Kauneusblogin hakusanat, osa 4

Hihhooo, sellainen aamu. Aloitin päiväni Saaran tyrmistyttävällä uutisella ja koko päivä on mennyt ihan haamuiluksi. Koska nauraminen on ainoa asia, jolla murheen ja kaihon saa syrjään, päätin että tänään tsekkaillaan taas avainsanoja. Ja nauretaan vaikka väkisin! Väkisin!

14. ”naked meikkipaletti”
Ihan pikkuisen tuli tästä hausta sellainen kaiku, että oliskohan ensin haettu ilman tuota jälkimmäistä sanaa ja saatu siitä pieni hakukoneoppitunti. Just a thought.

27. ”kauneusblogi”
Kaikki te jotka tällä tulitte, viihdyitte yhteensä kokonaiset 32 sekuntia? Ohmigod, fffffffail.

36. ”silmätulehdus tarttuminen”
NONIIN lapset! Nyt on saatu vastinetta artikkelille, tämän kanssa on vietetty kuulkaa aikaa! Win! Eii oo hei pelkkää tappioo tää kansan eessä pokkurointi! Uskoni ihmiskuntaan nytkähti askelen lähemmäs, nyt näen sen jo pisteenä horisontissa. (Jos joku sattuu tämän hakusanalistausasian eteen ensimmäistä kertaa, niin pääset silmätulehdusvitsiin kiinni hakusanasarjan osista 1, 2 ja 3.)

37. ”viilankatolupa”
Olen melko varma, että nämä haut ovat omia tekosiani. Kyllä on lukihäiriöisen rasvaista sarkasmia valita blogilleen tällainen nimi.

42. ”ihon nyppiminen”
Mitä se nyppii? Käske sen lopettaa!

47. ”lyhyet geelikynnet”
Haussa itsessään ei ole mitää hassua, mutta suu kääntyy väkisin taas hymyyn kun huomaan että kävijöiden yhteenlaskettu selausaika on 00:00:01. Nice. Haku täsmää, sisältö ei. No eipä täällä lyhyillä kynsillä kovin moneen otteeseen ole koreiltu. Ennemmin  näillä. Snif.

51. ”miten otetaan hyvä meikkikuva”
No jaa-a, sasse!

52. ”muovin sulatus”
Tuo..mm..mhm?

59. ”tissivako”
:D Nyt kyllä. Näytä mulle yksikin kuva, jossa meikäläisellä näkyy tissivako niin tarjoan lounaan! Hyttysenpistot FTW. Torppaan kaikki muut mielipiteet pää pystyssä.

104. ”dödö lapselle”
Hm. Dödö nuorelle tai dödö teinille vielä menisi ymmärrykseen, mutta että lapselle? Really? Oonko mä missannut jotain?

118. ”harmaita kolmekymppiselle”
Juu, kuule – hep, kyllä! Ihan samalla tavalla ne on siellä päänahassa kiinni kuin se värillinenkin tukka. Eteenpäin!

130. ”ihme ryppyvoide”
Nyt ollaan taas semanttisten ihmeiden äärellä (indeed intended). Ihme tyyppi.

140. ”kasvohoito kun silmätulehdus”
Kysy googlelta, kyllä se tietää! Vai oisko sittenkin aikuismaisempaa kilauttaa sinne hoitolaan ja kysyä että mitäs sanotte? Ei. Olen suomalainen, en halua puhua ihmisille, hakkaan mielummin näppistä, luotan trollipalstojen mututietoon ja hyvällä tuurilla riskeeraan kauneusalan ammattilaisen asiakasturvallisuuden. Koska voin.

156. ”kirjottu ampiainen”
Olen sanaton.

213. ”luomivärin korjaaminen viinalla”
Tiedän mitä tässä haettiin, mutta en vaan voi mitenkään välttyä mielikuvalta, jossa joku sivelee silmille todellista kermalikööriefektin jättävää meikkiä.

249. ”mineraalimeikkipuuteri kutittaa”
Ei saa kiusata kaveria, se on rumaa!

258. ”mätää hampaassa”
Nyt tuli tyhjentävä. Tällä haulla ollaan seilattu mun arkistoissa koko listan pisimpään. Haluan, en halua, haluan, en halua – haluanko tietää?

278. ”pieni herpes”
Ei se koko vaan miten sitä käyttää!

280. ”pirkko liinamaa tukan väri”
.

288. ”posliini ihoa meikkivoide”
Mä en lähtökohtaisesti lähtis tekemään posliinia meikkivoiteella, mutta kukin tyylillään. Eletään sovussa eikä tuomita toisiamme.

323. ”silmätuöhdus ja meikkaaminen”
Kaiva vaan suosiolla sitä kuvetta.

340. ”tarja turunen poskipäät”
On kyl pakko sanoo et musta ei olis julkisuuteen.

354. ”vdeoib”
?? Video? Rodeo? Voide? Mitä?

357. ”viilankantoluoa”
Kyllä, myös näin sen voi kirjoittaa väärin.

Sillai. Vähän tähän nyt taisi uida hapan sävy, mutta syytän blogi-idoliani tunnetilan lataamisesta. Käydään yhdessä antamassa sille höpönassulle virtuaalihali.

13 Comments Lisää omasi

 1. Samettitassu sanoo:

  Luin kasvohoito kuin silmätulehdus :D Siinä vasta elämys..

  1. Todellinen! :D

  2. Päivi sanoo:

   Luin samoin ja olin kyllä pitkään, että whaaat?!

 2. Joanna sanoo:

  Helou! Tuli mieleen kun oot niin MAC-guru, että osaisitko neuvoa mistä olisi fiksuinta lähteä metsästämään edesmenneiden collectioneiden tuotteita jotka on menneet sivu suun? :D Kelly Osbourne -kokoelmasta jäi pari huulipunaa harmittamaan niinkin paljon, että mietin asiaa edelleen kun en ole täysin vastaavia sävyjä löytänyt…

  1. Hmm, ei mulla oikein ole mitään vakuuttavaa lähdettä valitettavasti neuvoa. :( Voit laittaa sanan kiertämään kosmetiikkakirppareilla (tai ihan vaikka omassa blogissa), mutta hakuammuntaa se taitaa silti olla. Ebaysta toisinaan löytää kaikenlaista, mutta sieltä ostaessa on tosi vaikea varmistua siitä että kyseessä on aito tuote. MACin tuotteita kopioidaan aika laajalti ja osa kopioista on pelottavan hyviä. :( Jos tuuri käy, samantyyppisiä sävyjä saattaa ilmestyä tulevissa kokoelmissa, mutta kyllä mun vahvin neuvo taitaa olla ihan vaan vanhan ajan huhuilu, sullakin on niin iso lukijakunta että joku saattaa hyvinkin tietää jonkun joka haluaa myydä omansa. :)

   1. Samettitassu sanoo:

    Oon Tallinnan Kaubamajassa nähnyt melko paljon menneiden kokoelmien tuotteita. Ostin sieltä Archie’s girls kokoelman tuotteita monta kk lanseerauksen jälkeen.

    1. Noniin, eli juurikin näin! Kun vaan avaa suunsa niin on todennäköistä että joku osaa neuvoa. :)

   2. Joanna sanoo:

    Juu täytyypi huudella :) Luulin että tää himotus menis ohi mutta kun ei, melkein päivittäin mietin näitä punia :D :D

    1. Tiedän tunteen! Multa meni ohi se Brooke Shieldsin iso luomiväripaletti. Havahduin sen kauneuteen vasta sit kun oli jo aaaaauttamatta liian myöhäistä. Snif. :D

 3. Marjo k sanoo:

  Ei helvv mä löysin yhden mun haun. Nimittäin etsin työ kaverille pirkko liinamaasta kuvaa kun oma tukka meni kampaajalla väärän väriseksi ☺ jotenkin mä sit vissiin kurkkasin sun blogia

  1. Hahaa, priceless! :’D

 4. Myy sanoo:

  Luomivärin korjaamisesta viinalla tulee mieleen hajonnut luomiväri, joka juodaan ehjäksi. :’D

  1. Ahhah, tämä ei tullut edes mieleen! :D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.