Lisää kestoa lakkaukselle

Ah, aurinko! Voi vitsi miten hyvälle tuulelle tulee pienestä pilkahduksesta valoa! Kun eilen astuin sisään työpaikan ruokailutilaan ja ovella oli vastassa suurista ikkunoista tulvinut keväinen lämpö, oli ihan mahdotonta pidätellä hymyä. Kun nyt sanon että olen kaivannut sitä lämpimän kainalon tuoksua lounastauolla, otan tietoisen riskin väärinymmärryksestä. Tietäkää, että minulle painostavan lämmin lounastupa tarkoittaa sitä että kesä on tulossa. Askel kerrallaan se lähenee ja kietoo kuppikuntaisen työpaikkaruokalan lämpimään syliinsä ja nostaa terveen hehkun jokaisen kasvoille. Jotkut jopa hymyilevät! En malta odottaaaaaa!

Niin, se päivän asia. (”Tunnelmointi on aina virhe”, painottivat kirjoittamisen opettajat yliopistolla.) Kun kynsillä on nätti lakka joka viheliäisesti kuluu kärjistä, se on helppo tekohengittää kestämään vielä pari päivää. Lisää kärkikulumien päälle pohjalakan sävyyn sopivaa tai sopimatonta glitteriä ja sudi liki kuivalla siveltimellä muutama veto myös kynsipedin puolelle. Jos aikaa on ylimääräinen kaksiminuuttinen, lisää päälle vielä ohut kirkas lakka. Vältä jo eläneen lakkauksen kanssa paksuja pikakuivattajia, sillä ne saattavat kutistaa jo kertaalleen kuivunutta lakkausta niin että se nousee reunoilta irti. Vastalakatun värin kuivattamiseen ja suojaamiseen paksut pikakuivattajat ovat muurari paikallaan, mutta kärkipaikkailun jälkeen kannattaa suosia mahdollisimman ohutta kiiltolakkaa.

Harmaa ja kulta (kuten alkuperäistekstin kommenttiosiossa ehdotettiinkin) sopivat yhteen niin mainiosti, että lakkaus on kuin tällaiseksi tehty. Silmänlumetta parhaimmillaan!

Riehaannutteko tekin auringosta?

Kynnet/Nails:
CND Vinylux Field Fox*
MAC Nail Laquer Quick Million
Guerlain Le Top Coat Ultra Violet

*saatu/gifted*

* * * * *

The easiest way to fix a little worn manicure: add giltter! I applied a bit thicker layer on the free edge and then used an almost dry brush to swipe a glittery mess all over the nail bed. Grey and gold make such a charming couple – I bet no one will even know this is a quick fix!

2 Comments Lisää omasi

  1. Tipi sanoo:

    Ostin joku aika sitten tätä: http://www.sallyhansen.com/nails/nail-care/base-top-coat/complete-salon-manicure-ultra-wear-top-coat . Kamala sanahirviö tuo sana btw. Jos sattuu tulemaan vastaan, suosittelen! Lakkaus kestää luvatusti.
    Kävin eilen viikon toisella kävelylenkillä (13,6 km) ja huomasin itsekin, miten +8:n lämpö ja aurinko vetivät kummasti omaakin nassua näkkärille. :D

    1. Kiitos vinkistä! Odotellaan yhdessä lisää aurinkoa! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.