhdet pikku-pikku illanistujaiset olis vielä, mut jos niissä vaikka vähän kevyemmällä kädellä. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.