LivBox kesäkuu 2015

Hhhhhhhop, boksipäivä! Ja millainen päivä, huh – tänään sataa kehuja! Ihan ensialkuun vuolaat kiitokset uudesta toimitussysteemistä, jossa saa itse valita miten boksinsa haluaa. Täällä kotikulmilla on näppärästi iso pakettiautomaatti ja otin innolla vastaan mahdollisuuden noutaa boksi sieltä heti kun se on saapunut. Isoisojee!

Toiseksi on sanottava, että tykkäsin boksin sisällöstä hurjasti. Jälleen koin, että valkoiseen silppuun oli jemmattu tasapainoinen kokonaisuus käytännöllistä ja hemmottelevaa. Käytännöllinen tuntuu monille merkkaavan samaa kuin tylsä, mutta itse käyttelen mielelläni pois ne arkisemmatkin tuotteet.

Compeedin rakkolaastarien autuuden ymmärtää vasta, kun kantapäässä on oikeasti reikä. Ilman näitä en koskaan yrittäisi horjua koroilla edes niissä painokkaissa tilanteissa, joihin nyt hammasta purren uhraudun. Kotelollinen hammasharja on järkijuttu, jolle on aina reissussa käyttöä. Vai onko jollain neuvoa järkevä tapa kuljettaa sähköhammasharjaa reissussa? Ilmiantakaa heti! Rexonan antiperspiranttiin suhtaudun samalla ennakkovarauksella kuin mihin tahansa muuhunkin tuotteeseen, joka lupaa tepsiä tähän holtittomaan kainalovaivaan – Nimim. Etsin kunnes löydän sun.

Kubiss-puuteri on iholleni aivan liian tumma, enkä ehkä muutenkaan allekirjoita myyntiväitettä ”–to highlight and contour the face”. Ettäkö varjoa ja valoa samalla, ihonsävyisellä tuotteella? No ei. Tiedän kuitenkin puuterin olevan monelle ns. pakko-ostos, jonka olemuksella ei ole meikkipussin kokonaiskuvan kannalta kovin suurta väliä, joten kuvittelisin että tämäkin uppoaa suurimmalle osalle kesäkansaa.

Rimmelin oranssi kynsilakka ei ole itselleni erityisen tarpeellinen, mutta tiedän kyllä muuan pikkuneidin, joka varmasti ilahtuu pienestä kesälahjasta. Kiertoon pääsee myös Bernard Cassieren sekaiholle tarkoitettu minttusitruksinen kosteusvoide, joka on varmasti omiaan tietylle kohderyhmälle, mutta oma rutikuiva ihoni pillastuisi siitä taatusti. Tuoksuu kyllä ihanasti jo sinetin läpi.

Lumenen vedenkestävä rajauskynä on hyppysissäni ensimmäinen laatuaan, mutta se tuntui liukuvan iholla vaivatta ja näyttää kestävän lähmäisellä sormella hinkkaamista tosi hyvin. Vinkkaan ehdottomasti käyttämään helppona kesämeikkinä sisäluomella!

Säästin parhaan viimeiseksi. Rakkauteni sitrustuoksuihin ei liene kenellekään salaisuus ja ihan älytön sattuma on, että juuri tämä L’Occitanen kirpeä Verbena on ollut ostoslistalla jo hetken. Kiitos jälleen uudesta sitruskaihosta bloginaapuri Emmalle ja Stockan käynnissä olevalle kesäkampanjalle – molemmat nostivat tuoksuperheen esille kiitettävällä volyymilla.  Tuoksu on hurmaava, minipakkaus ihan naurettavan söötti ja kaiken kylkeen boksissa oli vielä lahjakortti, jolla tätä herkkua saa lisää. Ihan parasta. Kiistatta yksi tämän vuoden LivBox-suosikeista!

Tykkäsin, tykkäsin ja tykkäsin. Entäs te? Saiko joku muukin boksin käsiinsä vaivattomammin uusilla toimitusvaihtoehdoilla? Kehtaako joku väittää julkisesti, että sitrustuoksut eivät muka ole nenäelämän aatelia?

*LivBox blogin kautta saatu*

25 Comments Lisää omasi

 1. Salla sanoo:

  Mulle ei tullu boksia, mutta olisin tykännyt kanssa Verbenasta <3 Samoin kaikki testaamani Cassieren tuotteet on olleet hyviä, joten tämäkin olis ollut tosi kiinnostava!

  Mun sähköhammasharjan mukana sellainen matkakotelo. Edellinen harja matkasi kivasti pakastepussissa :D Mä en enää lähde yhtä yötä pidemmälle reissulle ilman sähköhammasharjaa, eron hampaiden puhtaudessa huomaa liian selvästi silloin kun on pakko käyttää tavallista :P

  1. No niin, näyttää siltä että löysin heti kodin tolle BC:lle! :) Pistän sen sivuun, MUISTUTA sopivin väliajoin myös toimittamaan se sulle.

   Mutta kun se harja painaa niin saakutisti! Samalla painolla saan mukaan vaikka miten paljon huulipunia tai luomivärejä! :D

 2. Tintsh sanoo:

  mä tykkäsin tästä boksista myös! En avannut vielä tuota puuteria, mutta ihmettelin kyllä kun se näytti tosi tummalta mut ihan kun siinä ois lukenut ”translucent”? Epäilyttävää. Sit ton kynsilakan tilalla sain Herbinan sellaisen mikä-lie-tuoksusuihkeen. Aika ällömakea mansikan tuoksu, mutta ehkä sitä tulee kesällä fiilisteltyä vaikka huonetuoksuna jos ei muuta. :D

  1. Ahaa, vaihtelua! Joo mansikka kuuluu kesään, hyvä siitä tulee! :)

  2. Maija sanoo:

   Hei! Mä voisin sen haluta jos et ite pidä! :) siis tuon body mistin

 3. Jenn1n sanoo:

  En tiedä onko mulla silmissä vika, mutta mulla ei pysy sisärajauksena -mikään-, ei edes tuo turkoosi Natural Coden kynä, joka pysyy kyllä yläluomella kuin tauti. :<

  1. Hö, eikä! Vaikea sanoa, mikä siihen sit tepsis – toisilla toimii mahdollisimman kuiva ja vahamainen kynä (esim. MAC Technakohl) toisilla taas nää öljypohjaiset vedenkestävät. Onneksi sitä on vikkelä lisätä. :)

 4. Pirkon Paletilta sanoo:

  Oooh, mikä boksi!! Nyt on kyllä ihan napakymppi. <3__<3

  Mutta voi hitsiläinen, kun juuri eilen ehdin ostaa uuden hammasharjan! :DD

  1. Joo, oli kyllä kiva! Onneksi hammasluuttuja aina kuluu. :)

 5. Boksiaddiktio sanoo:

  Seurantakoodi oli kyllä mahtava uudistus, sain boksin nopeammin kuin koskaan. :) Itselläni se ei tule tosin SmartPostiin, koska sinne on pidempi matka kuin normaalipostiin. Tykkäsin oikeastaan kaikista boksin tuotteista. Itse sain myös ällömakean mansikkasuihkeen, mutta onpahan ainakin kesäinen! Onneksi sain vähän rauhallisemman värisen rajauskynän, ei olisi rohkeus riittänyt turkoosiin. :D

  1. Hahaa! Mulle tää turkoosi taas oli ihan nappiväri, niitä ainoita sävyjä, joita mulla ei vielä ole kovin montaa. :D

  2. Maija sanoo:

   Jos sä et haluu pitää sitä body mistii nii mulle voi lahjottaa :)

 6. sari sanoo:

  Hyvä boksi oli. Tykkäsin siitä, että sai sen pakettiautomaattiin, kun sellainen on kätevämmin käsillä kuin perusposti. Toivoin tuota räyhäkkää turkoosia rajausväriä, mutta oli tyytyminen rauhallisempaan väriin. Viimeksi sain tosin räyhäkänpunaisen huulikynän, josta pidin, joten eihän noi värit voi joka kerta mennä kohdalleen. Herbinan body mist tuntui erikoiselta, ei ihan suoraan vaikuttanut omalta lempparilta, mutta varmaan kaikki käytettyä tulee, jopa se puuteri. Väri näyttää ainakin alustavien arvioiden mukaan sopivalta.

  1. Ai, no hiisi – mikä tää rauhallisempi väri sitten oli?

   1. sari sanoo:

    Joku kimalteleva taupe se oli. Itse asiassa se kimallus tekee siitä vähän kivemman, ensin aattelin että ihan mälsä ruskea rajausväri. Mutta ihan kiva. Silti olisin tuon turkoosin ottanut mieluusti kesäkynäksi, mutta kestäähän tuon nyt kaupastakin ostaa, ei se niin montaa euroa maksa.

    1. Kimalteleva taupe kuulostaa monikäyttöiseltä. :) Ja saattaa olla, että itsekin ihan vaan vilkaisen mitä näiden kynien koko valikoima pitääkään sisällään. :)

 7. sari sanoo:

  Ja se Cassieren ihovoide: taivaallinen… Mistähän niitä saa ostettua lisää??

  1. Mrs. Luminous sanoo:

   Heippa,

   Mä olen ostanut pari vuotta sitten Cassieren mustikkalinjan tuotteita kosmetologilla ihonpuhdistuksen yhteydessä. En ole varma myydäänkö muualla kuin kosmetologien välityksellä…

   1. Joo mä olen siinä uskossa että on hoitolasarja. Kurkkaapa täältä:

    http://www.bernardcassiere.fi/hoitolat/

    :)

 8. N sanoo:

  Tosi käytännöllinen, mutta myös kiva boxi! Kainalovaivaan haluun suositella adidaksen ihan marketeista ostettavia roll-on antiperspirantteja! Samasta vaivasta kärsineenä ja monia eri apteekkituotteita jne. kokeilleena niin toi adidas toimii aivan älyttömän hyvin! (Ja on halpakin) Oon jo vuosia käyttänyt ja aina ostan lisää. Tota rexonaa tuun kokeilemaan nyt kun boxista tuli, mutta epäilen ettei sekää vedä vertoja mun luottotuotteelle :)

  1. Okei! No mikä ettei, tähän vaivaan on kulunut jo niin paljon hutirahaa että muutama euro sinne tänne tuskin enää tekee harmia. Kiitos vinkistä, testaan! :)

 9. Martina sanoo:

  Paras oli kyllä tuo L’Occitane – tuo minipurkkikin on niin söpö! Kävin sitä tänään tuoksuttelemassa ja katselemassa Sokoksella.. pakko varmaan jo ihan sen upean pullon takia ostaa joskus, vaikka tuoksukin on taivaallinen. Ja se hajuvesi.. uh!! <3

  1. Niistä on kuule justiinsa siinä toisessa isossa tavaratalossa myynnissä sellainen setti, jossa on minipullo sitä tuoksua ja neljä tai viisi jotain muuta pientä tuotetta. Se on kihelmöinyt kämmenpohjissa jo pari viikkoa ja nyt näyttää siltä että siitä saattaa tulla kesälahja minulta minulle. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.