Mainio minimuna

Beautyblenderin pinkki meikkimuna – uskallan olettaa että se on useimmalle jo tuttu. Keväällä tuoteperhe sai lisäystä ja muistan hihkaisseeni ilosta kun näin nämä vihreät söpöliinit. Kyltyvästä uteliaisuudesta huolimatta pihtailin mikromunien ostamisen kanssa useamman kuukauden ja tinkasin testikappaleet pr-toimistolta.

Alkuperäinen Beautyblender ei ole konseptina koskaan valloittanut allekirjoittanutta, sillä käytän pyöreällä meikkisienellä enimmäkseen meikkipuuteria, johon ei voi koskea kostutetulla sienellä. Nämä vihreät pallurat sen sijaan veivät sydämeni kertakokeilulla. Sientä on siis tarkoitus käyttää kosteana, jolloin se turpoaa ja pehmenee, mutta äkkivääränä vastahankaajana olen käyttänyt näitä lähes pelkästään kuivana. Kun aamulla silmät ristissä asettelen ahterini meikkituolille, yhden meikkisienen vuoksi nouseminen on liiallinen ponnistus. Purkkiskollega Mari puolsi kostuttamista myös tarttumateknisistä syistä, mutta itse olen tyytyväis’nä tuputellut menemään kuivalla ja kohtuudella on välineistö pysynyt hyppysissä. Kolme ensimmäistä käyttökertaa meni otteen harjoitteluun, mutta sen jälkeen olen välttynyt lattialta poskille nousseilta villakoirilta.

Olen hymykuoppa kihelmöiden levittänyt vihreällä minimunalla enimmäkseen peitevoidetta silmien alle, mutta kokeiluluontoisesti myös valoväriä ja puuteria. Puuteriin mikrosieni oli arvatenkin vähän snadi, mutta valoväri käyttäytyi esimerkillisesti vihreän apulaisen avustuksella. Mikäli jaksaisin useammin kikkailla mattavalojen kanssa helpon hohtopuuterin sijaan, käyttäisin siihen ehdottomasti vihreää ihmettä.

Tämäntyyppinen meikkisieni vaatii erityistä huolellisuutta hygieniaosastolla. Ikävä tosi on, että sieni tulisi pestä jokaisen käyttökerran jälkeen ja vaihtaa kolmen kuukauden välein. Itse otin käyttöön Yhden vihreän tekniikan, jossa ajan ensin ykköskappaleen loppuun ja korkkaan vasta sitten pakkauksessa vartovan kakkosen – tälviisii kahdenkympin sijoitus kestää laskennallisesti puolisen vuotta. Toki tarkkailen sienen maallista olemusta tarkasti. Mikäli iholle ilmestyy selittämättömistä syistä kummallista röhelöä, osoitan syyttävällä sormella ensimmäiseksi tätä huokoista peitevoidesyöppöä. Sormet ja siveltimet on helpompi pitää puhtaina, mutta pehmeällä sienelllä tehtaillussa jäljessä on kumminkin jotain vallan viehättävää.

Oletko heittäytynyt BeautyBlenderin vietäväksi vai suositko perinteisempiä levitysmenetelmiä?

*Minivihreät blogin kautta saatu*

* * * * *

A marvellous tool for blending out my under eye concealer. It’s not exactly cheap and it is arduous to clean, but I still like it.

5 Comments Lisää omasi

  1. Nananna sanoo:

    Hyvä, että muistutit tuosta käyttöiästä. Tässä nopeasti laskettuna oma meikkimunani saattaa hyvinkin täyttää jo puolisen vuotta, heh heh. Ehkä olisi siis aika päästää se päiviltään ja kipaista kaupan kautta ostamassa uusi. Täytynee samalla tämä vihreä minimuna kaapata testiin!

    1. Joo aika menee yllättävän äkkiä! :) Kaappaa ihmeessä, mä olen tykännyt! :)

  2. Salla sanoo:

    Tartten nää! :D

    1. Olen aika varma, että tuut tykkäämään. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.