Yleispätevä Stone

Olen vannoutunut monikäyttöisyyden ystävä. Mitä useamman asian voi hoitaa yhdellä tuotteella, sen syvemmän kiintymyssuhteen kehitän kyseiseen tuotteeseen. Pari päivää sitten leikittelin koko kasvojen luomiväripaletilla ja tänään vinkkaan teille huultenrajauskynästä, joka taipuu myös kulmaväriksi.

Seuraan instagramissa erästä MACin jokapaikanhöylää, joka taannoin kertoi sekoittaneensa Stone-huultenrajauskynään sopivan silmänrajausvärin kahdesta eri tuotteesta. Kokeilin mainittua seosta ripsityven sijaan kulmakarvoille ja rakastuin. Koska laiska pääsee elämässä vähemmällä, ajatusketju johti matalamman aidanylityspaikan tähyilyyn ja ympyrä sulkeutui alkuperäisen tuotteen ympärille. Miksen kokeilisi Stone-kynää kulmille sellaisenaan? Koska se on tarkoitettu huulituotteeksi, sen koostumus on hieman perinteistä kulmakynää voidemaisempi ja koeajoin keksintöni pysyvyyttä pari päivää jännittyneenä – ja kyllä vaan, pysyy!

Siispä tässä: Sama sävy huulilla ja kulmissa = tiiviimpi meikkipussi!

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Eye Shadow Expensive Pink
MAC Pearlglide Intense Eye Liner Black Line
MAC Technakohl Liner Risque
MAC In Extreme Dimension Lash

Kulmat/Brows:
MAC Lip Pencil Stone

Kasvot/Face:
MAC Bronzing Powder Golden
MAC Pro Longwear Blush Rosy Outlook
MAC Mineralize Skinfinish Perfect Topping (LE)

Huulet/Lips:
MAC Lip Pencil Stone
MAC Mineralize Glass Beautiful Moves (LE)

* * * * *

Time for some experimenting again! How about sculpting eyebrows with Stone Lip Pencil? Tried it for a few days to ensure it stays on and yes – it works! Multitasking – gotta love it!

6 Comments Lisää omasi

 1. Monikäyttötuotteet on parhaita! Mun suosikkeihin kuuluvat Paint Potit (käyvät korostukseen ja luomelle), Clarinsin kasvopaletit (varjostus, poskipuna ja hyvällä säkällä puuteri samassa rasiassa) ja huuli/poskipunakynät, jotka on tarkoitettukin käytettäväksi sekä poskilla että huulilla. The Body Shopin yllättivät mut laadullaan, joten ilolla pakkaan sellaisen hoitamaan kahta eri virkaa reissukassiin.

  Kummallista, haalin paljon kaikenlaisia meikkejä ja sitten pyrin kuitenkin minimiin. :D

  1. Haha, sama vika! Jännästi eivät käy käsi kädessä tämä omistaminen ja käyttely :)

 2. Niina sanoo:

  Jumantskega nainen sä olet upea! Niin kaunis. :)

  1. Voi kiitos, olipa kehu! <3

 3. Tipi sanoo:

  Välillä mietin, että kirjoitanko koko palautetta – koska toista aina itseäni!
  Eli upea meikki jälleen kerran. Sävyt on niin justiinsa kohillaan että.
  Kuinka helppoa olisikaan, kun voisi koko meikin tehdä parilla, monikäyttöisellä tuotteella. Sitä kun joutuu (iän karttuessa) aina vaan lisäämään ”aamusäkkiin” lisää tuotteita. :)

  1. Haha, oi ei! Otetaan tämä siis niin, että meillä makunystyrät väreilevät samalla aaltopituudella. :) Kiitos palautteesta, aina se lämmittää mieltä. <3

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.