Pumpuliolo

Höttöinen, hattarainen ja kevyt. Takana on vuodenvaihto läheisten aikuisten, lasten ja lampaiden yhteisessä kaaoksessa. Nuoruusvuosien tuntu huolettomasta kyläyhteisöstä palasi hetkeksi, kun ystävät kellahtivat liian ohuille patjoille lainalapset kainalossa ja raahustivat liian lyhyen yön jälkeen yhteiseen aamupalapöytään. Kahvi valui tänään pidempään kuin koskaan. Veistelimme yön tunteina lautapelien äärellä läpi kaikki vanhat naljailut ja nostimme maljaa menneille ja tuleville. Nyt kun vieraat ovat lähteneet ja taloon laskeutui korvia kumisuttava hiljaisuus, käperryn koirat ja kissat kainalossa päiväunille ja ummistan silmäni toiveelle, että eilisen tuntu säilyisi sielussa koko vuoden.

Toivotan pingottuneita hymykuoppia ja sokerisia ilon hetkiä koko tälle vuodelle.

* * * * *

I wish you love and laughter for this coming year. Make those dimples ache every day.

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.