Värikäs leopardikuosi kynsillä

Annoin periksi 2000-luvun alun jälkeen sisäänrakennetulle tarpeelle välttää eläinkuoseja ja tartuin valloillaan olevaan leopardibuumiin. Koska käytän sormuksia lukuunottamatta vähänlaisesti asusteita, kynnet saivat ylleen värikkään leopardikuvion.

leopard_nail_foil

Kynsitrendit 2019, osa 2: Eläinkuosit.

Koska käteen sattui kynsifoliolaatikosta tällainen vähän räväkämpi leopardikuosi, tein pohjalle ihonsävyisen nudelakkauksen. Kerrostin Shellac-kestolakkasävyjä Pink Pursuit (pehmeän persikkainen lohenpunainen) ja Bare Chemise (läpikuultava kellertävä nude) ja painelin kynsifolion kiinni kovetetun kestolakan pinnalle jäävään tahmapintaan.

kynsien_koristelu

Jos olisin ollut viitseliäämpi ja käyttänyt kynsifolion pohjalla erillistä folioliimaa, kuvio olisi tarttunut tasaisemmin koko kynnelle. Koska olen vähän laiska sekä rouhean ja viimeistelemättömän tyylin ystävä, tyydyin hyödyntämään kestolakan oman tahmapinnan ja nauttimaan leopardikuviosta, joka ei ole millilleen tasainen ja eheä.

leopardikuosi_kynnet_2019

Värikäs leopardikuosi on juuri sopivasti erilainen verrattuna perinteiseen tyyliin (täällä esimerkki käsin maalatusta leopardikuosista) ja riittävän levoton toimiakseen asusteena.

Folioliimaa ja kynsifolioita voi ostaa esimerkiksi täältä ja täältä. Edullinen ja inspiroiva koristelutekniikka vähän tumpelommallekin manikyristille.

Aiempia foliokoristeluja voi selata täältä.

Kynnet
CND Shellac Pink Pursuit & Bare Chemise
Nail Diva Nail Foil #183

2 Comments Lisää omasi

  1. Nena Sofia sanoo:

    Vau miten hienot! <3 Mä niin rakastan eläinkuoseja – ihanaa, että ne ovat tulossa muotiin taas. Kohta kaupat pursuilee pantteripaitoja ja muuta kivaa :D

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

      Joo! Ainakin Ruotsissa on videopalavereissa vilahdellut useammalla kollegalla leopardiprinttejä, että varmaan ne on kohta täälläkin. Annoin juuri teiniajoista kuin ihmeen kaupalla selvinneen pitkän leoparditakin ystävälle, joka osasi arvostaa sitä huomattavasti enemmän kuin minä. Eikä mennä niihin teinivuosiin sen tarkemmin. :D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.