Huojentunut sininen

Tässä ne nyt ovat – piinallisen pitkän viikon aikana virtuaalisesta roskakorista takaisin eloon hinutetut kuvat, tai siis 5/60 000 osaa niistä. Hieno fiilis, ihan kuin olisin itsekin herännyt horroksesta! Otin kauhunäytelmästä opikseni ja pelastin kuvista rakkaimmat talteen ulkoiselle kovalevylle ja tästä eteenpäin aion vahtia automaattista varmuuskopiota kuin vierasta alihankkijaa raksalla.

Meikin olisi voinut otsikoida myös ajankohtaan sopivammin jotenkin sillain että ”Sininen juhlameikki” tai ”Juhlava sininen”, mutta ehkei kokonaisuus kuitenkaan yllä vielä täysivartisen juhlameikin tasolle. Silmät kimaltavat kivasti, mutta huulikiilto on huitaistu vähän huolettomasti. Sillä tavalla huolettomasti, että tulevasta viikon mittaisesta kauhunäytelmästä ei ollut vielä edes kalpeaa aavistusta. Hyrhyr, vieläkin vavisuttaa. Muttajoo, juhlavaa. Sinistä, kimmeltävää!

Kuis puree?

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Mineralize Eye Shadow x4 A Sprinkle of Blues
MAC Eyeshadow Quarry
MAC Pearlglide Intense Eye Liner Industrial
MAC In Extreme Dimension Lash

Kasvot/Face:
MAC Bronzing Powder Bronze
MAC Pro Longwear Blush Rosy Outlook
MAC Mineralize Skinfinish Soft & Gentle

Huulet/Lips:
MAC Cremesheen Glass Dynasty at Dusk

* * * * *

A glimmering blue eye makeup in order to celebrate a happy reunion between me and my 60 000 lost files. From now on I’ll use a more secure system when storing pics. But cheers to this success, ay!

10 Comments Lisää omasi

 1. Ilona sanoo:

  Ihastuttava!

  Oodi pelastetuille kuville! Ja varmuuskopioille! …Joita munkin ehkä pitäis ottaa…

  1. Pitäis. Voin kertoa että elämäni eksistentiaalisen stressin taso laski heti pykälällä nyt kun tää homma on hallussa. :D

 2. ohhhh tuo viimeinen kuva O.O Girl crush!

  (laitoin muuten tämän luettuani varmuuskopiot taas valumaan..)

  1. Hihi, pusi pusi! :)

   Valuminen on hieno sana. Sulla on kyllä aktiivisessa varastossa hienoja oivalluksia ihan jokaiseen maailman tilanteeseen. Fanitan.

 3. Pirjo sanoo:

  Vallattoman ihana. Sininen aiheuttaa mulle nykyisellään miltei aina ehdotonta ihastusta. Varsinkin näin tymäkästi sudittuna.

  1. Joo, tymäkästi nimenomaan! Mä olen siinä uskossa että käytän sinistä suhteellisen vähän, mutta kun käytän, se menee aina tällaiseksi hammaslääkärikikkailuksi. Ehkä seuraavassa meikissä yllytän itseni käyttämään sinistä vain tosi vähän? :)

 4. Tiltu sanoo:

  Aivan upea ja toteutettavissa vaikka millä väreillä!

  1. Kiitos! Totta haastelet! :)

 5. ansku sanoo:

  hieno o meikki, mut noi kulmakarvat o iha järkyt! 8)

  1. Tarkoitat varmaan järkyttävän ihanat? Mitä muhkumpi, sitä ihkumpi! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.