Treenikynnet akryylillä

Se pari päivää sitten mainitsemani opiskeluasia ja siihen liittyvä harjoitustehtävä, muistatteko? Kaipaamani tarvikkeet saapuivat eilen ja tein harjoitustehtävän viime yönä. Se on tässä.

Hiiiii, osasin vielä! Kynsissä on vielä paljon parannettavaa (varsinkin kun jätin tietoisesti pois kovasti rakastamani pinssaamisen ja muotoilin kynnet omaan käteen), mutta siihen nähden että tartuin siveltimeen ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen ja työskentelin entuudestaan vierailla tuotteilla, olen tyytyväinen jälkeen. Tästä on hyvä jatkaa harjoittelua.

Paitsi että perheen miesväki ei ollut järin tyytyväinen asunnossa leijailevaan akryylin ominaistuoksuun. Hohoo, tarkemmista treeniehdoista varmaan neuvotellaan vielä!

Oletteko kiinnostuneita seuraamaan opintopolkuni etenemistä vai jätänkö nämä rakennekynsiasiat jatkossa blogista sivuun?

* * * * *

My first set of acrylic nails in three years, wow! It was…interesting. Challenging but also rewarding – I mean I did remember a lot! The nails are not perfect, but under the circumstances I’m quite happy to continue updating my skills from here.

21 vastausta artikkeliin “Treenikynnet akryylillä

  1. Toistaiseksi keskityn vain syventämään osaamista, katsotaan mihin se johtaa. Mitään sivukonttoria en kotiin perusta, eikä mun aika riitä enää seitsemänteen työpäivään joka koostuisi kynsiasiakkaista, mutta nyt kun tarjottiin mahdollisuus opiskella ja kehittyä, otan sen vastaan ja katson mihin se vie. :)

  1. Pinssaaminen on kynnen muotoilua leveyssuunnassa sirommaksi. :)

 1. Oi, kauniit kynnet! Määkihaluun!! Kyllä kiinnostaa, kerro kerro :)

 2. Ihan ehdottomasti kiinnostaa! :)

  … ai ei siä arvostettu akryylin pikku ”tuoksua”, kumma :D

 3. Haluan tietää KAIKEN tästä asiasta! Oon haltioitunut tuosta smile linen täsmällisyydestä <3

  1. Haha, voi kiitos! Kyllähän se vuosien saatossa täsmällistyy, kun silmä kehittyy. Taika hymyn takana on ihan vaan tylsästi satojen ja taas satojen kertojen toisto. :)

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.