skin.365

Kaupallinen yhteistyö: Skin.365

Pääsin ilokseni mukaan Purkkimafian ja Bellan kampanjaan, jonka myötä sain testattavakseni uudehkon kotimaisen ihonhoitoöljyn. Tuotteen taustalla on suomalainen perhe, joka kehitti tuotteen omien tarpeidensa pohjalta. Mikä avuksi, kun lentäjän iho joutuu sietämään pitkiä aikoja ilmastoidussa ohjaamossa ja sopeutumaan pikaisiin ilmaston ja aikavyöhykkeen vaihteluihin? Voisiko kokemusta kasvojen elvytyshieronnasta hyödyntää tuotekehittelyssä?

Haastaviin olosuhteisiin kehitettiin matkakokoinen ratkaisu, joka rakentuu riisutusti neljän hoitavan ainesosan ympärille. Yksinkertainen mutta tehokas tuote on formuloitu oliiviöljyn, jojobaöljyn, damaskonruusun ja E-vitamiinin avulla. Tuotetta ei ole testattu eläinkokeilla ja se sopii kaikille ihotyypeille.

Olen testaillut öljyä nyt viikon ja olen näin ensituntumalta perin mieltynyt pehmeään koostumukseen. Hennosti vihertävä öljy tuntuu sormien alla paksulta ja luistavalta ja on siten mainio pohja myyntiesitteessä opastettuun kasvohierontaan. Myönnän toisinaan laistaneeni hieronnasta kun kasvojen pesu on venynyt liian myöhäiseksi, mutta ohjeet ovat niin simppelit, että tekniikka tarttui kyllä jo parista ensimmäisestä toistosta.

Olen ottanut skin.365-öljyn kanssa tavaksi puhdistaa ja öljytä kasvot iltaisin hieman tavallista aiemmin. Annan runsaalle öljylle hetken aikaa imeytyä ennen kuin painan pään tyynyyn. Aamuisin olen taputellut sormenpäällisen tai kaksi ainoastaan poskille, jotka edustavat ihoni kuivinta maastoa ja käynyt lopputipalla läpi kädet, kynsinauhat ja kyynerpäät. Meikin alle olen käyttänyt toisenlaisia ratkaisuja, sen verran liukkaan pinnan tuote jättää. Jos öljyn imeytymistä haluaisi tehostaa, sen voisi sekoittaa pieneen määrään iholle jätettävää hoitovettä tai geelimäistä kosteusvoidetta. Omalla talvesta kärsineellä korppunahallani olen sen sijaan erityisesti nauttinyt juuri tuosta öljyn jättämästä suojaavasta kalvosta.

Testijakso jatkuu tästä ensiesittelystä vielä jokusen viikon ja palaan sitten asiaan lopullisten käyttökokemusten ja yhdistelyvinkkien kanssa. Monelleko skin.365 oli jo entuudestaan tuttu?

10 Comments Lisää omasi

 1. Salla sanoo:

  Nyt täytyy sanoa, että en ollut kuullutkaan tästä aiemmin! Millainen tuoksu öljyssä on? :)

  1. Ah, tuoksu, totta. Sellainen hennosti vihreä, muistuttaa mun mielestä hiukan viinirypälettä. Yllätyin tuosta ruususta, se ei tunnu mun nenään ollenkaan! :)

 2. Helena sanoo:

  Mullekin tämä oli ihan uusi merkki, kiinnostavaa kuulla!

  1. Kiva kuulla! Testijakso on juuri vastikään pyörähtänyt käyntiin, joten vielä tarkempia tunnelmia on luvassa jokusen viikon päästä. :)

 3. Liisa sanoo:

  Onpas mielenkiintoisen kuuloinen tapaus! Yees! :)

  1. Kyllä vaan! :)

 4. Myy sanoo:

  Tuntematon, mutta kiinnostaa! Varsinkin, jos ei kerta tuoksu ällövihreälle. :)

  1. Ei ollenkaan sellaiselle perinteiselle viherkosmetiikalle! Viinirypäle on se ensimmäinen ja edelleen pätevä fiilis, jonka tästä saan. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.