LivBox joulukuu 2014

Hihii, tänään on muuten LivBox-päivä! Olen saanut bokseja blogin kautta jo jonkin aikaa, mutta yleensä saan ne käsiini monta päivää myöhemmin kuin muut, jolloin niistä kirjoittaminen ei tunnu samalla lailla mielekkäältä. Tänään olin onneksi sopivasti kotosalla flunssantainnutusnokosilla ja sain hölmistyneeltä postinkantajalta boksin suoraan käteen. Kiitin erikseen boksin ottamisesta mukaan, sillä se on ymmärrykseni mukaan postinkantajan oma valinta raahaako hän mukanaan laatikoita vai pelkkiä toimitusilmoituksia. Korjatkaa jos olen väärässä, mutta tällaiseen käsitykseen olen jäänyt. Ja pieni kiitos noin niinkuin muuten vaan on sekin silloin tällöin paikallaan, eikös vaan?

Joulukuun teema on punainen ja kietoutuu hemmottelun ja lahjaideoiden ympärille. Boksi sisälsi paketillisen käsintehtyjä tryffeleitä (MMMMM, huomasitte varmaan aikamuodon!), reilun tuubin LV:n jalkavoidetta, Vichyn kosteusvoiteen, Clarinsin tasoittavan meikinpohjustajan, Rimmelin ripsivärin, kaksi tuoksunäytettä sekä alennuskupongin Elämyslahjat.fi -sivustolle.

Paketissa oli mielestäni kompaktisti kaikenlaista kivaa. Markettituotteita ja selektiivistä kosmetiikkaa suloisesti sekaisin ja yleisesti ottaen perusvarmoja tuotteita, joille jokaisella lienee käyttöä. Tuoksunäytteistä en liiemmin innostu, mutta tiedän että niillekin on oma fanijoukkonsa. Ja se suklaiden kohtalo käsiteltiinkin jo.

Tykkäsin tästä boksista kokonaisuutena ja suklaita lukuunottamatta kaikki varsinaiset tuotteet olivat alkuperäisen idean mukaisesti juuri sellaisia, joita en itse tulisi ostaneeksi. Peukku!

Mitäs te tuumasitte tämän kuun boksista? Kuulisin mielelläni myös mistä luette boksiesittelyjä? Tekeekö joku bloggaaja arvioinneissaan erityisen tarkkaa tai kiinnostavaa työtä vai luetteko säännönmukaisesti kaiken, mikä aiheesta eteen osuu?

Livbox on blogin kautta saatu.

* * * * *

A Finnish subscription box LivBox arrived today!  This month’s content was a balanced mix of everyday essentials both from the affordable and the pricey lines. There also was some chocolate, which is a detail not to be disregarded.

The box was sent to me as a pr sample.

18 Comments Lisää omasi

 1. Dzinni sanoo:

  Minun ajatukseni tuosta boxista voi lukea blogistani :)

  1. Kiva juttu! :)

 2. Aurora sanoo:

  Jipii, toivottavasti oma boksi odottaisi myös jo kotona postilaatikossa :) Näyttää ainakin paremmalta kuin edelliskuun boksi. Itse olen niin kovin utelias, että en koskaan malta odottaa boksin saapumista, vaan googlettelen aina etukäteen, kuka bloggaaja mahtaisi olla saanut boksin käsiinsä ensimmäisenä ja postannut siitä. Tällä kertaa se oli sinä. Jälkikäteen tulee jonkun verran luettua myös esittelyjä/kommentteja boksin sisällöstä, mutta ihan kaikkia en jaksa lukea :)

  1. Mä olin kärppänä ovella, taatusti ensimmäisten joukossa! :)

 3. minävaan sanoo:

  itsellä oli ihan erinlainen paketti :D tuoksunäytteet oli jotain calvin kleinin, tuota punaista pikkupurkkia mikä nyt mahtaa olla, niin ei ollu, mascara oli erinlainen.. mistähän tää johtuu?

  1. Sisällöissä on aina jonkin verran vaihtelua. :)

 4. Emilia sanoo:

  Tässä boxissa oli näköjään vaihtuvuutta jonkin verran. Meikinpohjustajaa omassani ei ollut, vaan Paesen silmänrajauskynä ja ripsiväri oli myös erilainen, Rimmelin toki sekin..

  1. Joo, näemmä! Vaikka sisällön urkkisikin tietoonsa etukäteen, aina saa jännittää sitä lopullista sisältöä. :)

 5. maikki sanoo:

  Minulla hieman erilainen boxi. :) Tarkemmin voit lukea täältä http://maikinkotona.blogspot.fi/2014/12/livbox-joulukuu-2014.html

  1. Kiitos linkistä! :)

 6. Kivipuuteri sanoo:

  Mä luen boksiesittelyt seuraamistani blogeistani, mutta saatan googlailla, että mistä löytyisi ekat arvostelut livboxista. Saan omani vasta huomenna, ja esittelen sen sitten blogissa :)

  1. Mä olen aina saanut boksini silloin, kun netti on jo pullollaan esittelyjä. Nyt oli otettava tästä poikkeuksesta kaikki ilo irti! :)

 7. hellin sanoo:

  Postin sivuilla lukee näin: ”Maksikirje on helppo ja vaivaton tapa lähettää kevyttä pientavaraa.
  Maksikirjeitä ei yleensä voida jakaa perusjakelussa ison koon vuoksi. Lähetyksestä jaetaan noutoilmoitus.
  Lähetys voidaan myös jakaa perusjakelussa, jos se on postinjakelun järjestelyjen kannalta mahdollista.”

  Mulle ei ole piiitkään aikaan tullut enää LivBoxia. Mitä nyt olen blogeista seurannut, niin harvan boksin sisältö herättää sisäisiä hurraa-huutoja. Se bloggaaja-boksi oli ainoa puoleentoista vuoteen, joka oli mielestäni todella kiva.

  Tilasin brittiläisen LoveLula Beauty Boxin, joka sisältää luonnonkosmetiikkaa (eka boksi tulee varmaan tässä piakkoin). LivBoxistakin voisi olla kiva saada vaikka eri versioita, joissa olisi jotenkin rajatumpi sisältö :).

  1. Eli kiitokset menivät ihan oikeaan osoitteeseen! :)
   Se bloggaajaboksi oli kyllä hyvä, komppaan! Luonnonkosmetiikkaboksi kuulostaa jännältä. Löytää varmasti oman yleisönsä. :)

   1. Mulle on jopa postin asiakaspalvelusta sanottu, että nykyään ohje postinkantajille on, että maksikirjeitä ei kanneta mukana. Harmittaa itseä todella, kun useimmiten olisin kotona postin saapumisen aikaan. Mutta nytkin tästä Livboxista tuli ilmoitus just kun olin tullut kotiin, joten en todellakaan jaksanut lähteä erikseen hakemaan. Jäi siis maanantaihin.
    Eli todellakin voit kiittää teidän postinkantajaa :)

    1. Heh, just mietin tänään et oisko liioiteltua tyrkätä sille ovensuusta suklaarasia! Tänäänkin tuli nimittäin paketti suoraan ovelle ja iloiset viikonlopputoivotukset vielä perään. :)

 8. Olin hyvin pettynyt ja kävin peruuttamassa tilaukseni. Marraskuu oli floppi ja joulukuu ei onnistunut pelastamaan. Mun blogissa on postaus aiheesta tässä: http://queenofeverything.fitfashion.fi/2014/12/11/kolmatta-kertaa-en-aio-pettya-hyvasti-livbox/

  1. Tää on mielipiteitä kirvoittava aihe. Jokaisen on itse vedettävä se raja, tuntuuko yllätysboksin saaminen mukavalta vaikka kaikki tuotteet eivät aina sytyttäisikään. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.