Ilkikurinen klassikko

Tänään siveltimet veivät mukanaan ja piirsivät iholle hyvin klassisen meikin. Klassikkoja ei ole totuttu näillä kasvoilla juuri tapaamaan, joten pistihän se vähän hymyilyttämään. Klassinen, hih. Minä! Ei kyllä tämän meikin kanssa on pakko nostaa tukka sutturalle ja kiskoa jalkaan minisortsit ja maiharit. Ettei mene liian naiselliseksi. Ja hei mitäs tuumaatte huulipunasta, aikamoinen yllättäjä!

Kujeilevaa sunnuntaita!

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Eye Shadow Arena + Amber Lights + Brun
MAC Fluidline Blacktrack
MAC Opulash

Kasvot/Face:
MAC Mineralize Blush Modest (LE)
MAC Mineralize Skinfinish Lightscapade

Huulet/Lips:
MAC Lipstick Viva Glam V

* * * * *

A more classic look for a change. This look has to be paired with boots and short shorts to cut off the excess feminity, haha! Love the lips, need to start using this sweetie more often!

24 vastausta artikkeliin “Ilkikurinen klassikko

  1. Haha, tuli elävästi mieleen, kun yksi työkaveri kehui mun asua ja sanoi sen olevan ”hillitty”. Seurasi kiusallinen hiljaisuus, jonka jälkeen hän korjasi, että ehkä enemmänkin ”hallittu” :D Sana hillitty ei ehkä oo se sana, joka mun tyyliin yleensä yhdistetään, sen enempää kuin klassinenkaan :`D

  2. Klassisessa meikissä ei ole mitään pahaa, hyvältä näyttää. :)

  3. Kaunis meikki. Sulla on niin hyvät kasvonpiirteet, että oletko koskaan harkinnut radikaalisti lyhyitä hiuksia? Voisivat sopia noiden poskipäiden, täyteläisten huulten ja suurten silmien kanssa.

    1. Oho! Kiitos! :) Olen leikitellyt ajatuksella, mutta arastelen ihan lyhyttä tukkaa, koska mulla on (näistä kuvista hyvin piilotettu) kohtalaisen komea kaksoisleuka. :) Typerä kompleksi, mutta minkäs teet.

  4. Ymmärrän, vaikkakin väitän, että näet sen itse pahempana kuin mitä se oikeasti on

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.