Erikoinen orvokki

Sarjassamme otsikoita, jotka varastettiin naistenlehden jatkokertomuksesta. ”Orvokki oli hyvin erityinen nainen.”

Pitkästä aikaa satuin ikkunan äärelle samaan aikaan päivänvalon kanssa ja tallensin teille päivän meikin, joka sai pohtimaan elintärkeää meikkikokoelmaan liittyvää kysymystä. Miksi mulla ei ole sinapinkeltaista luomiväriä? Siis kertakaikkiaan ei mitään edes siihen rinnastettavaa. Tämä ällöhempeä orvokkimeikki olisi kaivannut terälehdilleen mausteeksi vähän ärhäkkää sinappia, mutta tyytyminen oli vaan pliisuun maidolla laimennettuun kurkumaan.

Lopputulos on vaivaan nähden täysin epäsuhtainen, mutta joskus tulee tuherrettua pidemmän kaavan mukaan ihan vain kokeilumielessä. Väritin liikkuvan luomen mustalla kajalilla, häivytin, kerrostin päälle kimmeltävää vaaleanpunaista (nämä yhdessä on yhtäkuin tuo orvokinsininen), häivyttelin luomivakoon hohtelevaa taupea ja maustoin vielä häivytysrajat tuolla toispuoleisella korvikemausteella. Koska tämä kukkainen pääväri ei tunnu tippaakaan omalta (niinkin joskus käy ja sitten sen tapahtuman kanssa on vaan nostettava leuka pystyyn ja filmattava), huulille oli tasapainoksi saatava jotain mahdollisimman tuttua ja tasaista. Tämä olkoon siis viikoittainen askeleeni mukavuusalueen ulkopuolelle! Tunnustatko omasi?

Ennakkoluulotonta perjantaita!

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Pro Longwear Eye Liner Black Ice
MAC Extre Dimension Eye Shadow Ready To Party (LE) + Stolen Moment (LE)
Kyrolan ??
MAC In Extreme Dimension Lash

Kasvot/Face:
MAC Bronzing Powder Bronze
MAC Blush Dame
MAC Mineralize Skinfinish Perfect Topping (LE)

Huulet/Lips:
MAC Lipstick Gel
MAC Lustreglass Love Nectar

* * * * *

Today I confronted a lack of a mustard yellow eye shadow. How’s that even possible? Need to find one asap!

10 Comments Lisää omasi

 1. JonnaH. sanoo:

  Jännä miten ne, mitkä ei tunnu yhtään omalta näyttää taas täältä katsottuna ihan huikean makeilta. <3 Orvokinsininen on muuten tosi kaunis sävy.

  1. No kiitos, kiva kuulla. Tällainen sinilila on todella kaukana siitä skaalasta, jonka puoleen normaalioloissa käännyn. Kyllä niitäkin värejä pitää silti aina välillä ulkoiluttaa. :)

 2. Tuli himo meikata orvokinsinisellä! Ihana yhdistelmä ja onpas sun silmät sitten kauniin väriset <3

  1. Voi kiitos! Meikkaa ihmeessä, sulla on aina niin kivoja väri-ilotteluja. :)

 3. Pömppä sanoo:

  Kaunis meikki ja mielestäni orvokinsininen sopii sulle erinomaisesti, vaikkei susta omalta tunnukaan :)

  1. Haha, olen selkeästi mielipiteineni alakynnessä! :D Ehkä se on tuo kellertävä pehmennys kun tekee tästä käyttökelpoisen? :)

 4. Pirjo sanoo:

  Ompas kerrassaan herkullinen silmämeikki. Mistä sais orvokin sinisen luomivärin?

  1. Jaa-a! Tässä on siis mustalle pohjalle häivytetty vaaleanpunaista, joka yhdistelmänä taittui tähän orvokinsiniseen. Äkkiseltään en osaa neuvoa kyllä mitään. :/

 5. Julia sanoo:

  Heh, eikö olekin kivaa, kun kokoelmasta puuttuu joku luomivärisävy? :D Orvokinsininen sopii sulle kivasti, multa puuttuu sekin sävy. :)

  1. No niin multakin! Tässä on mustaa ja vaaleanpunaista! :D Mutta sillä orvokinsinisellä en usko tekeväni mitään, sinapinkeltaiselle sen sijaan olisi kyllä tarve. Luulen tänään ehkä keksineeni jo yhden ehdokkaan! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.