Monikäyttöinen voideväri

Sain tovi sitten hyppysiini lisää näitä MACin värillisiä Cream Color Base -voidevärejä (tuttavallisemmin CCB) ja halusin ehdottomasti aloittaa leikittelyn tällä uhkealla Madly Magenta -sävyllä. Olen aiemmin käyttänyt metallinhohtoisia CCB-värejä laajaltikin, mutta niiden saatavuus on valitettavasti ollut Suomessa viime aikoina vähän kehno. Nyt niitä taas saa, joten ilo irti kevyen kesämeikin terästäjistä!

Cream Color Base on siis monikäyttöihme, jota voi tuputella yhtä hyvin poskille, huulille kuin luomillekin. Silmissä keskittyisin näin liukkaan voidemaisen värin kanssa vain hyvin pieniin yksityiskohtiin, sillä kulumisen riski on luonnollisesti paljon suurempi kuin tavallisissa puuterimaisissa tai voidemaisissa luomiväreissä. Tässä meikissä Madly Magenta on levitetty huulille siveltimellä ja pyöritelty poskipäille sormin. Pehmensin värin ärhäkkyyttä lisäämällä poskille sormin myös vanhaa tuttuani CCB Hush -sävyä ja tykkäsin lopputuloksesta valtavasti.

Usein tartun puuterimaiseen poskipunaan ja tavalliseen huulipunaan ihan vain tottumussyistä, mutta nyt lupaan tsempata näiden uutuuttaan hehkuvien leikkikaverieni ulkoiluttamisessa. Lopputulos on jännällä tavalla samalla sekä pistävän intensiivinen että perhosmaisen kevyt – ja tie meikkimaanikon sydämeenhän käy monikäyttöisyyden kautta.

Minä ja CCB – pihkassa ollaan. Oletteko te ehtineet jo tarttua näihin uusiin värikkäisiin taikanappeihin?

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Eye Shadow Palette x 15 Cool Neutrals (Blackberry + Sun Tweaked)
MAC Opulash

Kasvot/Face:
MAC CCB Madly Magenta + Hush

Huulet/Lips:
MAC CCB Madly Magenta

* * * * *

I got my hands on these coloured CCB beauties for the first time and yes, I’m in love.

2 Comments Lisää omasi

  1. Nää on mulle ihan vieraita MACin valikoimassa! Olen toki swatchaillut (mitä nyt en olisi), mutta juurikin käyttö on arveluttanut. Lisää vinkkejä siis näistä, kiitsa! :)

    1. Eipä niissä sen kummemmin ole vinkattavaa, sormi purkkiin ja siitä iholle! :) Ärhäköitä ovat, joten aika varovaisella annostelulla kannattaa ainakin siellä poskipäillä liikkua, mutta toisaalta juuri siksi huulille väri tulee vikkelästi ja vaivatta. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.