Koko kasvojen Bellgreens

Olen ihastellut blogeista MACin Toledo-kokoelman vihreällä Bellgreens-paletilla tehtyjä mitä moninaisempia kauniita silmämeikkejä, mutta en ole toistaiseksi törmännyt paletin koko potentiaalin hyödyntämiseen. Koko potentiaalilla tarkoitan sitä, että kyseinen värikokoelmahan taipuu vallan mainiosti myös kulmakarvoille sekä kasvojen varjostamiseen ja korostamiseen. Niin kuin näin:

Silmissä on klassiseen malliin tehty vaaleasta värin kautta ulkonurkkaa kohti tummuva silmämeikki. Sisänurkassa kauniisti valoa heijastava Fresh Blade, keskellä luomea kauniin vihreä Savant ja ulkonurkassa Charcoal Brown sekä Sushigreen. Kehystin ripsityven mustalla geelirajauksella ja väritin ripset mustalla ripsivärillä. Alaluomella on sipaus Charcoal Brown -sävyä.

Kulmat on väritetty Charcoal Brown -luomivärillä hieman tummuutta säädellen. Karvattomat kohdat painelin tummemmaksi ja muutoin väritin pohjan kauttaaltaan melko kevyellä kädellä.

Kasvojen varjostukseen käytin niin ikään Charcoal Brownia, joka toimi pigmenttisyydestään huolimatta ihan kuten toivoin. Tärkeä työstövaihe oli käydä siveltimellä kämmenselän kautta ennen valkoiselle poskelle koskemista, mutta tällä pikkuniksillä pigmenttinen luomiväri häivyttyi todella kiltisti. Kauniisti harmahtava ruskea on ihanteellinen varjostussävy jopa meille lumivalkoisille. Kasvojen valot loin paletin vaaleimmalla Fresh Blade -sävyllä poskipäille, silmän sisänurkkiin, kulmaluulle ja amorinkaarelle. Huulen keskiosaan sipaisin kevyesti kultaista Gorgeous Gold -luomiväriä, joka oli joukon todellinen villi kortti, mutta palvelee tarkoitustaan mainiosti.

Ainoa paletin ulkopuolinen ratkaisu oli hento sipaus poskipunaa. Meikkipohjakin on allekirjoittaneen mittapuulla vähän epätyypillinen ratkaisu, mutta kokeilunhalu ajaa monenlaiseen. Olen vältellyt jauhemaisen mineraalipohjan käyttöä, koska ihoni ei siedä sen levittämiseen ”vaadittavaa” kabukipyörittelyä. Paitsi että edellispäivänä keksin, että mineraalipohjan voisi levittää myös lempitekniikallani painellen, nyt kun omistan puuhaan sopivan työvälineen. Ja voi kyllä, nyt sain kiinni siitä miksi mineraalipohja on valloittanut niin monta sydäntä!

Tämän sunnuntain kokeilullinen annos olisi täten tarjoiltu. Mitäs piditte? Aukesiko pallokartta?

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Eye Shadow x6 Bellgreens (LE)
MAC In Extreme Dimension Lash

Kasvot/Face:
MAC Eye Shadow x6 Bellgreens (Charcoal Brown + Fresh Blade) (LE)
MAC Blush Ombre Azalea Blossom (LE)

Huulet/Lips:
MAC Eye Shadow x6 Bellgreens (Gorgeous Gold)

* * * * *

In today’s makeup I only used the Bellgreens palette from the MAC Toledo colletion. The blush I needed to borrow from outside the palette, but otherwise Bellgreens is all I needed for colouring my face. Have you tried the bellgreens palette on cheeks too?

23 Comments Lisää omasi

 1. Piia Pai sanoo:

  Aivan upea tuo silmämeikki!!! Ihana toi sinappiväri ja kaik se ympärillä. Vau!

  1. Kiitos, Piia! :)

 2. Ihan mieletön, en kyllä ikinä osaisi! Gorgeous gold huulilla, ihan hullunhyvä idea!!

  1. Hihi, no ainakin ihan kokeilemisen arvoinen! :)

 3. Martina sanoo:

  Kaunis, kaunis, kaunis, kaunis..! Erinomaista paletin monikäyttöä :) Ja hei, tykkään tosta tukasta tosi paljon! :)(:

  1. Hii, voi kiitos! Tukkaan olisi tullut kokonainen rusettinuttura, jos kutrien pituus olisi riittänyt. Nyt se jäi vähän vajaaksi sykeröksi. :)

 4. Heidi B sanoo:

  Toimii! Todella kaunis :)

  1. Kiitos! :)

 5. Vackert! Kiitos kun muistutit, että luomiväriä voi käyttää myös huulille :) Sai arkimeikki ihan uuden boostin tänään. <3

  1. Hei kiva kuulla! Onhan tulossa kuvia? :)

   1. Joo, jos ne onnistuivat! :)

 6. Tipi sanoo:

  Aivan upea meikki! Hienosti oivallettu, kun huulissakin vivahtaa hieman keltaista.
  Harmonia ei ole mitenkään tylsää. :)

  1. Kiitos, mukava kuulla. Vaikka toisinaan perustelen valintoja juuri harmonian rikkomisella, niin yhtä ja samaa harmoniseksi koodattua palettia käyttäen tulee tietty väkisin se yhdenmukaisuus. Mutta niin kuin sanoit, eihän sen tylsää tarvitse olla. :)

 7. Liina sanoo:

  Kokonaisuudessaan tosi hieno, mutta ihan erityisesti tykkään tuosta huulihommasta. Ei ehkä yllättänyt, kun vieläkin muistelen lämmöllä niitä sinisiä. Mutta tuo, tuota voisin itsekin kokeilla. Jos osaisin.

  1. Haha, höppänä. Tietty osaat! Luomiväriä siveltimeen ja kevyt pöllytys huulille. Mulla tää kesti ihan kiltisti lounaaseen saakka, jonka jälkeen lisäsin pikkuisen huulikiiltoa päälle. Sama pohja, eri lopputulos. :)

 8. Noora sanoo:

  Todella upean kekseliäs meikki! Tänä aamuna tuskailin Bellgreensin kanssa. En oikein ollut tyytyväinen lopputulokseen. Taidan ottaa huomenna revanssin tätä sinun pallokarttaasi apuna käyttäen. Tuo ruskea on omiin kulmiini todennäköisesti liian vaalea, mutta muutoin taidan testata koko pallopaletin :-)

  1. Kiva kuulla! Haluan ehdottomasti tietää miten kokeilulle käy! :)

   1. Niina sanoo:

    Heippa! Mä tulin myös hankkineeksi tuon paletin, mutta olen ollut vähän ihmeissäni sen kanssa – että tuleeko mun lopulta paljoakaan käytettyä sitä. Kokeilenpa näitä ideoita :)

    Meinaan sitä, että vaaleampia sävyjä on haastavaa saada mun silmälasien takana piilottelevissa ehkä hieman syvällä uivissa silmissä näkyviin :/ Ja Vicunasta oli vaikea ylipäätään saada jotain irti. Yritän etsiä jotain karheampaa välinetta siihen kyllä seuraavaksi, että katsotaan :) Savant taas… Rokkitähti joo, mutta hiukan pelottava ;)

    1. Ai jaa, musta se on ihan mahtava paletti! Vaaleat sävythän ovat nimenomaan avuksi silloin kun silmät haluaa nostaa enemmän esille. :) Vicunasta en osaa sanoa, mun paletissa se toimi ihan moitteetta. Käytitkö litteää sivellintä? Ja Savant ei ole yhtään pelottava, kaikki on kiinni annostelusta. Ja testaa ihmeessä myös kerrostamista, vaikkapa niin että ladot luomelle kerroksen Savant-sävyä ja painelet sen päälle Vicunaa tai jompaa kumpaa vaaleammista. Olen varma että keksit paletille käyttöä! :)

     1. Niina sanoo:

      Joo, paletissa on hienot värit, mutta ehkä mä olen vaan vielä vähän taitamaton :) En ihan varmaksi muista mitä siveltimiä käytin, kun aamutokkurassa jokaiset ehkä kolme kertaa, mutta todennäköisesti suht litteitä luonnonkarvaisia taikka sitten on saattanut olla synteettinenkin. Mutta kokeilenpa siis (hereillä) litteää.

      Mä vaan itse koen että en saa kunnolla näkymään muuta kuin hyvin kirkkailla ja tummilla sävyillä silmäni. Ehkä muut näkee hyvinkin, mutta mua turhauttaa yrittää rakentaa hienoja monen luomivärin juttuja häivytyksineen, kun silmälasien kanssa ne ei vaan oikein erotu. Niinpä usein laitan vain yhtä väriä liikkuvalle luomelle.

      Lisäksi olen varmaan kärsimätön, ja minun pitäisi saada parilla napissakäynnillä tarvittava pigmentti luomille. Mutta kokeilen huomenissa kerrostaa Savantin päälle jotain, se ei vielä tullut mieleeni tämän kanssa, hyvä idea! Uskallanhan minä käyttää sitä ihan itsenäänkin, ja se kyllä todella näkyy :)

 9. Päivi sanoo:

  Upeaa! <3

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.